James Perse

Onnenpäivä

Sivistyneiden ihmisten mielestä tässä ei ole varmasti mitään hauskaa. Mutta tällainen tolvana ei voi olla hihittelemättä joka kerta, kun näkee vaateräkissä roikkumassa James Perseen tuotantoa. Muistan vielä, kuinka ensimmäistä kertaa Las Vegasissa käydessäni näin James Perseen liikkeen ja ne koiran kokoiset kirjaimet valotaululla, jotka muodostivat yhden suomen kielen kauneimmista sanoista: perse. Olin pudota naurusta Perseelleni. Ei nimi vaatemerkkiä pahenna, mutta tuon nimiseltä mieheltä saattaisi naimakauppojen yhteydessä jäädä sukunimi ottamatta.

My name is Perse, James Perse

 

Kommentit

Anselmi (Ei varmistettu)

Hahaha, kyllä täälläkin vaan irtos tosi makeat naurut! Ihan uusi tuotemerkki mulle..Hahahaha. Ihan mahtavaa, kiitos!

http://uutistoimistoanselmi.blogspot.com

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Voisin melkein veikata, ettei kyseistä tuotemerkkiä löydy Suomesta? :D

J

Facebookista huomasin joskus, että yhden tutuntutun naimasukunimi on........Paska.

J

^ Siis ilmeisesti unkarilaisen kanssa naimisissa. Tai ainakin käsittääkseni tuo on unkarilainen sukunimi. Aika pokka, että ottaa miehen nimen tuossa tapauksessa.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

J: Olisi muuten jäänyt sukunimi ottamatta. Tuohan on vielä pahempi kuin Perse. Jos Paska ja Perse menisivät naimisiin, niin hehän voisivat ottaa sellaisen kaikkien aikojen hirveimmän sukunimen Paska-Perse.

J

:D

Vierailija (Ei varmistettu)

Nain sen myos Vegasissa ekan kerran ja kylla minakin meinasin pudota perseelleni kun hihittelin sita. ; -) mutta ajattele kun NYCissa voi menna syomaan Per-Se :eseen...

Mukavaa viikonloppua!

Netta-Natalia

Kyllä löytyy merkin vaatteet suomestakin. Just samaista asiaa hihiteltiin kaverin kans viikko takaperin, vaikkakin tämä merkki on itelle ollut tuttu jo pidemmän aikaa, niin silti pitää aina vähän hihitellä.

Malla (Ei varmistettu)

Mul oli kerran asiakas jonka nimi oli Anna Pimpi..aattelin vaan mielessani et ala tytto ikina mee suomeen vierailulle... heh heh... Tai vois olla hyvakin halle, pojat ois onnessaan ku ei tarvii edes kysyyy.

tiiti
ite puin

Joo, löytyy tosiaan, ja jotkut varmasti tilaavat vielä Perse-vaatteita erikseen isolla hinnalla netistä. Mulle toimii kyllä siihen myös esim. Alexander Wang. Thsihihihi, you said "wang".

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Löytyisköhän niiden mallistosta housuja, joiden takamuksessa lukee isolla PERSE?

Turhat jorinat

Mulla haluttais T-paitaa, jossa lukis tissien kohdalla Perse.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitsubishi Bajeroita ei myydä Espanjassa, koska Bajeron merkitys on siellä alatyylinen. Mallilla on eri nimitys siellä.

Turhat jorinat

^eikä Honda Fittaa Ruotsissa.

 

Mikä siinä muuttuu?

Losissa käydessäni olisin halunnut "vetää perseet olalle" eli Persellä oli todella kiva valkoinen kauluspaita mallistossaan, mutta vain kokoa 0 ja 1 oli kaupassa eli iso nou nou suomalaiselle valkoiselle valaalle :D

Vierailija (Ei varmistettu)

James varmaan naureskelisi yhtä antaumuksella suomalaiselle, jonka sukunimi on vaikkapa Kunttu tai etunimi Fanny... Perseen merkityksen maailmassa onneksi tietää vaivaiset 5 miljoonaa ihmistä.

Turhat jorinat

Vika vierailija: Virolaistenkin mielestä perse on hauska. (Mut se kyllä lisää vaan miljoona naurajaa)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.