Luonneanalyysi tiskikonetta apuna käyttäen

Onnenpäivä

Ah, tiskikone. Tuo aikoinaan niin ylellinen kodinkone, joka markkinoille tullessaan pelasti nopeasti yhä useamman käsiparin tiskiveden aiheuttamalta kuivumiselta ja loputtomalta puurolautasten jynssäämiseltä. Pitkällisen tutkimuksen ja aivotyöskentelyn tuloksena olen tullut siihen tulokseen, että tällä arjen sankarilla on myös uskomaton kyky paljastaa meistä ihmisistä piileviä luonteenpiirteitä.

Mitä tiskikonekäyttäytymisesi sinusta sitten paljastaa? Minäpä kerron.

(ps. tässä analyysissa ei ole voittajia)

Oletko ikinä ajatellut mitä tiskikoneesi sinusta paljastaa?

 

Ihmistyyppi nro 1

Täyttää tiskikoneen alkaen koneen etuosasta


Näennäisesti reipas ihminen, jolla on suuria vaikeuksia toteuttaa mitään aloittamaansa kunnialla loppuun saakka. Lisäksi henkilö on usein epäkäytännöllinen ja jättää mieluiten kaikki vähänkään vaivannäköä vaativat askareet huomiselle. Tai ensi viikkoon.

Ihmistyyppi nro 2

Ei huuhtele astioita ennen koneeseen laittoa


Laiskimus, joka välttelee vastuuta ja teettää mieluiten kaiken työn jollain toisella. Kun asiat sitten menevät vikaan, löytyy syyllinen aina muualta kuin peilistä. En minä, mutta pojat.

Ihmistyyppi nro 3

Kerää likaiset astiat vuoreksi tiskialtaaseen sen sijaan, että laittaisi ne suoraan koneeseen


Epäkäytännöllisyyden ruumiillistuma, joka saa asiasta kuin asiasta tehtyä käsittämättömän monimutkaista, monivaiheista, hidasta ja työlästä. Päätyy yleensä töihin vakuutusalalle tai katsastuskonttoriin.

Ihmistyyppi nro 4

Seisottaa puhtaita astioita koneessa päivätolkulla


Saamaton ihminen, joka tarttuu toimeen vasta kun on aivan pakko. Saattaa viettää työpaikallaan päiväkausia tekemättä ensimmäistäkään työtehtävää ja syö häpeilemättä työkavereittensa eväät. 

Ihmistyyppi nro 5

Siirtää astiat välittömästi käytön jälkeen koneeseen ja tyhjentää koneen heti sen pysähdyttyä


Ilmiselvä kontrollifriikki ja neurootikko. Ei kestä ensimmäistäkään poikkeusta, selitystä tai vahinkoa. Kyttää neuroottisesti muiden tekemisiä etsien virheitä eikä säästele sanojaan niistä huomautellessaan. On vain yksi tapa tehdä asioita ja se on kontrollifriikin tapa.

Ihmistyyppi nro 6

Omistaa tiskikoneen, mutta käyttää ainoastaan yhtä lautasta, aterinparia ja juomalasia, jotka pesee käsin heti käytön jälkeen


Äärimmäisen laiska ihminen, joka menee aina sieltä missä aita on matalin ja jonka ahterista on jäänyt pysyvä painauma sohvaan. Välttelee kaikkea työtä kuin ruttoa ja maksaa naapurin pojalle postin hakemisesta ja nurmikon leikkaamisesta. Lempiruoka pizza, kotiin kuljetettuna.

Ihmistyyppi nro 7

Ei omista tiskikonetta


Henkilö, joka kuvittelee olevansa perinteikäs ja ekologinen, mutta on todellisuudessa vanhanaikainen, tylsä ja jämähtänyt. Pelkää muutoksia kuin ruttoa ja vastustaa periaatteesta kaikkea, varmuuden vuoksi. Oletpa mitä mieltä tahansa, tämä ihmistyyppi on takuulla kanssasi eri mieltä.

 

Mihin ryhmään sinä kuulut?

Meidän tiskikone paljastaa minun olevan ihmistyyppiä nro 5.

 

 

Share

Kommentit

 1, 2, 3 ja 4. Oon siis aika laiska ja sotkunen mitä tulee tiskaamisen. Joskus musta tuntuu, että aika ennen tiskikonetta oli siistimpää, sillä silloin otin astian tiskasin astian. Tiskikone on mahdollistanut sen, että niitä kerääntyy ja unohtuu milloin mihinkin.

