Kenelle sinä soittaisit?

Onnenpäivä

Lueskelin tänään Ilta-Sanomista Suomessa vellovasta myrskystä ja tuulen riepoteltavaksi joutuneesta Silja Serenadesta. Juttuun oli haastateltu matkustajana ollutta naista, joka oli ystävineen hätääntynyt, kun laiva oli yllättäen kallistunut rajusti. Nainen kertoi ajatelleensa, että nyt he varmaankin kuolevat, täytyy soittaa äidille. Liikutuin kamalasti tuosta ajatuksesta, että hädän ja kaaoksen keskelläkin sitä haluaa vain soittaa äidille.

Oli synkkä ja myrskyinen yö ja yllättävä tarve soittaa äidille.Mutta niinhän se on, että hädän hetkellä tuntuu, että jotain on jäänyt sanomatta, jollekin täytyy saada sanottua vielä ne viimeiset sanat. Tai että haluaa vain sanoa, että pelottaa aivan kamalasti ja toivoo, että se toinen sanoisi ettei mitään hätää ole.

Kenelle sinä soittaisit? Minä varmaankin soittaisin miehelleni. Jos ei kukaan vastaisi, niin jäisi ainakin vastaajaan viesti, että minä tässä vielä kerran hei.

 

 

Kommentit

Jos totta puhutaan, en tiedä kenelle soittasin. Mulla ei oo kauheen läheiset välit kummankaan vanhemman kanssa. Pari todella hyvää ystävää on, mutta en tiedä soittasinko niille tai jos soittasin niin kummalle. Kaippa se hädän hetkelä selviäis kelle sitä oikeesti haluais soittaa :)

Aridith

Ädille, ehdottomasti ja vielä isälle jos ehtisi. :D

annemi

Kamalaa edes ajatella tämmöisiä, mutta... hmm.. voisinko ottaa konferenssipuhelun isälle, äidille ja poikaystävälle? :D

FFFifi
Fitness Führer

Mä olin tuolla myrskyssä risteilemässä. Perhe oli mukana, jos ei olisi ollut, niin kotiin olisin soittanut. Mutta en mä kyllä tajunnut pelätä mitään sen pahempaa, kuin että tippuuko lapset sängystä. Mies sen sijaan oli tsekannut pelastautumisreitit yms.

HelloAochi

Äidille muuten, muta se ei vastaa koskaan kun on muka liian kallista!! (Äiti asuu ulkomailla). Soittaisin varmuuden vuoksi siis isälle.

PSK
Insert Cool Phrase

Todella vaikea kysymys, koska en yhtään osaa sanoa kuinka rationaalisesti sitä toimisi tuommoisessa paniikkitilanteessa. Toivon, että se olisi kuitenkin äiti. Joskus olen lentokoneessa miettinyt että ehkä ehtisi laittaa tekstarin yhteisesti kaikille, että rakastan heitä, eikä saa liikaa surra. Mutta kauheeta, jos viimeiseksi puheluksi jäisikin puhelu tyyliin jollekin eksälle tai muulle "turhalle"!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Molemmat vanhempani jo menettäneenä soittaisin varmaan siskolleni, josta on tullut elämäni tuki ja turva vaikeissa tilanteissa, ja hauskaa seuraa hyvissä hetkissä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.