Ladataan...

Otsikko viittaa suoraan muhun. Ensimmäinen juhannus täysi-ikäisenä viinatta, ja olihan se hieno kokemus. Ei turhaa draamaa ja faittia. Ei Kreivi Krapulaa, ei mitään negatiivisuuksia. Aamulla ei lentänyt yrjö pelkän tekilapullon näkemisestä kuten yleensä. Hienoa, hienoa. Voisi melkein ottaa tavaksi.

Ja Nauvo. Loistava saari. Sen tiesi ikävä kyllä aika moni muukin, joten täyttä oli, ja lauantai-sunnuntai-yönä satama muistutti lähinnä kaatopaikkaa. Onneksi saarella on muitakin paikkoja kuin tuo. Ja onneksi sunnuntai-iltaan mennessä roskaa ja paskaa oli raivattu niin, että ranta oli melkein entisellään. Mutta mikä hemmetti siinä on, että lasipullot pitää paiskoa rikki? Ja rantaveteen? On ihana paikallisten ja muidenkin uida loppukesä, kun jalkapohjat on sitä enemmän täynnä sirpaleita mitä useamman askeleen vedessä ottaa. Se suututtaa. Onneksi laiturilta voi hyppiä.

Ryynimakkara on maailman paras elintarvike. Vaahtokarkkeja ja metrilakujakaan ei koskaan ole liikaa. Energiajuomilla voi helposti korvata viinat. Oon polttopallon kruunaamaton kuningatar. Isonkin miehen saa pysymään vedessä ilman suurempaa väkivaltaa, jos siltä repii uimasortsit nilkkoihin kun laiturilla on lapsiperhe retkellä. Merivesi maistuu bensalta, sitä ei kannata juoda. Linkin Park ei ole paskempi bändi, eikä venäläinen rokki ole niin friikkiä kuin voisi luulla. Suurin osa suomen tuhmista sanoista taitaa alkaa peellä. Suomalaismiehen paljas takapuoli on juhannuksen yleisin näköhavainto, ja on näin naisenakin vaikeaa pitää vaatteet päällä. Ei kannata tulla kahden äjjän saunavihdoilla pieksämäksi; sehän on ku raipparangaistus ja jäljet näkyy monta päivää. Ei pidä päästää koko vierasjoukkoa lähtemään yhtä aikaa, siitä seuraa yhtäkkissen hiljaisuuden aiheuttama ahdistustila...vähintään vartiksi. Feta säilyy auringossa liian lyhyen ajan.Yöuinti on paras uinti. Lauttajono voi olla iloinen asia, ihmisten pitäisi muutenkin istua enemmän paikoillaan, ilman sipsipussia kummempia virikkeitä; saattaa vaikka syntyä elämää suurempia keskusteluja. Aurinko on mun kaveri, pulloja murskaavat turistinpirulaiset ei.

 

Ladataan...

Ladataan...

Määhän saan kirjotella täällä uuessa Lilyssä ihan mitä huvittaa ku ei näitä kukaan löydä eikä lue:D Excellent! Ystäväni ja kultaseni Mira, kun sinä ainoana luet tämänkin postauksen, niin muista tykätä bliiz! Kirjoitan sulle tästä lähin suoria kirjeitä tänne, pysyy takuulla meidän välisinä!

Kyllä ahdistaa. Lidlistä oli mun lempparivissy loppu ja muutenkin on vaikeaa. Sain tosin pestä teillä pyykkini, mikä ilahduttaa kivistä sydäntäni, mutta nyt kun olen kotona jälleen, muistan taas katkerana, etten omista kuivaustelinettä. Eli ripustan pikkuhousut tuolin selkänojalle, sen ainoan tuolin, jossa selkänoja on. Muut kosteat vaatekappaleet heitän ovien päälle, sukat ehkä patterille. Jos tila ei riitä näinkään, levitän loput rätit lattialle; ei se edes ole kovin pölyinen.

Oon peloissani, koska, no...tiedät, kenestä oon huolissani. Miksei omasta voimasta voi siirtää osaa tarvitseville, koska vaikka oon hetkellisesti heikonoloinen, kyllä multa riittäis tosiasiassa poveria useammallekin. Sullekin, jos tarvitset.

