Joulun oudoimmat lahjat

Onnenpäivä

Jos nauru pidentää ikää, näyttää elinikä-ennusteeni taas hitusen valoisammalta. Posti toi nimittäin mukanaan kuvastollisen perin amerikkalaisia joululahjaideoita epäsuosiossa oleville sukulaisille sekä kaikille niille, joilla omien sanojensa mukaan on jo kaikkea. Ähäkutti, ovat väärässä. Näitä hyödykkeitä he eivät nimittäin ole osanneet edes toivoa.

Saunahousut

Ihan kuin aidossa suomalaisessa saunassa! Tuoteseloste lupaa kohdennettua hikoilua. Tunne kuinka sentit suorastaan valuvat pakaroista!Anna lahjaksi: saunattomalle

 

Sähkölämmitteinen huopa

Säästä lämmityskustannuksissa, käännä patterit pois päältä ja vietä talvi sähkölämmitteisen huovan alla. Tuoteteksti ei tosin kerro mitä tapahtuu jos täkille kaataa viinilasillisen.

Anna lahjaksi: yksinäiselleHämähäkki-imuri

Nappaa hämähäkit turvallisen välimatkan päästä vaarantamatta omaa tai lähimmäistesi terveyttä.

Anna lahjaksi: araknofobiselleHiustenkuivaintötterö

Aitoa kampaamotunnelmaa omaan kylpyhuoneeseen. Jokaisen vanhemman rouvashenkilön unelmalahja. 

Anna lahjaksi: anopilleKoirahissi

Tämä insinöörityön taidonnäyte vetää sanattomaksi. Niin, miksi hissillä kulkeminen olisi vain ihmisten etuoikeus? Tasa-arvoa eläimille -yhdistys suosittelee.

Lahjaksi: laiskalle koiralle 

Kyllä näillä lahjoilla saadaan kuusen ympärillä aikaiseksi ihastelevia huokauksia ja kateellisia katseita. Jouluun on vielä reilu viikko aikaa, joten vielä ehdit hankkia lahjapaketteihin perinteisten villasukkien sijaan oikeasti ikimuistoisia joululahjoja!

 

 

Kommentit

Amma
Why you little!!

Vähänkö epäkätevä tuo koirahissi, kun kuvittelis että a) se koira ei jaksa/halua/muuten vaan kiipeä niitä portaita ja b) ihmisen pitäisi siis kantaa koira rappuja ylösalas. Mutta tuohon kyytiinhän se hurtta pitää nostaa, ei se siihen itse pääse!! Huijausta sanon minä.

Listalle voisi mielestäni lisätä myös sähköimpulssilihastenkehittäjä-laitteen, sille joka ei jaksa mennä salille. Kyllä ne läskit siitä "kehittyvän lihaksen" päältä sulaa kun tarpeeksi kauan antaa sähköä.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, tuo sähköimpulssilihaslaite löytyi muuten samaisesta kuvastosta! Meinasin sen tähän liittää, mutta sehän on jo niin nähty tv-shopissa ;) Noita saunahousuja saa muuten kokovartalohaalarinakin... huisia.

Voi tota koirahissin matkustajaa mikä ruttana pullukka <3

Mut siis hei, hämähäkki-imuri. Miksei tavallisella imurilla voi muka imuroida hämähäkkiä, jos se on siis pakko ylipäätään imuroida?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Muistaakseni tuossa hämähäkki-imurissa oli joku systeemi joka myös tappaa hämiksen... se ei siis möngi imurista ulos yön pimeinä tunteina.

Aijaajaa no sittenhän se on ihan eri juttu!

Mä rupesin nyt ihan tosissani kelailemaan tota koirahissiä, et jos asuis kerrostalossa jossa ei olis hissiä, niin olisko vähän kätevä sitten kun koirat vanhenee. Tai sillon kun ne oli pentuja. Tykkään! Älkää pilkatko sitä :D

 

Hei, mä haluaisin tietää tuosta hissistä. Miten se reagoi? Painollako? Sillä kyllähän se vaatii omistajaltakin opettamista. Ensin koriin hakeutumista ja sitten napinko painamista? 

Älyttömyyksiä, olin kuolla nauruun. Lisää tällaista!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Netistä löydetyssä kuvassa nainen nostaa koiransa hissiin :D Eli juuri niin epäkäytännöllinen kuin amma ounastelikin :D

Sähköimpulssilaitteen olen kokeillut. Mieheni oli joskus saanut sellaisen mutkien kautta. Lähinnä ottanut sen huumorimielessä. Mutta minä halusin kokeilla.

en tiedä miten kehittyneet kyseiset laitteet ovat, mutta tämä oli lähtöisin 80-90 luvun taitteesta. Kiinnitin elektronit, liukkarillaja pistin koneen pörisemään.

en tiedä johtuiko nauruni kertakaikkiaan tästä säälittävästä laitteesta, mutta kikatin hullun lailla ja tunne oli lähinnä perhosmaisen hento. Kiinnitin reisiin, ei edes kutiavaa tunnetta. Kokeilin kahta kertaa samoin tuloksin, hysteeristä räkätystä. 

Ja oikasti? Ei ne vatsalihakset kasva sillä laitteella ainakaan.. Ellei ne sitten nauramisen määrästä treenaudu?

A.M. (Ei varmistettu) http://meininki.wordpress.com

Kiitos hyvistä nauruista! Mistä katalogista nää löytyi? :) Oma joulukalenterini selkeästi kaipasi juuri näitä (vaikken nyt viitsi ihan suoraan kopioidakaan) :) Koirahissi! Hämähäkki-imuri!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.