Hei te lukijat siellä maailmalla!

Onnenpäivä

Selailin tänään kaikkea sitä informaatiota, jota Google Anatytics blogini lukijoista keräilee. Tietäisittepä vain mitä kaikkea teistä tiedän!

Hei te ympäri maailman olevat lukijani, ilmiantakaa itsenne!

Oikeasti Analytics tallentaa likaisten yksityiskohtien sijaan paljon mielenkiintoista informaatiota mm. lukijoiden sijainnista ympäri maailman. Kukapa olisi arvannut, että minulla on viimeisen kuukauden aikana ollut lukijoita 51 eri maasta! Alunperin listalla oli 52 maata, joista yksi oli Ahvenanmaa. Omituista sinänsä, kyllähän Googlen pitäisi tietää kaikki, kaikesta ja kaikista.

Koitetaanpas nyt kerätä kaikki nuo 51 maata kommenttikenttään (okei, realistista olisi saada ehkä parikymmentä)! Eli hei te ulkomailla oleskelevat suomalaiset siellä! Kommentoikaa alle missä päin olette ja miksi. 

Share

Kommentit

OMGBBQ

Olen Saksassa vaihdossa kuten tiedätkin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Seattle, Yhdysvallat ja samasta syystä kuin sinäkin :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Välikommentti: Seattle on ihana, i-h-a-n-a! Vietin siellä viime syksynä viikon, kävin syömässä joka päivä siinä rantatorilla ja istuskelin viinibaareissa... olisin voinut jäädä sinne :)

A.W. (Ei varmistettu)

Philadelphia, mies on täältä kotoisin

Auli (Ei varmistettu)

Islannissa, mies on taalta.

Vendredi (Ei varmistettu)

Brysselissä haahuilemassa :-) Hyvää viikonloppua!

Sannajj (Ei varmistettu)

Tallinna, opiskelemassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hollanti , töissä

phocahispida

Suomessa! Ahaa. Onko Kerava Suomea? :s

Tero Sivula (Ei varmistettu)

Moikka Anne.
Tällä kertaa Suomessa ja Espoossa, ainakin muutama vuosi :)

VierailijaF (Ei varmistettu)

In Ecuador, being happy and living the perfect life.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tulimme tänne 1990-luvulla mieheni työn vuoksi, ja tänne jäätiin vähän kuin huomaamatta. Hyvin olemme viihtyneet, enkä nyt tällä hetkellä osaa ajatella meitä minnekään muualle asuvaksi. Mutta työmarkkinat ovat nykypäivänä vaihtelevat, joten koskaan ei tiedä mitä elämässä tuleman pitää siltä osin.

t. lone star (state)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Suomi! Ja erityisesti Tampere :D

tiia_

Nyt Suomi, aiemmin Binghamton, New York. :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Suomen Tampere ja Kerava! On ne nekin komioita paikkoja :)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

No on :D Sitä paitsi susta katottuna ne on ulkomailla :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kaukomailla ;)

Enni

Suomi, Pohjois-Pohjanmaa. Tiedän, että se merkitsee sinulle jotain :) Niin ja se on sieltä katsottuna ulkomaa!

Beautiful1

Suomi ja Rovaniemi :) joulupukin pikku apulainen ;D

metalvenus
devakukkude

Tää asustelee kolmatta vuotta tylsästi Ruåttinmaalla. Töihin kun vihdoin pääsi, oli syytä pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä matkaan. Olen antanut itselleni luvan nauraa Anita Hirvosen tahtiin, sillä en edes puhu paikallisten kieltä - eikä onneksi ole tarviskaan! De va kukku de! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen vaihdossa Norjassa. Tätä palstaa on hauska lukea ja vertailla kokemuksia ulkomailla asumisesta... :)

Vierailija / Satunnainen lukija (Ei varmistettu)

Luoteis-Espanjasta kirjoittelen ja blogiasi selailen :)
Aurinkoista syksyä sinne Suomeen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miehen työn vuoksi Australiassa, Gold Coastilla. Ihana blogi sulla, vaikken ole aiemmin kommentoinutkaan.
t: Mrs M

Suuntanamaailma.com (Ei varmistettu)

Yleensä seuraan blogiasi Suomesta käsin, mutta olen tällä hetkellä maailmanympärimatkalla poikaystäväni kanssa joten viime aikoina olen lukenut blogiasi ainakin Meksikosta, Guatemalasta ja myös sieltä kotikulmiltasi Kaliforniasta :)

-Suvi

San Diego, Kalifornia eli ei niin kaukana ;). Syy täällä oloon taitaa olla sama kuin sinullakin ja kirjoitan niin ikään myös blogia täältä (saakohan tähän laittaa osoitetta?): spotlesshousewife.blogspot.com.

Anis
Aniksenmakuinen

Dubai, UAE.

