Eri tavalla romanttinen illallinen

Onnenpäivä

Heittäydyimme alkuillasta vallan villeiksi ja tilasimme huonepalvelusta ruokaa suoraan sänkyyn. Muissa olosuhteissa olisi kai voinut puhua kovinkin romanttisesta illallisesta, mutta sairaalahuoneeseen tilattu laitosruoka ei ehkä kuitenkaan täyttänyt kaikkia romanttisen illallisen kriteereitä.

Hei täähän on ihan kuin hotellissa!Mitään suurta draamaa ei sairaalaillalliseen liity, ainoastaan 355 kiloa miehen jalkaprässissä, peruuttamattomasti paikaltaan luiskahtanut välilevy ja siitä seurannut akuutti leikkaustarve. Tänään odotettu leikkauspäivä sitten vihdoinkin koitti ja olen viettänyt suuren osan päivästäni sairaalavuoteen äärellä.

...tai ei nyt ehkä ihan.

 Yksityishuoneeseen olisi saanut jäädä yöksikin, oli sohva ja kaikki, mutta aivan niin romanttiseksi en kuitenkaan ryhtynyt.

 

Oikeastihan tuohon sairaalan huonepalvelusta tilattuun illalliseen kiteytyi niin paljon enemmän ja suurempia tunteita kuin romantiikka. Kun katselin tarjottimen yli miestäni, joka normaalisti on meistä se vahvempi ja aina auttamassa pulassa olevaa vaimoaan, minä näinkin toipilaan, joka on avuton ja kipeä. Silloin ei haittaa, vaikkei sairaalan lohessa olisikaan tarpeeksi suolaa, kun sydän on pakahtua hellyydestä ja huolesta.

 

 

// Loppuun vielä oma salihehkutus: miehen vahingosta viisastuneena smith-kyykkäsin viikonloppuna oman ennätykseni reilulla sadalla kilolla ja kymmenellä toistolla. Olisipa vähän noloa paljastaa nyt, että selkäni on kipeä.

 

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mies sairaalasta kommentoi, ettei hänen selkänsä vielä 355 kilosta antaudu. Painoa prässissä oli kohtalokkaalla hetkellä kuulemma 430 kg. Minä en osaa matematiikkaa eikä mies kohtuutta.

ninoh

Huh huh mun korvaan kuulostaa todella tramaattiselta toi selkä homma..itsellä oli välilevynpullistuma ja meinasin seota kivusta,toivottavasti selkä paraneee pian!Mikään ei oo niin karseeta kun kunnon selkäkipu,koska ainakin itsellä kaikki oli kipeenä eikä istumisesta,kävelystä,seisomisesta tullu miyään muuta kuin tuskahuutoa..onneksi parani itsellään ilman leikkausta..lähden tästä salille mutta vähän kevyemmillä eväillä meen kyllä vielä:)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

O'ou ninoh. Jos se välilevy ei pahasti ole pullistunut, niin senhän voi saada ennalleen ihan oikeanlaisilla liikkeillä harjottelemalla. Meillä ei miehen kohdalla enää venyttelyharjoittelut auttaneet, valitettavasti. Mutta hei, mies kävelee jo ja tunnottomaksi heittäytyneeseen jalkaankin on tullut tunto osittain jo takaisin. Jee :)

ninoh

kiva kuulla:)

itsellä oli samanlaista oireilua aikanaan jalassa,lähti tunto ja jalka alta jne..kävin säännöllisesti fysioterapiassa ja jumppailin,onneks on jo kivutonta aikaa puoltoistavuotta takana..

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.