Miksei miehet koskaan löydä mitään?

Onnenpäivä

Naiset, oletteko koskaan huomanneet, etteivät miehet (yleistän nyt raa'asti) koskaan löydä mitään?

 

Esimerkkitapaus:

- Kulta, missä sakset on?

- Ne on siinä ylälaatikossa. Siinä missä ne on ollut jo vuoden.

Mies avaa laatikon, vilkaisee sen sisustaa sekunnin, maksimissaan kaksi ja sulkee laatikon. - Ei ne ole siellä.

- Ihan varmasti on, katso uudelleen.

Mies avaa laatikon, vilkaisee sen sisustaa sekunnin, maksimissaan kaksi ja läimäyttää laatikon kiinni. -No ei kyllä ihan varmasti ole! Hitto, kun täällä on kaikki aina hukassa!

- On ne siellä, katso tarkemmin.

Mies avaa laatikon, tuijottaa vihaisena sen sisustaa sekunnin, maksimissaan kaksi ja läimäyttää laatikon kiinni. - EI OLE!!!

Nainen tuhahtaa, tulee paikalle huoneiston länsisiivestä, avaa laatikon ja ottaa sieltä sakset. - Ne oli paperilehtiön alla.

- No mistä mä oisin voinut tietää, että ne on sen paperilehtiön alla?

- No vaikka katsomalla sinne...?

Kuulostaako tutulta? 

 

Share

Kommentit

sanumaria

"Kulta, missä kaikki muovikipot on?"

"Siinä kaapissa missä kaikki lautaset ja muut astiat on." 

"Ei ole." "Onpas." "En mää löydä"

Nainen menee paikalle, avaa kaapin oven ja osoittaa hyllyllistä muovikippoja.

"Tuossa." "En mää nähnyt."

Anska (Ei varmistettu)

Haha...joo, ja aina se on naisen "vika", että jokin on häviksissä. Yleensä syynä se, että mies on jättänyt ko.esineen keskelle pöytää, lattialle tms. ja nainen on siivonnut sen oikealle paikalleen. Ollaan saatu ihan kunnon riitoja aikaiseksi siitä kuka tässä kämpässä oikein tavaroita hävittelee :D Täytyy näyttää tää postaus karvaisemmalle osapuolelle ;)

Vierailija Hessu (Ei varmistettu)

Kahden vuoden asumisen jälkeen käytiin seuraava keskustelu:

-Kulta, missä meidän moppi on?

-Siivouskaapissa imurin vieressä.

-Mmm... kulta... missä meidän siivouskaappi on?

Saanis (Ei varmistettu)

Jep just näin!
Muistelen aina päivää jolloin muutin puolisoni kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme. Hänen äitinsä varoitti minua asiasta tokaisten: "Muista sitten että kaikki asiat ovat hukassa kunnes SINÄ löydät ne!" Ensin en ollut aivan varma mitä hän tällä tarkoitti mutta ymmärsin myöhemmin että isäntäni on sitä sorttia että katsoa voi mutta mitään ei kuitenkaan nää.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, sitä siis todella on liikkeellä muuallakin, kuin meidän suvussa ja perheessä! Ja nimenomaan, nainen aina piilottaa kaikki tavarat siirtäessään ne lattialta oikeaan paikkaan.

"Miksei se ruuvimeisseli ole enää tuossa keittiönpöydällä johon sen kuukausi sitten laitoin?"

Tommi K
Isyyspakkaus

Ha! Kuulostaa tutulta, mutta meillä tämä menee toisin päin :)

annemi

:D tuttua, todella tuttua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Check! Pitää paikkansa.

Nuo keittiön kaapit ja komerot on käsittämättömiä mustia aukkoja. Syvyyttäkin melkein puoli metriä! Tuntuupi olevan kovin vaikeaa käsittää, että jos kaappi on täysi, ja eturivissä ei ole asiaa x, se ehkä voi olla siellä lopuissa 40 cm syvyydessä :).

