Silloin tiedän tehneeni jotain oikein, kun...

Onnenpäivä

...tuntematon nainen salilla haluaa tunnustella hauistani.

Yllätyn hieman, mutta suostun.

 

Juuri painonpudotuksen aloittanut, entuudestaan tuntematon 

nainen pysäyttää minut kadulla kysyäkseen treenivinkkejä.

Yritän auttaa parhaani mukaan.

 

Tuntematon vanhempi mies salilla kysyy minkä lajin ammattiurheilija olen.

Vastaan, että "ei ku huvikseni mä vaan..."

 

Tyttöjen kanssa ravintolassa käydessä tarjoilija pysähtyy kehumaan hauistani. Pian myös ravintolan kokki saapuu paikalle ihmettelemään käsivarsiani.

Nolostun, sillä eivät hauikseni oikeasti niin suuret ole.

 

Samalla salilla käyvä nuorimies toteaa, että olen aina salilla.

Niinpä taidan olla. Sali on kuin toinen koti.

 

Lisäravinnekaupan myyjä muistaa minut nimeltä ensimmäisen käyntikerran jälkeen.

Veikkaan, että kykyni syödä käsittämättömän pahanmakuista L-arginiini-jauhetta teki myyjään lähtemättömän vaikutuksen.

 

Käsivarteni toimivat useammin keskustelunavauksena, kuin mikään muu asia.

Ihan hyvä niin. En minä niin kauhean paljon muusta tietäisikään.

 

Minun ajattelemista käytetään motivaattorina kyykätessä,

sillä eihän mies voi kyykätä samoilla painoilla kuin nainen.

Tämäkin hieman nolottaa. En tosin ole varma nolottaako enemmän omasta vai miesten puolesta.

 

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

No mutta onhan sun hauis parempi keskustelunaihe kuin esim. sää :D. Multa ei ole kukaan kysynyt treenivinkkejä ja kropan muodon muutoksia päivittelevät lähinnä ihmiset joita näkee harvoin. Toisaalta ihmekkös toi, koska heille hyppäykset lihasmassassa näkyy selkeiten.

Mutta tarjoilija ja kokki...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Arvaa vaan nolottiko istua siellä ravintolassa? Mut hei, ilmaiset juomat, ilmaiset juomat... enpä ole turhaa treenannut :D

Mutta vakavasti puhuen, en minä nyt niin kovassa kunnossa vielä ole. Taitaa vaan olla paikallisesti jokseenkin harvinaista, että nainen treenaa muillakin, kuin viiden kilon käsipainoilla ja jumppapallolla. Siksi kai se herättää niin paljon ihmetystä.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Mun naisystävät ja -kaverit pelkäävät hauiksen ja ylipäätään käsivarsien kasvamista. Eräs reaktio esiin tulleelle hauikselle oli hihitys ja kauhistelu. Kuulemma juhlavaatteet eivät oikein näytä kivalta, jos yläkroppa on yhtään lihaksikkaampi. 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mun treineri kysyi pari viikkoa sitten, että haittaako jos reidet kasvaa treenatessa, että hän tietää mitä painoja tankoon latoa. Totesin vain, että miksi estää lihaksia kasvamasta jos haluavat kasvaa, että antaa mennä vain. Pientä ja siroa minusta ei vartalon mallini takia ikinä tule, joten mennään sitten suosiolla toiseen suuntaan. Oikeasti en usko mitään kovin suurta ja huimaa kehitystä reisirintamalla tapahtuvan, lihaksenkasvu kun ei naiselle ole mikään ihan yksinkertainen asia. Siksi olen kuolla nauruun joka kerta, kun naiset kertovat pelkäävänsä hauiksiensa kasvavan liian suureksi niillä pienillä ja vaaleansinisillä viiden kilon käsipainoilla. Senkus sitten kauhistelevat, kuinka hirveältä näytän kesähepeneissäni.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Yksi itänaapurin tyttö tuli kerran kysymään, että milloin ajattelin lopettaa treenaamisen. Olin hieman hämilläni ja ihmettelin, että miten niin. Hän sanoi, että käsivarteni on liian paksu, että naisen kuuluu olla siro ja hoikka eikä lihaksikas ja minun tulisi laihduttaa hieman. Mikäs siinä sitten. Pitäisi kai poistattaa ylimääräiset kylkiluutkin.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Lihasten polttaminen on hieman vaikeampaa kuin läskien....tosin itänaapurissa siihenkin varmaan löytyy lääkkeet.

