Onnenpäivä tiedottaa (ja tiedustelee)

Onnenpäivä

Sitä tässä vaan, että Onnenpäivä on uponnut entistä syvemmälle sosiaalisen median syövereihin ja näin ollen löytyy nyt myös Instagramista nimellä asinivaara.

Tuosta Instagramista sen verran, että sen sisältö tulee olemaan pieniä räpsyjä ihan arkisista jutuista. Eli käytännössä se tarkoittaa kuvia ruoasta, treenistä, kotikonnuista ja sen sellaisesta. Suuri osa kuvista tulee päivittymään myös Onnenpäivän Facebook-sivulle, joka löytyy siis täältä: http://www.facebook.com/blog.onnenpaiva

Tähän Facebook-sivun käyttöön liittyykin nyt kysymys. Mitä haluaisitte sieltä löytyvän? Haluaisitteko, että päivitän sinne treenijuttuja, dieetin etenemistä tai vaan ihan tavallisia, jokapäiväisiä kuulumisia? Entä kuvapuoli? Tuntuuko kuvapostaus spämmäämiseltä vai onko kuvat hyvä juttu?

Lisäsin nyt myös blogin oikeaan reunaan MyFitnessPalin bannerin, joka näyttää dieetin etenemisen numeroina (näemmä paunoina...aaargh!). Ne, jotka innostuivat MyFitnessPalia käyttämään (aiheesta lisää täällä), löytävät minut palvelusta nimellä ASinivaara. Sitä kautta uteliaat pääsevät seuraamaan kehitystäni ja taitaapa tuo antaa jotain informaatiota treeneistä ja ravintopuolestakin.

Huh, eihän tässä kohta ehdi muuta tehdäkään, kun päivitellä juttuja joka suuntaan. Mutta jotta aikani ei menisi ihan harakoille, kuulisin teiltä mielelläni ajatuksia ja ehdotuksia tuon Facebook-sivun sisällöstä. Joten antaa palaa, sana on vapaa!

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään siitä että ilmoitat FB:ssä aina kun uusia juttuja on tullut julki, mutta mielestäni on hienoa että kerrot siellä muistakin jutuista ja annat tavallaan ekstroja meille seuraajille :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Facebookin hienoushan on siinä, että sen statuksen päivittämiseen ei mene kuin hetki ja kuviakin kuvateksteineen voi lisätä kädenkäänteessä. Itse blogi-kirjoituksen tekemiseen taas menee enemmän aikaa, kun haluan sisällöksi muutakin kuin yhden kuvan ja rivin tekstiä...

tiiti
ite puin

Mää toivon Instagram -kuvien jakoa myös fb:ssä, koska en jaksa itse IG:tä seurata :D Muuten musta blogin fb:hen voi päivitellä mitä vaan mieleen tulee, dieetistä tai muuten vaan päivittäisistä jutuista tai mistä vaan (pl. ehkä semmoiset "menen suihkuun" , "tulin suihkusta" tyyliset jutut :D).

Vierailija (Ei varmistettu)

FB toimii nimenomaan paitsi uusien postausten ilmoituskanavana myös statuspäivityksinä. Jos kohdalle osuu jotain hauskaa/outoa/päiviteltävää niin niistä lukee mielellään Facebookista, niin kuin esimerkiksi se kermavaahdon valmistusohje kermapurkin kyljessä. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Instagram vaatii ilmeisesti kirjautumisen eli profiilin, jotta pääsee katsomaan kohteita. Tuota en taida tehdä heidän valokuviin kohdistuvan päätöksen takia, eli omivat toisten ottamia valokuvia omaan kaupalliseen käyttöön ilman lupaa. FB on hyvä tiedotus kanava sivussa.

AnnaAusseista (Ei varmistettu)

Diggaan isommista kuvista, eli nää uudet on just hyvii. Instagram on kans just hyvä. Alan stalkkaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.