Tai mainitsemasi sakset, että ne on aina samassa laatikossa x asunnossa jossa ollaan asuttu yli 5 vuotta!

Mies (Ei varmistettu)

Siita plussaa, ettei nainen sentaan uskalla siirtaa keittionpoydalta esm. moottoripyoran tahi auton kansia, mantia ja venttiilikoneiston osia "niiden oikeille paikoilleen"!!!!!

Anis
Aniksenmakuinen

Tapahtui 2 minuuttia sitten kaukosäätimen osalta...

tilkkutäkki

"Kulta, onko meillä vaakaa?"

"Joo, jääkaapin vieressä toisessa kaapissa. Musta, sähköllä toimiva"

"Niin siis missä?"

"Siinä toisessa kaapissa, jääkaapin vieressä."

"Niin missä sen kulho on?"'

"Ei siihen oo kulhoo."

"Eihän tää toimi, siinä ei oo pattereita"

"Niin, siihen tarvitaan sähköjohto."

"Ei oo... ei oo..."

*Vien vauvan sänkyyn ja menen hakemaan vaa'an sähköjohtoineen.*

Siiri (Ei varmistettu)

Tuun töistä kotiin.

"Sori, en voinu kuorii sitä sipulii, ku en löytäny sitä."

Sekunnin mietin et eiks meil tosiaan oo sipulii, kunnes avasin jääkaapin ja otin sipulin vihanneslokerosta.

Kaikki on aina hukassa ja mä oon se, joka ne on "piilottanu" ;)

Sandels
Sandels seuraa

:,D Hahahaa!! Hauskaa että muillakin. Mellä tämä tuntuu periytyvän myös isältä pojille..

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Naurattaa ihan, kun lueskelen näitä :D Tämä taitaakin olla paljon yleisempää, kuin olin edes kuvitellut...

Kristaliina
Puutalobaby

Juuri näin, mahtava havainto! :)

Exäni käyttäytyi täsmälleen samalla tavalla. Alussa ajattelin, että se johtui siitä, että hän oli muuttanut minun asuntooni. Kun myöhemmin muutimme uuteen, yhteiseen kotiin, ihan varta vasten päätettiin yhdessä joka ikisen tavaran paikka - loppuisipa kysely siihen... Ha ha, ei siis loppunut. Sen jälkeen aloin vastata jokaiseen kysymykseen tyyliin: Missä teippi on? Teippilaatikossa. Missä sakset ovat? Saksilaatikossa. Missä kirjekuoret ovat? Kirjekuorilaatikossa.

No, se suhde päättyikin sitten kuudessa vuodessa eroon, että tuota tekniikkaa en ehkä voi muille suositella :D

Nykyisin elämänkokemus on opettanut hyväksymään kumppanin hyvät ja huonot puolet sellaisenaan  - ja niille huonoille puolille voi toki juuri näin hyväksyvän huvittuneesti naureskella :)

iity-
Puolivahingossa

Jes, luulin olevani maailman ainoan vähän ''avuttoman'' miehen kanssa! 
Meillä kokataan ja tiskataan yhdessä/vuorotellen, mutta joudun silti näyttämään missä mikäkin kauha ja kattila on. Johtuu varmaan siitä, että mies viskoo ne mihin sattuu ja itse korjaan perässä omille paikoilleen.. 
Kristaliinan ''saksilaatikko'' jne systeemiä käytän itsekkin, kun menee hermot. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Entapa naiset seuraava; kesken miehen askareidenkin nama "no-ei-se-sita-varmaan-enaa-tarvitse" valineet katoavat teilleen kun selkansa ehtii kaantamaan, tapahtuu kesken ruuanlaiton ja muiden askareiden. Mystisesti poydalla kesken hommien lojuvat valineet loytavat pikaisesti uuden sijoituskohteen laatikoista ja tiskikoneista, miehen hamuilessa tyhjaa ilmaa kun kaantaa rintamasuuntaa taas kohden kattiloita ja patoja

Lähes neiti etsivä (Ei varmistettu)

Niin totta! Mä olen meidän kodin mestarietsivä kun poikaystävällä on aina esim vaatteet hukassa. Työnnän käteni hänen kaaosmaiseen vaatekaappiin myttyjen keskelle ja ojennan "tässä". Kaukosäädin on helpon löytää sanomalla "sä istut sen päällä". Hetken vastaan vängättyään se todella aina löytyy sieltä takapuolen alta.

