Vappumeikki <3

Olennaisuuksia

Tukkahan on vielä kamala (sen viimeistelin kuivashampoolla ja piraattikiharat-postauksesta tutuilla kutreilla) mutta meikki on tässä vaiheessa jo valmis. Alla video tekovaiheista: 

Ps. toi pikkukuva ei vois olla enää hirveempi, olen pahoillani jos jonkun verkkokalvot kärventyivät sen katsomisen seurauksena. Ota yhteyttä niin voidaan keskustella lääkärikuluista.. 

http://www.youtube.com/watch?v=sC8U6xahBYI&feature=youtu.be

Vappuna tuli myös toivomus postauksesta, jossa käytäisiin läpi meikkipussin must have-tuotteita, eli sellaista kosmetiikkaa ja tarvikkeita jotka tarvitaan kestävän ja laadukkaan meikin tekemiseen. Toteutan sen pikapuoliin! <3

Tässä vielä meidän jengi vappumeiningeissä:

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä video :) olen *hieman* kateellinen upeasta ihostasi...
Hauska nyrpistys kun putsasit sormesi Herbinalla-vanulapuilla :D

KaisaV (Ei varmistettu)

Upee kuva! :D

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Ei kantsi olla yhtään kateellinen mun ihosta, sillä se on superaltis epäpuhtauksille, koko ajan puskee näppylää jonnekin. Lisäksi se rasvoittuu herkästi ja punoittaa poskien päältä ja nenänvieruksilta. Videolla sattuu olemaan oikeanlainen valaistus ja tietysti oikeanlainen meikki ja levitystekniikka auttaa tekemään ihmeitä ;)

nanna1985 (Ei varmistettu)

Oi, kun ihana meikki. Ja tosiaan sun iho näytti tosi hyvältä. Oppispa itekki meikkaan yhtä hyvin :) Mitä tuotteita käytit, lähinnä tuohon meikin pohjustamiseen?

Mimmi More To Love (Ei varmistettu)

Siis huh kuinka kaunis oot tossa ylimmässä kuvassa! &lt;3 (Ja repesin myös tolle videon alotuskuvalle, miten ihmeessä siihen valikoituu AINA se "paras" tilanne? :D)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.