Hypoxi <3

Olennaisuuksia

Toimin toimistohääsääjänä Hyvinvointikeskus Huumalla (ja alunperin tietysti Fitergolla <3) kolme hienoa vuotta, ja käyn siellä edelleen treenaamassa. Ja miksen kävisi; paikka on superhieno, henkilökunta päästä varpaisiin mussukoita ja tuntitarjonta kattavaa. Kun kuulin että Huuma lisää valikoimiinsa HYPOXI-hoidon olin innoissani. Manguin useammalle eri työntekijälle, että haluan testivartaloksi, vaikka ihan markkinointitarkoituksessa. Quess what! Toiveeni toteutettiin ja olenkin nyt HYPOXI-morsian 2012! :D 

Hoidot tehdään neljän viikon ajanjaksolla, kolme kertaa viikossa, 30 minuutin sessioina. Homma toteutetaan yhdistelmähoitona, eli sekoitteluna kuntopyörää, josta nettisivut kertovat näin: 

S120- ja L250 -laitteet kohdistavat rasvanpolton lantiolle, reisiin ja pakaroihin. Molemmissa laitteissa on integroitu kuntopyörä, jossa harjoitellaan kevyellä vastuksella (50-80 Watt, 50-80 RPM). Harjoittelu on nivelystävällistä. Niveliin ei kohdistu ylimääräistä painoa, koska keho on harjoituksen aikana tuettu.

HYPOXI-harjoittelu sekä S120 että L250 -laitteissa kestää vain 30 minuuttia kerralla ja on todistetusti tehokas keino saada keho polttamaan rasvaa alavartalosta. Senttimetrit hupenevat juuri niistä paikoista, joista rasvanpoltto on normaalisti keholle erittäin työlästä.  Nämä kaksi laitetta ovat myös erittäin tehokkaita taistelussa selluliittia vastaan.

.. ja kokopukua, jota kuvaillaan näin: 

 

HYPOXI Dermology Comfort -laitteen (HDC:n) avulla voi tehokkaasti harjoittaa suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon.
 
HDC-laitteessa rentoudutaan 20 minuutin ajan. Erityisvalmisteisen puvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Tämä terapia sopii erinomaisesti yhdistettynä HYPOXI rasvanpolttoharjoitteluun, parantaen ihon kimmoisuutta hoidettavilla ihoalueilla. Vaihtoehtoisesti HDC-laite yksin käytettynä parantaa ihosi joustavuutta ja elinvoimaisuutta, kun tavoitteenasi ei ole polttaa rasvaa.
 

seuraillaan koko hoitojakson ajan, ja tuloksia käytetään sitten hoidon paikallisessa markkinoinnissa. Musta tällainen oravannahkakauppa on kaikista kätevintä yhteistyötä. Hyötyä molemmille, vaikkei raha vaihdakkaan omistajaa. Myöskin itse koen kuvalliset onnistumistarinat äärimmäisen motivoivina, varsinkin kun kyse on ns. oman kylän tyypeistä, ja vähän kummempi ja vieraampi hoito. 

Itse olen kovin skeptinen pinnalle pompsahtelevien kiinteytysmenetelmien suhteen, ja siksi olenkin tosi innokas todistamaan että hoito oikeasti toimii. Varsinkin kun testihenkilönä on ihminen joka on viimeisen 8kk:n aikana karsinut ruokavaliostaan turhat kalorit ja hiilarit pois, sekä treenannut kolmesta viiteen kertaan viikossa hyvinkin orjallisesti. Keskustelupalstoja syynätessäni huomasin että moni oli epäillyt hoitojen tehon perustuvan hiilareiden rajoittamiseen hoitopäivinä, joita siis ihanteellisesti on viikossa kolme. Nyt näemme mitä menetelmä tekee terveellisesti syövälle ja säännöllisesti liikkuvalle ihmiselle. 

Päivittelen tänne kuvia hoitojen edetessä, luultavasti myös jonkunnäköistä ennen ja jälkeen-settiä, niin noloa kuin se meikäläisen appelsiinipakaroilla onkin. Keskiviikkona menen kuulemaan ohjeista enemmän ja testaamaan laitteita. 

Pysykää siis tutkalla, kohti selluliitittomampaa kesää :)

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Odottelen mielenkiinnolla (itsekin aiheesta kirjoittaneena), että minkälaisia seuraamuksia laitteen käytöllä on :) Itsehän työstän alakroppaani vanhanaikaisesti lähinnä kyykkäämällä ja jalkaprässillä :D

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Hienoa! Itse välttelen kyseisiä liikkeitä hamaan hautaan (tai siihen asti kunnes PT ottaa ne puheeksi) jalkalihasten totaalisen mitättömyyden (ja kroonisen lorvikatarin) takia.. :D

Olen ehdottomasti samaa mieltä, että treeni ja oikea ruokavalio on aina parempi vaihtoehto, mutta eipä kurkata lahjahevosen suuhun ;)

Mimi -85 (Ei varmistettu)

Kohdennettua rasvanpolttoa! Hypoxi on niin paras juttu!
12 x rasvanpolttoo, ongelmana REIDET ja -3,8cm!
En voisi olla tyytyväisempi! Sain mitä hain ja nyt jatketaan terveellistä elämää ,
kiinteiden jalkojeni kanssa ;)

Aurinkoa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.