Nina Enroth

Selvästi tunteella kirjoitettu postaus. Meillä asuu pariskunta 4 & 5, ja meitä yhdistää ominaisuus 2. Miten mä jotenkin arvasin, että sä olet myös vitonen :)

metalvenus
devakukkude

Tämä analyysi ilmiantaa orastavan persoonallisuushäiriöni. Olen onnistunut luomaan toisistaan täysin poikkeavat koti- ja työpersoonat.

Eve (Ei varmistettu)

 1 & 4. Ilmankos en saa asioita aikaiseksi. Mutta onnistun mahdollisesti luomaan kuvan, että muka saisin. Mahtavaa analyysiä kirjoittajalta :D

nansk

1, täällä bingo! Tosin tällä hetkellä opiskelijakämpässä ei ole tiskikonetta, eli kerään astioita tiskialtaan täyteen ja tiskaan vasta sitten. Voin teeskennellä, että teen tämän veden säästämiseksi, mutta oikeasti se on laiskuutta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Päivästä riippuu aika paljon, enimmäkseen vitonen. Ottaisin tähän myös tärkeäksi analyysiaineistoksi sen, mitä tapahtuu jos kaikki astiat eivät mahdukaan kerralla sinne koneeseen. Kontrollifriikki neurootikkohan nimittäin tiskaa ne siinä saman tien käsin, mikä minusta on tyhmää koska tiskikonehan on siksi ettei tarvitse tiskata käsin. Vaan jos jätät ne siihen altaaseen odottamaan seuraavaa kertaa, oletkin vallaton huithapeli vailla suuntaa elämässä. Itse olen jälkimmäinen, mikä vähän sotii sitä koneneuroottisuutta vastaan, kiintoisaa.

annemi

Itse olen 5. mutta mies on 3. :D ... ja myönnän joskus myös olevani 2. Hups. 

Vattu

7. En kuvittele olevani ekologinen, vaan köyhä. :/ Tai on mulla tiskikone, se ei toimi ja säilytän siellä chinchillojeni ruokia ja tarvikkeita. 

Jos omistaisin toimivan, ailahtelevan persoonani takia todennäköisesti olisin 5 pomppien välillä laiskuuspäiviin. Arvelen vitosta, koska tällä hetkellä meillä on kumppanin kanssa hurja vääntö siitä, miten astiakaappi tulee täyttää. 

Vieraileva Hessu (Ei varmistettu)

Kaikki välillä 1-4 osui ja upposi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei why so negative :D Luonnetyyppivaihtoehtojen perusteella kannattaa jättää koko tiskien käsittely ikäville tyypeille ja keskittyä itse olemaan se mukava kaveri :)

Otter

Kädet ylhäällä, tunnustan olevani neuroottinen 5! Ehkä vallitsevan elämäntilanteen johdosta (enimmäkseen kotona, ellei treeneissä), ehkä jostain luonneviasta johtuen :D

Viherpiiperö ystäväni on 2 perustellen sitä vedensäästöllä; koneen huuhtelu vie kuulemma vähemmän vettä kuin jok'ikisen kupin ja lautasen erillinen viruttaminen.

Anoppini on äänekäs 7, luokitellen kaikki tiskikoneen omistajat uusavuttomiksi laiskiaisiksi. Anopit... <3

Kristaliina
Puutalobaby

1 ja 2. Ykkösen luonneanalyysi osui ja upposi :D

Mintun oma sivu

Mä olen kakkonen ja perustelen sitä veden säästöllä kuten Otterin kaverikin. Olen myös satunnainen ykkönen ja vitosesta se konetta täyttävä puolisko. Ja noista luonneanalyyseista löytyy jotain totuutta, mutta olen selkeästi niin paha hybridi, etten pysty mitään noista kolmesta täysin allekirjoittamaan. Mutta mä olenkin ernu.

phocahispida

5 ja 2 eli selvästi jakautunut persoonallisuus...;)

Stazzy
Stazzy

Höh, en löydä itseäni yhdestäkään. Mähän olen aina niin käytännöllinen ja täydellinen. Eiku...

Ehkä kuitenkin lähinnä kakkonen ("Ei-tää-niin-likanen-oo") ja ykkönen. Tosin vastustan ajatusta siitä, että kone pitäisi täyttää jostakin suunnasta! Silloinhan se olisi ihan selkeästi miehen suunnittelema.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti 5! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä kans 2-3-4 ilmoittautuu :D meillä makaa astiat tiskipöydällä vaikka kone olisi tyhjä/vajaa likaisista. Puhtaat kans saattaa olla sen päivän, pari konees.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.