Mer (Ei varmistettu)

Olen nainen enkä ikinä löydä mitään. Mies saa etsiä ne tavarat mulle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä toisinpäin! Meillä mies pääosin laittaa ruokaa yms keittiöhommat, minä teen vaan leipomukset. Yleensä jos jotakin teen keittiössä niin mies kulkee perässä ja nalkutaa että kun käytin väärää leikkuulautaa ja "tuohon pöytään jää jälki jos sitä ei pyyhi heti" ja "aina näkee että sä oot keittiössä ku jokapaikka sotkussa", mutta ongelma onkin se, että en edes saa tilaisuutta siivota omia jälkiä kun toinen on jo siivonnut ne nalkutuksen säestämänä. Että hei, "mä tarviin sitä lusikkaa vielä, mihin sä jo laitoit sen!" :D
Mutta taas kun toi mies on sellanen herkkusuu ja ostelee "ilman lupaa" karkkia yms kotiin, yleensä pilotan ne kun silmä välttää. Parhaat piilopaikat ovat puoliksi näkyvillä! :D Hyllyllä 20cm alkuperäistä sijoituspaikkaa ylempänä, jääkaapin takaosassa, ruokakaapissa kaurahiutalepussin takana..

tilkkutäkki

Tyttäreni sanoin "meillä on kaikki hukassa, kunnes äiti hakee ne" . Olen kyllä itsekin etsinyt mieheni paitaa ja juhlien lälkeen kun avasin hänen vaatekaapin oven se oli päällimäisenä siinä. Olin kyseisen hyllyn tarkistanut kolmeen kertaan, enkä ollut huomannut sitä. Osaa ne naisetkin :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Havaitsemme asioita elämismaailmassamme mille itse annamme enemmän merkitystä. Tässä miehet eivät löydä mitään yleistyksessä (jatkaen tietenkin yleistäen) mies ei löydä naisen tavaroita. Kysyppä jakaria tai nuppineuloja, kumpi tahansa miehelle on tärkeä, todennäköisyys havainnointiin paranee.

Ananas
Ananas ja Kookos

Juuri näin! Luin tämän ääneen miehelle ja tunnisti heti itsensä. Olisi voinut olla ihan suoraan meidän taloudesta tämä keskustelu. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Luin tätä juttua bussissa matkalla kotiin ja ensimmäinen asia, jota minulta kysyttiin kun sain kotioven auki oli "Missä miun sukat on?"
"Mitkä niistä sukista?"
"No ne, jotka miulla oli eilen lenkillä."
"No tietenkin pyykkikorissa."
"Yhyy en löydä.
"... tässä."

Olen myös saanut kritiikkiä siitä, että sykevyö on ollut väärällä hyllyllä oikeassa kaapissa (= mahdoton löytää).

Jemina
No Sex and the City

Meilläkin tämä on kyllä toisinpäin - minä olen meinaan se, jonka pitäisi ns. ottaa silmä käteen ja katsoa. Vaan kun mitään en koskaan löydä. Ja aina pitää inistä, että TIEDÄKS HEI MIHIN MÄ OON LAITTANUT MUN AVAIMET/PUHELIMEN/VOILEVÄN/PIKKUHOUSUT.

