Kiitos tästä vuodesta

Onnenpäivä

Kiitos kaikille lukijoille, niin satunnaisille kuin vakituisillekin. Kiitos kanssabloggaajille niin Lilyssä kuin muuallakin, kiitos Lilyn toimitukselle. Kiitos rakkaalle aviomiehelleni, joka on sietänyt kirjoittamiseen uppoutumistani ja sitä, että haluan aina ottaa vielä yhden kuvan. Kiitos ystävilleni positiivisesta palautteesta, kiitos äidilleni ja tädilleni kannustuksesta. Kiitos iskä, kun sinäkin toisinaan luet tätä.

Kiitos vesisateelle kauniista sateenkaaresta, joka näkyi ikkunastamme

muutaman minuutin ajan. 

Ensimmäinen kokonainen vuoteni bloggaajana on ollut hyvä. Olen aidosti yllättynyt saamastani pienestä suosiosta ja kaikesta positiivisesta palautteesta. Kiitos, kiitos, kiitos. Minulle hyvin tärkeäksi kasvanut blogini elää teistä siellä ruudun takana.

Toivotaan kaikkea hyvää ensi vuodelle, ei tarvitse olla parempi kuin kulunut, yhtä hyväkin käy. Rakkautta ja iloa teille kaikille!

 

 

Kommentit

Tero Sivula (Ei varmistettu) http://www.rodeo.fi

Kiitos Annelle riemustavista lukuhetkistä. Sinulla on kauniita ja viisaita ajatuksia elämästä paljon. Sitä kannattaa jakaa....

Enni

Kiitos itsellesi! juttujasi on aina yhtä kiva kueskella ja parasta on se että ne saavat ajatukset itselläkin liikkeelle. Kiitos kiitos kiitos ja kaikkea hyvää sinne kauas <3

annemi

Kiitos itsellesi! blogiasi on ilo lukea ja seurata saavutuksiasi :) onnea uudelle vuodelle 2013!

Kiitos blogistasi! Vaikka olen kommentoinut harvoin, olen tainnut lukea joka postauksen. Olet inspiroiva ja kirjoitat hyvin. :)

vieras (Ei varmistettu)

oikein hyvää alkavaa vuotta sinne aurinkoon! löysin blogisi sattumalta ja olen jäänyt koukkuun. tämän blogiin pariin on aina kiva palata.

Hippu

Onnellista uutta vuotta! Ja kiitos blogistasi - olen iloinen, että löysin tänne. :-)

Toimitus
Toimitus

Kiitos sinulle hyvistä jutuista ja hyvästä meiningistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.