Päivän kauneudenhoitovinkki kömpelyksille

Onnenpäivä

Kiitos tämänpäiväisen kompuroinnin, lähiviikkojen suosikiksi kauneudenhoitorintamalla nousi hieman yllättäen Boironin Arnicare arnica cream. Vapaasti suomennettuna kyseessä on mustelmien häipymistä nopeuttava ja kipua lievittävä voide niille, jotka eivät pysy maastopyörällä pystyssä, vaan kaatuvat ja kieriskelevät pitkin kivikkoista rinnettä pelkkiin shortseihin ja t-paitaan pukeutuneena.

Kyseistä tuotetta ei tietenkään saa Suomesta, mutta samoja ainesosia sisältävää voidetta kömpelyksille tarjoaa verkkokaupassaan ainakin Fitnesstukku. Kyseessä on siis puhdas luontaistuote, joka valmistetaan Arnikki-nimisestä rohdoskasvista.

Kiitos Arnicaren, saatan näyttäytyä shortsit jalassa jo parin viikon päästä.

Ellen sitten kaadu uudelleen ennen sitä.

 

Share

Kommentit

ninoh

Täälä on arnika käytössä kans oikeestaan moneen hommaan esim kipeisin luihin hieron sitä ja lihaksiin jne.. kemoterapian turvottamiin suoniin jne..käypä kasvi:)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä saan tosi, tosi helposti mustelmia. Siksi pitää aina olla yksi tuubi varastossa. Ja jos vähänkin kompuroi, niin näytän heti siltä, kuin olisin jäänyt vähintäänkin auton alle. Yllättävän nopeasti tuo voide on kyllä yleensä auttanut. Saa nähdä miten nyt käy, on nimittäin aika härskin näköiset nuo mustelmat oikeassa reidessä. Ehkä jonain päivänä opin ajamaan pyörällä.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mainittakoon vielä, että voide toimii parhaiten hetimiten kolhimisen jälkeen käytettynä. Olen kyllä huomannut, että vaikka voitelun aloittaa päivän pari mustelmiensynnyn jälkeenkin, on parantuminen nopeampaa.

ninoh

Joskus äiti puhu joku hivenaine,vitamiini tms auttaa et ei mustelmoinu tai niitten ilmaantuminen voi johtua jonkun sellasen puutoksesta.mut joillekin vaan tulee helpommin mustelmia.onneks ei käyny pahemmin auts..mä niin hankin pyörän tällä viikolla mutta sellaiseen city lällyily hyöty käyttöön:)

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Hirveen hyvä vinkki, kiitokset! Nimim. saan helposti mustelmia ja ne sitten kestää, kestää, kestää... ;)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Niin ja Suomesta apteekista saa Hirudoid Fortea, sekin auttaa kaikenlaisten ruhjevammojen hoitoon.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.