Muutin kolmisen viikkoa sitten toteuttaen unelmani auringon alla asumisesta sekä työskentelystä ulkomailla. Aloitan pian työn, jonka vuoksi saatan olla lukijana mistä päin maailmaa tahansa :) 

Elin (Ei varmistettu)

Maastricht, elän, opiskelen, rakastan. Kiitos blogistasi. Vaikutat niin...ihanalta. Mun suomi takkuilee. Tuntuu että kaikki mitä sanon kuulostaa sarkastiselta. Mutta seriously, thank you! Such a great blog

jennilina
auringon noustessa

Kenia ilmoittautuu! Mombasassa asustetaan toista vuotta. Miehen työ on tuonut meidät tänne, kotirouvan elo on muuttunut kotiäitiyteen vaikkakin mielessä pyörii just nyt monta ideaa itseni työllistämiseen, katotaan kuin naisen käy. Kiitokset blogistasi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuala Lumpur, Malaysia. Samasta syystä kuin sinäkin... ja samalla elän omaa unelmaani. Kiva lueskella mitä sinulle kuuluu, näkemisestä on niiiin kauan.

pk (Ei varmistettu)

Sveitsi ilmiantautuu! Syynä mies, työ, palkkataso, vuoret ja elämä <3

Uusi Aamu/uusiaamu.blogspot.com (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä Japanin Tokio. Miehen perässä alunperin, mutta kyllä se on kääntynyt omien unelmien todeksi elämiseksi.

Kirsi/koopenhaminassa.blogspot.com (Ei varmistettu)

Tanskassa, Kööpenhaminassa asun ja mieheni työkomennuksen vuoksi. Juureni Suomessa ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Itsekin treenaan, en tosin ihan samassa mittakaavassa kuin sinä, mutta pointti on siis se, että olen löytänyt blogistasi paljon mielenkiintoista luettavaa!!!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Wau. Ihan tässä menee sanattomaksi. Lupaan käydä tutkimassa jokaisen teidän blogin, jotka laitoitte tähän linkin :) Kiva tiirailla mitä ne muut ulkomaan asukit siellä touhuaa :) Kiitos myös kannustavasta palautteesta! Nyt voi taas hyvillä mielin jatkaa "raportointia" maailman tältä laidalta.

Oikeasti, jollain omituisella tavalla ihan liikutuin. En oikein osaa selittää edes miksi. Jotenkin se, että me kaikki olemme niin eri puolilla maailmaa, todennäköisesti eri tilanteissakin ja silti olemme ajautuneet tänne, samaan paikkaan, minun blogini alalaitaan, samojen asioiden äärelle. Tätä minä ehkä bloggaamisessa eniten rakastan. Sitä sananvaihtoa ja vuorovaikutusta joka täällä parhaimmillaan syntyy. Siis iso kiitos kaikille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Lueskelin edellisiä kommentteja ja huomattuani ettei oma asuinmaani ole edustettuna päätin korjata tilanteen :) Eli terveisiä sateisesta Englannin Second Citystä, Birminghamista. Täällä olen vuoden verran asustellut opintojen vuoksi, kaksi vuotta vielä edessä. Kiitos mielenkiintoisesta -ja aurinkoisesta blogistasi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Shanghai, P.R. China!

Vierailija (Ei varmistettu)

Talla hetkella Lappeenranta, Suomi, puolet ajasta Rochester, NY :)

AnnaAusseista (Ei varmistettu)

Australiassa, Sydneyssä ja lunta paossa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kabul Afganistan, viidestä vuodesta viisi viikkoa jäljellä. Joulukuusta lähtien saatan lueskella tätä ihan mistä päin maailmaa tahansa, tiedossa on piiiiitkä loma.

Tica
pied-à-terre

Suomikin oli useampaan kertaan niin voin kommentoida (myohassa) etta Auderghem, Bryssel, Belgia! :)Alkuvuodesta tuli akkilahto kun sain yllattaen toita.

Anninko
Anningonpaiste

Irlanti ilmoittautuu!

Dublinissa elan, rakastan ja kummastelen, Leixlipissa tienaan rahani mahdollistamaan edellamainitut. Eli maalta kasin luen blogiasi. Kiitos aamujeni piristyksesta ja kaikkea hyvaa sinne Atlantin sille puolen! :) (Lennan muuten ensimmaista kertaa mantereellesi lauantaina, innolla jannitan tulevaa! Eihan ne koneet usein putoa valtamereen, eihan..)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lontoossa asustellut seitsemisen vuotta, alun perin au pairina mutta sittemmin opiskelun ja nyt tyon merkeissa.

Zuulia (Ei varmistettu)

Kokkola, Suomi! :) näin paikallislehden nettisivuilla jutun sinusta tänä kesänä,ja siitä alkaen olen lukenut blogiasi lähes päivittäin! Olen jäänyt koukkuun..ihanaa nähdä ja lukea millaista elämä on siellä! Peukut blogillesi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.