Mikä on hyvin juuri nyt?

Onnenpäivä

Tämä päivä on alkanut melko alavireisessä mielentilassa, samanlaisessa, kuin eilinen päättyi. Minulla ei kovin usein huonoja päiviä ole, mutta tänään kuljetaan siipi maata laahaten, vaikka en oikein tiedä miksi.

Jotta saisin ajatukseni takaisin positiivisten asioiden äärelle, esitän nyt teille, iloluontoiset lukijani, helpon kysymyksen: mikä on hyvin juuri nyt? Mikä asia vetää suupieliä väkisin ylös? Missä onnistuit ja mistä tuli hyvä mieli? Viisaat nimittäin sanovat, että hyvä mieli tarttuu!

Loppuun vielä komea kesällä Suomessa kuvattu auringonlasku.

Se oli hyvä ilta se.

 

Kommentit

PumpingPenguin (Ei varmistettu)

Reisijumi, kirpputorilta löytynyt liitutaulusysteemi ja kissa kehräämässä kainalossa <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Olen kai niin epätoivoinen, että aloitan itse ;)

Aurinko paistaa, tänäänkin. Ja on mies, joka halasi aamulla ja vie minut illalla kai elokuviinkin. Sitten on tämä blogi, johon voi tunkea kaikki ne ajatukset, jotka muuten jättäisi kamalan vähän tilaa muulle aivotoiminnalle.

Kokeillaanpa sitten kääntää yksi negatiivinen asia positiiviseksi. Eli se, että en ehkä pääsekään Suomeen tammikuussa, voidaan myös esittää muodossa: on olemassa pieni mahdollisuus, että pääsen käymään Suomessa tammikuussa.

Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu, varmana.

Enni

Tämä hetki.

Ilta. Pimeys. Syksy. Villasukat.

Nuo kaikki vois olla myös negatiivisia, mutta tässä ja nyt ne tuntuu positiivisilta ja ihanilta. Ai niin ja lasi punaviiniä. Se on se juttu. Ja pala suklaata, jonka suon itselleni nappiin menneen piloxingtunin vuoksi.

Kiitos ihanasta blogista, kiitos että jaat ajatuksia täällä meille.

annemi

Tänään oli pitkä päivä uudessa työssä ja siihen päälle yksi koulutusjuttu, olin aivan ryytynyt kun pääsin kotiin mutta kyllä veti suupieliä ylös kun keittiössä hääräsi mies (joka pysyttelee sieltä yleensä tosi kaukana) ja sain istahtaa sohvalle ja sinne toimitettiin valmiit quesadillat ja lasi punkkua. Lisäksi telkkarista tuli lemppariohjelma Top Chef.

Elämässä on nyt kaikki niiiiin hyvin :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hei heti on parempi mieli, kun lukee kivoja kuulumisia :) Ja erityiskiitos Ennille, lämmitti kovasti bloggaajan mieltä :)

Otter (Ei varmistettu)

Tänään olen iloinen siitä, että jaksoin tehdä hyvän treenin ja tapasin salilla aidon, kivan ihmisen, jonka kanssa tapaamme toistekin urheilun merkeissä. Vuoden rapakon takana asuneena huomaan, että ystävyyssuhteiden rakentaminen vaatii kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä. Mutta tänään on hyvä mieli tuosta kohtaamisesta.

Ehkä siiven pitää välillä käydä maassa, että jaksaa taas arvostaa arjen pieniä asioita. Kiitos mukavasta blogista, olen seurannut sitä jo muutamien viikkojen ajan! Tarinoistasi välittyy peruspositiivinen tunnelma. Pohjalaisissa naisissa asuu voima! :)

Kaunis ja oma elämä

Juuri nyt hyvin on se että sydänsurut laitettiin pakettiin ja toivo palasi. Aamulla keltaisen vaahteranlehtikasan läpi käveleminen laittoi hymyilemään :)

AuriElina
Hopeareunus

Mä olen ihan hyvin :) Kun ei liikaa ajattele, ei oikeestaan ole ongelmia. Hauskoja oivalluksia, loppujenlopuks elämä suur-uusperheen yrittäjä-äitinä on hyvinkin yksinkertaista <3

Riviera

Ostin astianpesukoneen ja keittiö on helpompi pitää siistinä nyt, tänään lähtee toista kertaa päälle :)

Siistiin kotiin on vaan aina niin mukava mennä!

Eilen käytiin ystävien kanssa yhdessä leffassa ja sushilla, piristi kummasti mieltä.

Niina S. (Ei varmistettu)

Polvi on ollut pitkään vähän arka enkä ole uskaltanut lenkille. Nyt se alkaa taas tuntua normaalilta, ja eilen ja toissapäivänä pääsin vihdoin juoksemaan todella pitkältä tuntuneen tauon jälkeen. Ihanaa!

Uusi jääkaappi-pakastin ;) Edellinen hajosi sunnuntaina ja jouduttiin uutta odoteltaessa syömään mitä sattuu kun ei mitään saanut kylmään, joten nyt on niin ihanaa että voi taas kokkailla kaikkea ja ostaa pakastimeen jäätelöä yms :D

Myös ihana, rakas tanssikouluni, tunnit ja ihmiset siellä tekee miut joka päivä onnelliseksi <3 Etenkin kun heidän kanssaan on tiedossa ensi kuussa kahden viikon matka Havannaan! Reissun odottaminenkin saa päivittäin hymyn huulille.

Mies, joka huonolla huumorintajullaan saa miut pudistelemaan päätä joka päivä - monta kertaa.

Nani
Blogblog

Opinnot loppusuoralla, toisiksi viimeinen suuri ponnistus meni eilen ihan nappiin ja olo on helpottunut ja rento. :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Onpas täällä monella asiat kivasti :) Ja arvatkaa mitä, minäkin nousin tänään oikealla jalalla sängystä! Se toimii, se tarttuu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.