Kenkämania

Onnenpäivä

Myönnetään, olen hurahtanut kenkiin pahemman kerran. Oikeastaan kenkiin hullaantuminen tapahtui samaan aikaan, kun muutin ison meren tälle puolen ja syykin on selvä. Valikoimat ovat paremmat, hinnat edullisemmat ja kauniita kenkiä voi käyttää vuoden ympäri pilaamatta niitä loskassa ja vesisateessa.

Kenkien suhteen ei Las Vegasin matka pettänyt tälläkään kertaa. Hotellien alakerroissa olevat ostoskeskukset ovat täynnä kenkäkauppoja, joiden valikoimista löytyy kenkiä aina Pradasta halpismerkkeihin. Ei siis tullut yllätyksenä, että päätin tälläkin kertaa tuoda itselleni tuliaiset kenkien muodossa. Ostopäätöksen tekeminen ei kuitenkaan ollut helppoa ja juuri sen oikean kenkäparin löytäminen vaati kymmeniä sovituksia ja kilometritolkulla ravaamista ostoskeskuksesta toiseen.

Niitit ja umpikorot ovat yöelämän tehokkaimmat katseenkääntäjät.

 

Fendin tyylinäyte umpikorkokengistä.

 

Bakers-nimisessä kenkäkaupassa on aina ale.

 

Askel olisi varmasti höyhenenkevyt Balenciagan "siipikengillä"

 

Näitä Gagamaisia kenkiä oli pakko kokeilla.

Voitko kuvitella, että näillä oli oikeasti hyvä kävellä!

 

Miu miun bilekengät nätissä rivissä.

 

Las Vegasin laitamilla olevasta Boot Barnista

löytyy bootseja jokaiseen makuun.

 

...ja niitä bootseja on PALJON.

Mitkä kengät sitten lopulta lähtivät kanssani kotiin? Tähän ikään mennessä kokemuksen syvä rintaääni korvissani on jo muodostunut sen verran kuuluvaksi, että hankin ainoastaan kenkiä, joilla voi myös kävellä ja tarvittaessa myös juosta. Loppujen lopuksi kun niitä tilaisuuksia, joissa istut kauniisti aloillasi kävelemättä metriäkään, on aika vähän. Pelkät kävelyominaisuudet eivät kuitenkaan riitä. Kengissä täytyy olla sielukkuutta - jokin juttu, joka kääntää päät. Näistä syistä päädyin lopulta Chinese Laundryn puolipitkiin saappaisiin, jotka ovat korkeakorkoisiksi kengiksi erittäin hyvät kävellä (kevyt kenttäravikin sujuu) ja keräävät katseita - erityisesti lähikaupassa.

Monista vaihtoehdoista voittajaksi selviytyivät lopulta

nämä Chinese Laundryn söpöläiset.

Kommentit

Hattara (Ei varmistettu)

Kuolen! Niin ihania kenkiä! Ja kerrassaan pätevät nuo valitsemasi kengät!!!!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Nuo, jotka lopulta mukaani lähtivät, bongasin heti ensimmäisenä päivänä, mutta en tietenkään ostanut ennen kuin kaikki muutkin kaupat olisi syynätty läpi. Mitään vertaista ei kuitenkaan löytynyt, joten palasin takaisin niiden ensimmäisten luokse. Rakkautta ensisilmäyksellä...

Päivi, SGN (Ei varmistettu)

No, mitä ne maksoivat?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Päivi: Lopullinen hinta asettui veroineen 170 taalaan. Ei ihan outlet-hinnoissa, mutta ehkä kestän...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat löysit!
Mä oon yrittäny hillitä shoppailuhimojani ja suomen suht huonot valikoimat (kenkien osalta) on ollu apuna hillitsemiseen.
eBay ei ole. Taaskin tulossa kahdet kengät.
Mutta noi Gagamaiset sai sydämen sykähtämään, varsinkin mukavuuskommenttisi kera! Kehtaatkin avittaa himoja, joita on vaikea muutenkin hillitä ja vieläpä perustella järkisyin, miksi ei olisikaan niiiin paha asia omistaa tuollaiset ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.