L.A. Fitness Expo

Onnenpäivä

Kävin viime sunnuntaina hakemassa motivaatiota tuleville dieettiviikoille paikallisilta Fitness-messuilta. Odotin tapahtumalta ehkä hieman enemmän, järjestettiinhän messut kuitenkin varsin ulkonäkökeskeisessä, superpumpattujen ja viimeisen päälle kiristettyjen ihmisten keskuksessa, Los Angelesissa.

Kun haluat näyttää isolta ja kömpelöltä, mene kuvaan pienen

ja siron tytön kanssa.Tuotteiden ja lajiesittelyiden lisäksi olisin halunnut nähdä myös niitä tuotteita käyttäviä ja lajeja harrastavia kovakuntoisia naisia, jotta olisin saanut rypeä hetken itsesäälissä oman dieettini edistyessä tuskallisen hitaasti. Huippukuntoisten naisten osalta anti jäi kuitenkin melko laimeaksi odotuksiini nähden enkä matkannut kotiin läheskään sellaisen alemmuudentunteen vallassa kuin alunperin olin suunnitellut.

Superhienot sporttiliivit!Toivoin heti joululahjaksi tällaista aikuisten kiipeilytelinettä takapihalle.Messuilla oli mm. poikain pyykkilauta-kilpailu.Kaikkien aikojen menestynein kehonrakentaja, Ronnie Coleman. Herran kanssa olisi päässyt myös yhteiskuvaan, mutta sitä varten olisi pitänyt jonottaa puoli päivää. Hieman hymyilyttää tuo taustalla oleva juliste...Lajiesittelyssä kädenvääntö. Kaikista kamppailulajeista tämä voisi sopia parhaiten kaltaiselleni kömpelykselle.Messuilla sai myös nöyryyttää itseään julkisesti vetämällä leukoja.Ja lisää maistiaisia. Lemppari proteiinipatukkavalmistajani tekee nyt myös suklaalevyjä, nam!Myös tankotanssia pääsi kokeilemaan halutessaan. Jätin nöyryyttämättä itseäni tässäkin lajissa.Tässä viime vuoden mr. Olympia, Phil Heath kertoo, miksi vaihtoi koripallon kehonrakennukseen. Olisikohan pituudella asian kanssa jotain tekemistä?Ja tässä uusin idolini, Dana Linn Bailey, joka kropallaan edustaa ihannevartalomalliani. Kurkatkaapa tämän tytön rintatreeni täältä.Hei, munanvalkuaisia pumppupullossa!Jotenkin sitä vain tietää milloin ollaan Amerikassa...Kisabikini-loistoa!Paikalla käytiin myös voimamies-kilpailua....ja sumopainia. Onpa aktiivisen näköisiä nuoria miehiä.Tyttö nostaa rautaa!Yksi sadasta maistiaispisteestä.Jos haluat näyttää pieneltä ja sirolta, mene kuvaan mutantin kanssa. Oikeasti tuon miehen hauis oli meikäläisen pään kokoinen.Yhteenvetona sanoisin, että ei huonot, joskaan ei kovin ihmeellisetkään messut. Kotona kassistani löytyi melkoinen määrä tuotenäytteitä jauhojen, patukoiden ja pillereiden muodossa ja vatsanikin sain täyteen pysähdyttyäni lähes jokaisessa proteiinipatukka-maistiaispisteessä. Ja niin, ehkä sieltä tarttui mukaan vähän motivaatiotakin, jos ei muuten, niin Dana Linnin ansiosta ainakin.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

dana linn bailey on ollut jo pitkään minun (ja jopa mieheni) idoli ja motivaationlähde. niin upea asenne sillä mimmillä! jos tykkäisin naisista, olisin ihan rakastunut häneen!

mutta mitä helv.. nuo vessanpöntön korokkeet ja valkuainen pumppupullossa.. niin amerikkaa että :D

Uusi Aamu (Ei varmistettu) http://uusiaamu.blogspot.com

Jotenkin mua hymähdytti noi sumopainijat. Mä kun muistelisin, ettei siinä noin löysästi oikein ehtisi edes ottamaan kun kaveri jo nostaisi kehästä ulos. Mä olen muuten tätä sun blogia seuratessani pohtinut, että pitäiskö munkin palata myös jonkinlaisen saliharjoittelun pariin. Se oli jo aikoinaan melkoisen nöyryyttävää, eikä tilanne ole tod.näk. miksikään muuttunut. Mutta ainakin riittäisi kehitettävää.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Onko rautaa nostavalla tytöllä leuan kohdalla varjo vai melkoisen tuuhea naamakarvoitus...? ;-)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D varjo! Itse asiassa tuo tyttö oli naama peruslukemilla tosi nätti.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Okei, kiitos tarkennuksesta. Ajattelin, että näissä piireissä myös jälkimmäinen vaihtoehto olisi voinut olla mahdollinen...;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh, vaikka kyseessä on varjo, niin on just siinä kohtaa missä miehen sänki menisi =D
Olin ihan varma, että kyseessä oli nätti mies, kunnes luin kuvatekstin.

Toisaalta, en kyllä haluaisi tietää miltä itse näyttäisin, kun nostaisin sen verran kuin just pystyisin ;)

Se pieni tyttö taas, sen posken profiilista ensimmäinen ajatus oli, että on nälkiintynyt. Kamalaa, kun aina pitää analysoida. Tosin ei kaikkia, viimeinen tatuoitu mutantti meni ihan selaamalla (ja ehkä vähän kulmia nostamalla) ohi.

Enne

Dana Linn on kaunis nainen jolla mahtava asenne ja upea kroppa, mutta...noi tissit. Tai siis lähinnä niiden poissaolo. Omaan ihannevartaloon kuuluu kyllä astetta pehmeämpi povi.

Haukkukaa vaan pinnalliseksi, mutta välillä veetuttaa että tissiosasto on ensimmäisten joukossa kun rasva lähtee palamaan, varsinkin kun sitä ei esim. allekirjoittaneelle alunperinkään niin kovin runsaalla kädellä ole annettu. Ei sillä et se rasva meikän tontilla palaisi vielä juuri nimeksikään :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.