Piraattikiharat

Olennaisuuksia

Käväisin eilen lapsuudenystäväni Marthan (love you babe <3) synttäreillä Soolossa ja merimies-teeman mukaisesti vedin päälleni jos jonkunnäköistä kapteenikoukkurekvisiittaa.

Älkää välittäkö järisyttävän sotkuisesta ruokapöydästä, mulla on hääaskartelut jo toista viikkoa meneillään :D

Asuun täytyi ehdottomasti yhdistää myös villit rosvokiharat, ja kun olin suihkun ja meikin jälkeen niitä alkamassa väkertää, ajattelin että voisin videoida prosessin. Why, you ask me.. Why not? :)

 https://www.youtube.com/watch?v=6qp7u5R1ZIA

Nämäkin kiharat voi tehdä parilla eri tapaa. Itse kiharran alimmaiset, pisimmälle selkään ulottuvat hiukset vain latvoista, enkä ylös asti kuten päällimmäiset hiukset. Näin ei menetetä pituutta kiharruksen takia. Päällimmäiset hiukset kiharran siis koko mitalta, jolloin saadaan tuuheutta. Vaihtelen kiharrussuuntaa n. joka toisen hiussuortuvan kohdalla, jolloin saavutetaan eloisa ja tuuheampi kuontalo. Jätän myös aina pari senttiä latvasta kihartamatta , jotta se haavoittuvin osa hiuksesta ei joutuisi kuuman raudan kanssa tekemisiin. 

Jos omaat pohjoismaisen ohuen ja hennon hiuslaadun niin kiharra ohuita osioita koko hiuksen mitalta ja erottele kihartamasi osiot vielä muutamaan suortuvaan. Sitten reilusti lakkaa. Tadaa, carriebradshaw! <3 Muista lämpösuoja!!

Mua kiinnostaa muutenkin tehdä videopostauksia enemmän, joten tää oli hyvää harjoitusta kun ei tarvinu höpötellä typeriä. Oon ehkä sitä mieltä että video on nopeutettunakin vähän liian pitkä, mut I'll do better next time, I promise! Kertokaa haluutteko ylipäänsä nähdä videoita vai pysytäänkö suosiolla tekstimuodossa?

Tänään grillataan ihanalla porukalla, mm. ystäväiset Nelli ja Toni ovat päässeet kotiin asti Kreetan-matkaltaan ja täytyyhän sitä juhlistaa! Ns. vappuetkot :D 

Kommentit

vonpaldanius
Jenna 30+

Haaveilen itse noin pitkistä hiuksista mitä voisi kiharrella! :) Ensihätään ennen kuin on varaa aitohiuspidennykseen laitan päähäni rastat, mutta eikös se ole myös aika piraattia kun muistaakseni kapteeni Jack Sparrowilla on Pirates of the Caribbean -leffoissa takkutukka?! :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Miä oon AINA halunnu rastat mutta koska pelkään että mun hoitomenetelmillä tai niiden puutteella sinne muuttais jotain pieniä eläimiä asumaan, en oo uskaltanu koskaan ottaa. Lisäksi itkisin verta ja tikareita kun ne pitäis leikata pois. 

Mut joo, ehdottomasti uskottavuusasteikolla nollasta sataan on rastat sata ja kiharat miinusviis :D

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

ja ps. hiukset on kokonaan mun, työn ja tuskan takana olleen kasvatustyön tulos :)

vonpaldanius
Jenna 30+

Ei varsinaisesti liity näihin kiharoihin nyt mutta kokeile synteettisiä rastapidennyksiä! Ne voi letittää omiin hiuksiin, ja ottaa pois kun haluaa :) Ei kuluta omaa hiusta rankasti. Olen tekemässä jossain kohtaa juttua miten tehdä suht aidon näköiset rastat kuidusta ja miten laittaa ne päähän (pitää vaan tajuta miten kuvaan tämän kaiken!). Piristää itseäkin vaihtelu, kun saa nopeasti paksut pitkät hiukset ja samalla omat hiukset kasvaa siellä alla.

vonpaldanius
Jenna 30+

Niin vielä kerran pitää kehaista että noi kiharat on todella upeet! Haluan itselleki <3

 

PilviF

Ihanan väriset nuo siun hiuksesi! Utelen, että onko kampaamo- vaiko purkkiväri? Nii ja minkä merkkinen toi sun sauvas on? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ihana postaus ja huippuvideo... sun blogi on ihana =)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

PilviF, hiukset on värjätty Kotkan Prof-kampaamossa, siellä Titta Hakala joka on ihan taikuri!! Suosittelen, Prof-kampaamoita löytyy myös muista kaupungeista ja kaikissa on mun mielestä aika lailla sama toimintatapa ja osaamistaso :) 

Piippari on joku ikivanha Philipsin SalonCurl Ceramic :) Taisin ostaa sen aikoinaan Anttilasta :)

Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3 <3

Vappuhuiska (Ei varmistettu)

Kiva video!

Tumma (Ei varmistettu)

Miä &lt;3 Siä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.