Keväisiä päiviä..

Olennaisuuksia

Me käytiin viime sunnuntaina Ruukissa sopimassa viime hetken yksityiskohdista ja niiiiiiin moni asia aukes taas. Esimerkiksi kukkaset, joita ei oo vielä voinu tilata kun ei olla tiedetty pöytien määrää. Nyt tiedetään, ja tilattiin. Meen toukokuun alussa käymään vielä Onnenpensaassa, niin viimeistellään määrät ja lajikkeet. 

Ruukki-reissun jälkeen kurvasin salille Lenin kanssa ja "treenailtuamme" (Leni treenas ja miä notkuin ja marisin vieressä et joks lähetää..) tunnin verran lähdin solkun kautta himaan, jossa etupihalle asti leijaili grillisafkan tuoksut vastaan. 

Marko the BBQ master paisteli makkaroita ja halloumia viskisoosissa. Omnom!

Terassilla oli varmaan 25astetta plussaa, eikä siihen tuule ollenkaan. Hengailin maha pinkeänä (ruuasta, ei treenistä) topissa ja treenihousuissa ja luonnollisestikin posket kärähti saman tien. 

Ah ihana kesämies!

Joku ei oo ihan sisäistäny "Ei kerjää!"-käskyä.. Minuu aina naurattaa tää kuva :D

Hypätään sunnuntailta tähän päivään. Tärähtänyt kuva ihanasta koirasta ja paidasta:

Tänään palkitsin itseni pitkän koepäivän jälkeen hurauttamalla Kouvola-Kotka-matkallani Pasaatiin. Mun oli tarkotus ostaa vaan uudet rintsikat mutta kun piipahdin Vilassa ihan huvin vuoksi ni hei, enhän miä voinu vastustaa tota keltasta oversize-neuletta! Se oli pakko ottaa mukaan. Nyt mulla on siis keltaiset farkut, toi neule ja keltainen pitsimekko, joka on mulle vielä vääääähän nafti, ja joka on sitten kesällä täydellinen. Sit kun oon laihee (Lenin nuorempi vekara, uskomaton diva-Linne oli peilin edessä katsellut killivattaansa ja huokaissut huojentuneena että "Onneks miä en oo laihee!" Mun mielestä ihan lyömätön asenne) ni mul on paljon vaatteita odottamassa. Laiheutta ja helteitä. Niitä odotetaan, miä ja vaatteet <3

ainiin, ps! Tässä sneak peak häämeikkiin: (antakaa anteeksi ylimuokkaus, mun iho on jostain syystä ihan kamalassa kunnossa)

 

- Milka

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

Moikka!

Strömforsin ruukki on kyllä kerrassaan ihana paikka! Olenkin miettinyt, josko häitämme tanssittaisiin siellä ja ajattelin kysyä sinulta, minkäkokoiset häät vietitte? Ruukinmyllyynhän ei ilmeisesti mahdu kuin 60 henkeä vai juhlitteko jossakin muussa rakennuksessa? :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Moikka! Meillä oli n. 100 vierasta, mutta meidän häät pidettiinkin siinä ulkona kokonaisuudessaan. Ainoastaan polttarivideot katsottiin sisällä. Myllyn henkilökunta sanoi että sisäänkin mahtuu sateen yllättäessä se sata henkeä, mutta sitten olisi pitänyt syödä kahdessa eri kerroksessa ja sisätilat eivät muutenkaan oikein sopineet lookiltaan meidän häiden yleiseen tunnelmaan.

Ulkona oli täydellistä, ja sääkin suosi meitä koko päivän! Iso riskihän se oli, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna se kannatti ottaa, sillä meidän hääpäivä oli toukokuun kaunein ja lämpimin päivä! <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa aivan ihanalta, ulkohäät niin kauniissa miljöössä. :) Onneksi sää suosi teitä! Laitoin kyselyä Ruukinmyllyyn, mutta luulen, että meidänkin ainoa vaihtoehto olisi ulkohäät. Kiitos vastauksestasi, selkeytti ajatuksia paikasta. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.