Stuff

Olennaisuuksia

Kirjoitin jossain aikaisemmassa postauksessa että haluan hääkoruiksi runsaasti erilaisia kimaltelevia strassi/kristallirannekoruja sekä roikkuvat "timantti"korvikset.. Kävin katsastamassa Glitterin tarjontaa ja löysinkin jo monta hienoa vaihtoehtoa, joista mukaan kotiin lähtivät nämä:

Tämä taisi olla ostamistani koruista kallein 30€:n hintalapulla.. myös kaunein :)

tälle rannekorulle jäi hinnaksi alle kaksikymppiä..

.. ja nämä korvikset irtosivat alle kolmellakympillä. Ihan superpainavat mutta kauniit <3 Käsikoruja hankin vielä lisää niin, että molemmissa käsissä olisi kolme tai neljä erilaista korua.

Mun kädet näyttää ruttuisilta tossa korviskuvassa. Hieno aasinsilta näihin uusiin ihaniin LCN käsivoiteisiin jota sain ystävältäni Nelliltä (Day Spa Fresh-kauneushoitola) testiin. Voiteilla on ihanat nimet ja ne tuoksuvat herkullisilta. Ne myös imeytyvät ihoon nopeasti, joten töissä ei oo näppäimistö ja hiiri koko ajan ihan lähmässä vaikka voidetta lisäisi vähän useamminkin :) 

Näitä oli vielä viideskin, vihreän teen tuoksuinen voide johon olen jo ihan koukussa ja jonka unohdin töihin. Marko on tapansa mukaan tykästynyt kaikista tyttömäisimpään tuoksuun eli tuohon vihreään "Lemon apple pie"-voiteeseen :D Vajaan viikon käytön jälkeen voin rehellisesti sanoa ettei mun kynsinauhat oo ollu pitkään aikaan näin pehmeät ja ei-röpöläiset..

Tilasin Pretty.fi-sivustolta muutaman jutun hyvinkin suureen tarpeeseen:

Coastal Scentsiltä ostoskoriin päätyi meikkisiveltimien puhdistustökötti, uusi täsmäisku tummiin silmänalusiin ja kullanhohteinen helmiäisprimeri luomivärille. Olen kerennyt kokeilla vasta tuota peitevoidetta ja se vaikuttaa tosi pätevältä :) Meikkisiveltimet pitäisi pestä usein, paljon useammin kuin mitä itse pesen. VARSINKIN silmämeikkisiveltimet! Aikaisemmin olen pessyt sudit fairyllä ja kuivannut ne föönillä, mutta luulen että hommaan oikeasti tarkoitettu aine tuhoaa liimoja ja liitoksia vähän vähemmän. 

Jokainen itseruskettavan käyttäjä tietää miten hankalaa levitys on, jos ei halua likaisenruskeita kämmeniä. Nyysin töistä vinyylikäsineet, jotka nekin olivat liian löysät ja rullautuivat levityksen aikana ihan miten sattuu. Pretty.fi tarjosi ratkaisun  kintaan muodossa:

Täytyy myöntää että tulos oli perjantain ensikokeilun jälkeen tasaisempi ja vähemmän sotkuinen kuin yleensä. Hanskan voi pestä pesukoneessa normaalisti, ja  vaikka se onkin reilun kokoinen (isommallekin kädelle) niin se pysyy napakasti paikoillaan levityksen aikana. Suosittelen!

Kävin muuten viime viikolla maistraatissa viimeistelemässä esteidentutkinta-hommat ja nyt me sitten vissiinkin saadaan ihan laillisesti mennä naimisiin :) Saatiin mukaan joku paperikin mutta en vielä ole jaksanut paneutua sen sisältöön.  Maybe later, yes?

Nyt keskityn selviämään tästä päivästä, oltiin eilen juhlimassa kaverini Annan kolmekymppisiä ja nyt olo on sen mukainen. Ensi viikko meneekin taas detox-meiningeillä.

Ps. toi mun tiistaina aloittama MethoDrainin 20pvän detox-kuuri on kyllä toiminut ainakin siltä osin että iho on kirkastunut ja parantunut (asiaan vaikuttaa myös Nellin tekemä kasvohoito alkuviikosta) ja aamupaino on kilon verran vähemmän.. 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.