Miehet kylpytakeissa

Onnenpäivä

Tänäkin jouluna moni mies löytää kuusen alle kätketystä paketista ihanan ja ylellisen kylpytakin. Siihen voi kietoutua kylminä talvi-iltoina tai rentouttavan vaahtokylvyn jälkeen ja antaa sen pehmeyden helliä ihoa ja mieltä. Onpas ihana lahja, kiitos kulta!

No niin, kättä pystyyn, tunteeko joku miehen, joka on ostanut itse itselleen kylpytakin? Uskon nimittäin, että 90 % kaikista miesten kylpytakeista (pois lukien ne, joiden selässä on moottoripyörämerkin logo ) on alunperin myyty naisille ja päätynyt miehille lahjapaperiin käärittynä. Miksikö? Tietenkin siksi, että miesten kylpytakkien markkinointi on miesten sijaan suunnattu täysin naisille. Ai mitenkö niin? Mietitäänpäs, moniko mies ostaa kylpytakin, koska pakkauksessa kerrotaan sen olevan ylellinen ja pehmeä? Ja katsokaa nyt vaikka näitä mainoskuvia:

Otettaisiinko kulta lasilliset tälle uudelle, ihanan ylelliselle

kylpytakilleni, karvattomalle rinnalle ja uudelle elämälle?

 

Kultaseni, uuden kylpytakkini myötä en enää haluakaan juoda iltaisin kaljaa. Ottaisitko kupillisen teetä kanssani palatsimme länsisiivessä?Kultaseni, laitoin meille vaahtokylvyn valmiiksi ja sytytin kynttilät. Tuletko kanssani kylpyyn? Voimme kääriytyä sen jälkeen molemmat tähän uuteen, lämpimään ja pehmoiseen kylpytakkiini.Katso rakas, remontoin kylpyhuoneemme, jotta se sopisi paremmin yhteen uuden kylpytakkini kanssa. Vakuudeksi siitä, että olen yhä hetero, ripustin seinälle takamuksesi kuvan.Ah rakkaani, uuden kylpytakkini myötä olen keksinyt uuden harrastuksen, lukemisen. Haluaisitko, että lukisin sinulle sinulle ääneen jotain näistä kylpytakkiini kauniisti sointuvista kirjoista?

 En minä sitä sano, etteivät miehet oikeasti kylpytakeista pitäisi. Todellisuudessahan kylpytakki on miehen lempiasuste. Missään muussa vaatekappaleessa ei nimittäin ole yhtä helppoa rapsutella itseään sieltä täältä sohvalla maatessa. Älä siis pety, ellei miehesi muutu ihanan ylellisen kylpytakin myötä kirjaviisaaksi romantikoksi, joka laittaa sinulle vaahtokylvyn valmiiksi ja tarjoilee sinulle shampanjaa serenadeja laulellen ja runoja lausuen. 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kuvat on napattu erinäisistä nettikaupoista, jotka myyvät miesten kylpytakkeja naisille. Katsotaan kuka uskaltaa ensimmäisenä myydä miesten kylpytakkia termein: "esteetön pääsy haaroväliin".

sanumaria

Mun tekis mieli ostaa miehelle kylpytakki lahjaksi, mutta kun ei oo löytynyt sopivaa. Siis sellasta mitä mää haluisin käyttää, kun kuitenkin pöllisen sen takin omaan käyttöön. Krhm.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos nauruista! :D

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Ahahahaa, mahtavaa! Itseasiassa ostin miehelleni ensimmäisenä yhteisenä jouluna lahjaksi juurikin kylpytakin, syystä että edellinen näytti siltä että se on nipinnapin selvinnyt Tsernobylista (sillekin löytyi toki käyttöä mökkikylpytakkina, tietenkin).

Tästä on aikaa kohta kahdeksan vuotta ja hiljattain huomasin, että takin kainalossa on nyrkinmentävä reikä... Hmm, olisikohan aika lähteä kylpytakkikaupoille? Kiitos näistä vinkeistä ja eikun odottelemaan että raavaasta duunarimiehestä kuoriutuu Dostojevskia ääneen lukeva ja tuoksukynttilöitä sytyttelevä metroseksuaali. 

Vierailija (Ei varmistettu)

kyllahan tuo nyt vahan ikavasti esineellistaa rehellista heteromiesta

Kainaloinen kana

Mahtavaa! Miehet kylpytakeissa on kyllä seksikkäitä :)

marietta

Osui ja upposi! Jouluna 2002 kävi niinkin hieno sattumus, että ostimme silloisen poikaystäväni kanssa toisillemme kylpytakit joululahjaksi. Sain häneltä ihanan, pehmeän, kirkkaan pinkin, hupullisen Benettonin kylpytakin, joka on iskemättömässä kunnossa vielä tänäänkin - itse ostin sällille nyppyisen froteetakin Tarjoustalosta. :(

annemi

Heh, olen itsekin ostanut miehelleni kylpytakin joululahjaksi.. taisi olla meidän ensimmäinen yhteinen joulumme ja loppujen lopuksi taisin käyttää sitä kyllä enemmän kuin mies. Olen aivan kylpytakkikoukussa  :)