Noin yleisesti on tosin kompattava parin kommentin takaista vierailijaa - yleensä tiedämme usein tarvitsemiemme tavaroiden sijainnin. Näinollen saattaa olla, että se harvemmin kokkaava osapuoli ei tiedä vaikkapa missä se keittiövaaka on, vaan eipä se vähemmän DIY:tä tekeväkään löytäisi akkuporakonetta. (Ja huom. kokkaavahan ei välttämättä ole nainen eikä remppahommia tekevä mies.) Mikäköhän kumma siinä sitten on, että itseltäni on juuri ne henkilökohtaiset tavarat aina pahiten hukassa...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mmm. On myös miehiä, jotka eivät löydä edes niitä omia tavaroitaan....

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos seurustelet idiootin kanssa, niin kannattaako siitä kuuluttaa koko maailmalle?
Nauttiiko naiset tästä? Miksi?

Jemma T
Auringonpolttamat

Niin tuttua!! Mutta mun miekkonen kyllä tunnustaa tämän. Aina on kännykkä/leatherman/avaimet/taskulamppu/ihanmikätahansa kadoksissa.

"Have you seen my....??" :D

sanumaria

Jos joku ei löydä jotain, se ei tee ihmisestä vielä idioottia :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei, tavaroitten hukkaaminen ei vielä tee idioottia. Mutta siitähän ei tässä tainnut olla kyse vaan siitä että on kerrottu mistä tavarat löytyy ja silti ei löydy.
Osaako tälläinen mies edes solmia kengännauhojaan?

Kristaliina
Puutalobaby

Hmm, tuolla logiikalla tämä ketju taitaisi olla täynnä idioottien kanssa seurustelevia naisia. Ja niin ei kuitenkaan taida olla :)

Hyvään parisuhteeseen kuuluu mun mielestä nauru ja ilo - ja joskus sitä nauretaan myös omille tai toisen hölmöille piirteille. Hyväntahtoisesti ja hyväksyen. Tarina voisi kertoa myös kirjoittajan omista hassuista ominaisuuksista - ja se olisi aivan yhtä hauska myös silloin.

Kysymykseen "nauttiiko naiset tästä?" vastaisin, että kyllä, totta kai! Ja myös miehet! Arkielämän pienistä huomioista löydetyt hauskat hetket ja yhdessä nauraminen (joskus toiselle ja joskus toiselle) osapuolelle tekee aika varmasti elämästä mukavampaa :)

Totta kai pitää samalla tavoin osata sitten nauraa myös itselleen! Kuten esim. tässäkin ketjussa tehdään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

"Hmm, tuolla logiikalla tämä ketju taitaisi olla täynnä idioottien kanssa seurustelevia naisia. "

Siltä vaikuttaa.

sanumaria

Onneksi on sellanen idiootti jonka kanssa on hyvä olla :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ei kai tällaisen kanssa älykkäät viihtyisikään :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei kuulosta tutulta. Tiedän tasan tarkkaan missä mikäkin nuppineula on ja vaimo kyselee usein minulta asioiden olinpaikkoja - ne kun pysyy minulla yhdellä näkemisellä mielessä. Vaikka niitä siirtäisi, uusi olinpaikka rekisteröityy muistiin. Sama pätee paikkoihin, joissa olen käynyt kerran - muistan lopun elämääni (tähän astista siis) mistä pääsee ulos tai missä korttelissa joku ravintola oli. Ei pitäisi olla autismia tai muuta "etua" havainnoinnissa. Juuri edellispäivänä mietin, onko havainnointikyky tai koordinointikyky taakka vai siunaus. Vaivaa on kuin taakassa, mutta en pysty niitä sellaisena pitämään - olen siis siunattu yliterävällä havainnointikyvyllä ja kavahdan ajatusta elää ilman sitä. Kiitos kuitenkin yleistyksestä, vaimo on taas ylpeä kun on napannut yksilön. =)

i am kitty i
i am kitty i

Emme löydä mitään koska joku on mennyt niitä siirtelemään. Ja koska meillä on short attention span. Ja koska naiset toimii ihan samoin. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.