Juhannus ei oo mun lempijuhla, ja sekin tuossa on tuloillaan, hitto. Ajattelin vielä viime viikolla laittaa ranttaliksi Nauvon satamassa, mutta nyt huvittaisi vaan juosta pakoon, jollekin kaukaselle kalliolle, mihin ei humalaisten möykkä kuulu, ja tuijottaa veteen. Kompromissina luultavasti puen pelastusliivit bikinien päälle ja leikin itsekseni vesirajassa jo mainitun sataman vedessä, johon känniääliöt kuseksii jahtiensa kansilta. Iltapalaksi syön paketin ryynimakkaraa ja nukahdan toivottavasti tuhat kertaa nopeammin ku viime öinä.

Onneksi aamulla on terapiatapaaminen. Kaadan taas kaiken loan sen ihmisen päälle, jolle ihmismielen kaatopaikkana toimimisesta maksetaan hurjia summia per 45 minuuttia. Ajattelin jättää sinne osan huolistani, sitten puhdistumista buustatakseni lukea vähän elämäntaito-oppaita ja kirjoittaa asioita pois mielen päältä. Toivotaan että tätä kaikkea seuraa great success. Suruttomuus.

Halasin sua noin puoli tuntia sitten, mutta haluisin taas yhen halin. Tulis tarpeeseen. Jos näet tämän, niin lähetä ainakin ajatushali, koska nyt on puute, ja paha. Hyvää yötä jeesus myötä jne. Juduluu, soitellaan hanibani.

Ladataan...

Ladataan...

Ei sillä, että uskoisin tämän olevan kenellekään erityisen tärkeä tieto, mutta tämän leidin asu on tällä hetkellä lievästi erikoinen. Ainoat, mitä mulla on päällä on vyö ja mp3-soitin, kuulokkeineen tietysti. Kuuma on, mutta soitin ei pysy mukana ellei sitä kiinnitä johonkin. Tämän takia vyö on keksitty. Ja musiikkia täytyy tähän vuorokaudenaikaan kuunnella kuulokkeista, ettei tule sanomista..enää. En halua olla inhokkinaapuri..enää. Se, mitä kuitenkin haluan, on että musiikki soi ja voin liikuskella läänilläni vapaasti. Ratkaisu on illan asu.

Hiostavia tilanteita riittää, säätilan puolesta ja muutenkin. Olen kehittänyt kotinurkissa kaksi muut ylittävää pelkoa; kellarin ja pyörävaraston pelon. Kellari on lievemmin kammottava; sinne saa kunnon valon, mutta olo on silti pelokas; olenhan siellä täysin suojaton ja suljettuna turvallisesta ulkomaailmasta. Niin, kellari nyt on kellari, siellä voi tapahtua mitä tahansa. Viileä, kammottava pienoislabyrintti täynnä arvaamattomia koloja, joihin kellarimurhaaja voi helposti piiloutua väijymään.

Pyörävarasto on silti pahempi, koska sen ei olettaisi olevan alkuunkaan kammottava. Mutta kun se on. Arvaamattoman. Siellä valokatkaisija on niin kaukana ovesta, että joudun viettämään ainakin kaksi sekuntia julmassa pimeydessä, eikä ulko-ovi pysy auki. Se lämähtää kiinni itsekseen niin nopesti, että kuulostaa kuin vuorostaan pyörävarastomurhaaja vetäisi sen lukkoon koko voimallaan. Siinä sitä sitten ollaan. Silmätysten. Hyi. Täytyy hankkia otsalamppu. Tai tehdä niinkuin pienenä: silloisen kotitalon pelottavassa rappukäytävässä oli painajaismaista olla, ja äiti neuvoi aina sisään tullessa karjaisemaan niin, että kaikki uhkaavat...no jotkin pelästyisivätkin mua. Toimisikohan vielä? Luultavasti ainakin olisin taas se inhokkinaapuri.

Vai..tätä tuun miettineeksi muutenkin aika usein: pitäisikö vaan kasvaa aikuiseksi?

Ladataan...

Pages