Mieheni osti itselleen seitsemisen vuotta sitten oman kylpytakin koska kadehti niin paljon omaani. Meillä on nyt sitten samanlaiset fleecekylpytakit. Olleet jo seitsemän vuotta. Omassani on rintamerkki kauluksenliepeessä että erotamme takit toisistaan. Tätä samanlaisten kylpytakkien aiheuttamaa häpeää (seuraava askel: samanlaiset tuulipuvut?) hieman lieventää se, että värisävy on täysin sama kuin jediritarien ruskeissa asuissa - leikimme lähes päivittäin edelleen jediritareita. Samppanjaa minulle ei ole vielä tarjoiltu kylpytakissa. :(

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ostin itsekin miehelle kylpytakin juurikin varmaan ensimmäisenä yhteisenä joulunamme. Mies käyttää sitä edelleen, yleensä viikonloppuisin. Pitäisiköhän hankkia jo uusi? Tuollainen jediritari-teema kuulostaa hauskalta :D mutta hei, minäkin sain mieheltä lahjaksi kylpytakin! Hehe, taisi sekin mainoskuva kolahtaa oikeaan aivolohkoon ;)

Nani
Blogblog

Eikä, kaikilla on hauska kylpytakkitarina! Tää juttu ja kommentit oli kyllä päivän piristys. :) Ja mä haluan nyt kylpytakin ja kuohuviiniä.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Pakko lisätä vielä omaan kommenttiin että kysyin tänään vaivihkaa, olisiko kenties uusi ja ehjä kylpytakki mieluinen joululahja. Mies torppasi ajatuksen heti ja sanoi olevansa kovin kiintynyt nykyiseen takkiinsa. Kuulema se variksenmentävä kainaloreikä ei haittaa häntä yhtään. Että näin. :-)

Hihihihi (Ei varmistettu)

Ahaha huippujuttu, kiitos nauruista! :-)

wasp (Ei varmistettu)

ai kauheeta :))) tällaisten mainoskuvien avulla naiset jaksavat tavismiehiään ;)) tämähän on vähän sama ilmiö kuin se ihmeryppyvoidepurkin ostaminen : ihminen ostaa mielikuvan :)

En tiedä olenko raskauteni takia yli-seksuaalinen. Mutta minua ja silmiäni kyllä kiehtoo nuo valkoiset, pehmeät kylpytakit. Etenkin jos mies ei ole vielä ehtinyt kalsareita sujauttaa jalkaan. 

Mietin ostavani miehelleni joululahjaksi kylpytakin, sillä ulkomailla mies käytti hotellin tarjoamaa kylpytakkia melko usein. Ja minähän olin pää ja niska pitkänä katsomassa pilkistääkö sieltä jotakin. Haarojen välistä. Ja kikatin posket punaisina ja hullun kiilto silmissä. 

Syy miksi kylpytakin ostan on toinenkin. Meille on syntymässä pieni prinssi ja haluan lähes vaadin mieheltä vierihoitoa. Eli pienokaisen ottamista paljaalle rintakehälle tunnesidettä ja läheisyyttä lujittamaan. Ja mikä sen ihanampaa olisi katsoa vaippasillaan tuhisevaa pienokaista isänsä rintakehää vasten. 

Niin ja itse en halua kylpytakkia, ja pysyn lujana siinä etten varasta ukon. Sillä olen kerran ollut niin addiktoitunut tähän pehmeään aarteeseen että saatoin kotona. Aamusuihkun jälkeen kävellä pitkään iltapäivään asti kylpytakissa. Ja auta armias mikä paniikkikakka oli lähellä kun huomasi vieraita odottavan ulkoovella! Kuka avaisi oven kylpytakki päällä kello 16 aikaan? 

FFFifi
Fitness Führer

Mustaa pitsiä: Ja mä kun katoin vaan, että kohta se kippaa noi punaviinit tohon valkoiselle takilleen..

Mä olen ostanut miehelle kylpytakin kun se edellinen ei sopinut uuden kylppärin väreihin. Väitin tietysti, että halusin ostaa sille paremman ja pehmeämmän, kun se vanha oli jo niin kulunut...

Katie
Aika kypsä äidiksi

Puoli kättä pystyssä! Meillä Mies osti itselleen kylpytakin, kun vein sen Suomessa Finlaysonin kauppaan... Olisin tosin halunnut itselleni samanlaisen mutta erivärisenä (eihän sitä silloin lasketa samistuulipuvuksi, eihän?), mutta kun ei ollut... Ja tämä siis tapahtui ihan ilman seksikkäiden mainoskuvien vaikutusta. :) 

Hauska juttu muuten! Erityisesti kuvatekstit. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.