Joko olisi aika luovuttaa?

Onnenpäivä

Olen nyt kaatunut maastopyörällä vuoden sisään kolme kertaa, viimeksi eilen. En ole vielä onnistunut rikkomaan luita, mutta pysyviä arpia alkaa olla jo kohtuullinen määrä. Eilisen jälkeen vasen jalkani on melko pahasti turvonnut, asfaltti-ihottuman peitossa ja väriltään sinipunainen. Polvesta jäi pala nahkaa johonkin siinä polulla poikittain olleeseen juurakkoon, mutta kolauksista suurimman koki itsetuntoni. Mikäli vanhaan suomalaiseen sananlaskuun "kolmas kerta toden sanoo" on uskominen, voisin näin kolmannen kaatumisen jälkeen väittää, ettei minua ole tarkoitettu maastopyörän päälle. Minä en vain osaa eikä harjoitus ole tehnyt mestaria.

 

Kun ei kukaan enää viimeisimmän kaatumisen jälkeen kehottanut minua nousemaan uudelleen satulaan ja sanonut, että kyllä se siitä lähtee sujumaan, olisi kai järkevintä antaa touhun olla ja keskittyä tekemään jotain ihan muuta. On vaikeaa uskoa itseensä, kun ei kukaan muukaan usko.

Luovuttaminen ei kuitenkaan sovi luonteelleni ja syö naista enemmän kuin mustelmat ja ruhjeet. Mutta mitä jos ensi kerralla sattuu pahemmin?

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

"Mutta mitä jos ensi kerralla sattuu pahemmin?" Jos näin ajattelee, niin saa kyllä lopettaa kaiken... Olen minäkin polttanut ainakin kolme kertaa käteni, kun olet ottanut ruoan pois uunista, mutta jos ensi kerralla poltankin koko käteni ja saan kolmannen asteen vamman.. pitäisköhän ruoanlaitto lopettaa ;)) Ei suinkaan. Jatka polkemista! :) ja p.s. olen minäkin kaatunut rullaluistimilla monesti ja silti jatkan.. Ei tulis mittää jos senkin joutuisi lopettamaan :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ne mulleki taas sanoi kun kolmannen kerran luut katki moottoripyörällä et kannattasko jo vaihtaa lajia.. Mut mä uskon et tää kierre loppuu tähän ja seuraavaks saan harrastaa rauhassa. Ehkä sama käy sulle ja nyt et enää kaadu :) sitä pitää tehä mist tykkää ja kaatuminen on vaan merkki inhimillisyydest ja siit et on yrittäny tarpeeks ;)

T. U know who ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.