Arkimeikki

Olennaisuuksia

Toivepostausta, silvuupleeeeeee <3

http://www.youtube.com/watch?v=zuLWvbTKEwE&feature=youtu.be

 

On karmeeta huomata miten vesipää sitä onkaan vappuhulinoiden jälkeen. Tänään otettiin Hypoxi-hoidon jälkeen välimitat ja miinustahan siellä oli, paitsi pakaroiden päältä mitatessa, sinne oli tullut sentti lisää. WHattaahell? Edistystä siis nestepöhöstä huolimatta. Pakotan Lauran ottamaan mitat myös ensi viikolla niin nähdään todelliset tulokset :)

Ensi viikolla alkaa mun loppurutistus Nutrilett/Xtravaganza-tuotteilla. Niillä lähtee se takuuvarma viitisen kiloa. Syön niukasti kaksi viikkoa, ja sitten tasoittelen proteiinipitoisella ja runsaskasviksisella ruokavaliolla reilun viikon ennen häitä. Sit ei oo niin iso shokki elimistölle hypätä juhlaruokaan suoraan 500kcal:n päiväsaannilta. 

Nyt on muutenkin meikäläisen juhlat juhlittu häitä edeltävältä ajalta. Siihen kuuluu tästedes vain töitä, järjestelyä, kynsien (ja pussikeittojen) syöntiä sekä puvun sovittelemista <3 Niin ja mahdollisimman paljon tanssia.

 

Hurraa!

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

oot tosi sulonen ja ihan hyväki meikkaan, mut kannattaa korvata toi siveltimiin puhaltelu kämmenselkään pyyhkäisemällä... on meinaan tosi epähygieenistä :s

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Joo, oon kans kuullu ettei sitä suositella :) Se tulee jotenki vaan niin niskanahasta että vieroittuminen tulee olemaan vaikeaa :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.