Myotatreenaaja (Ei varmistettu)

Niin, kyllahan kautta aikain suurimman huvituksen aiheuttaja erinaisin kerroin ollut nama naisten "voi kauhea, en ma voi menna salille treenaa kovaa, kun mun lihakset kasvaa niin jarkyttavan nopeasti"... muistelen edelleen eraan hieman tukevamman tyton kertomana "mun reisilihakset kasvaa kahdessa viikossa jo niin hirveen isoksi".

Mista ihmeesta suurin osa naisihmisista on keksinyt taman hammastyttavaakin nopeamman lihaskasvun?? Mista tama kummallinen kasitys kumpuaa??

Kaipaisin tahan naisilta hieman valotusta, en miehena ymmarra nain yksinkertaista asiaa kun ei se tahdo miehellekaan kasvaa ihan "tuosta vain", eika valttamatta aivan heti edes kovalla treenilla ja terveellisella ruoalla (oletetaan nyt ettei kemiallisia lisa-aineita kaytettane). Eli kuinka nopeasti ne naiselliset lihakset turpoaa naihin uskomattomiin mittoihin, jolloin iltapuku ei istu, paidat repeilee saumoista, housut ei mahdu reisista? 2 viikkoa? 4 viikkoa? 6kk? 12?? 5 vuotta?

tiiti
ite puin

Mää luulen että kyse tuossa "ei pysty, kun lihakset kasvaa" -jutussa on lähinnä siitä, että eihän se olemassa oleva läski maagisesti poistu, vaikka se lihas kasvaa. Joten lopputuloksena on sitten vaikka se  reiden entistä isompi ympärysmitta, etenkin kun se treenaaminen saattaa vielä lisätä sitä syömistä niillä ennestäänkin ns. viturallaan olevilla ruokatottumuksilla.

Ja jos pelkkää ympärysmittaa katsoo, niin tottahan se tavallaan on, on helpompi olla kasvattavamatta lihasta alunperinkään kuin lähdettää läskiä ja kasvattaa lihasta. Lopputuloksesta voi sitten kukin toki olla mitä mieltä tahtoo :D

_tui (Ei varmistettu)

Itsekään en ymmärrä tuota naisten lihaskammoa, kyllähän nyt muodokkaammat käsivarret paremmalta näyttävät, kuin tasapaksut pötkylät :D Ja kyllä aika pirun kovaa saa nainen treenata, että käsivarsista sellaiset kunnolla lihaksikkaat tulee.

Aihetta sivuten, onko sulla muuten mitään tehokkaita vinkkejä olkapäiden treenaamiseen? Itselläni olkapäätreeni tuntuu tarttuvat huonosti, ja kaipaisin näihin luiseviin olkapäihini lisää pyöreyttä. Hauis ja ojentajat kyllä kehittyvät ihan mukavasti. Olen todella pienikokoinen (157/46), joten normitangot ovat vielä hieman liian painavat, eikä lähisalilta löydy pikkutankoja.

huopis
Merennoita

Hihhiii, onneks olkoon! x) Aikamoinen keskustelunavaaja olet kyllä noine muskeleinesi! ;D

Jooo, mä luulen, että ne ei oo ees koskaan käyny salilla tai harrastanu mitään punttitreenihommia jotka sanoo ettei halua isoja lihaksia.. koska ite ainakin tajusin ton vasta siinä vaiheessa, kun aloin harrastamaan enemmän liikuntaa eikä ne lihakset sieltä ihan yhtä-äkkiä pullahtanukaan esille. :D Tai siis sitä tässä vieläkin odottelen. Mut noh, mä nyt oonkin aina ollu aika rimpula.

Nimim. kolmen kilon käsipainot. ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä upea kroppa :)

Flore (Ei varmistettu)

Mä luulen että tiiti on oikeassa. Olen meinaan kuullut useammankin naisen sanovan, etteivät he viitsi treenata yläkroppaa koska heillä on jo valmiiksi niin paksut kädet, eivätkä halua niitä enää paksummiksi. Että siinä ei tulla ajatelleeksi sitä että rasvaa pitää lähteä jotta se lihasten muoto tulisi kunnolla esille. Mut kyllähän se läskikin on nätimpää jos alla on lihasta antamassa vähän muotoa. :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tiitin selitys kuulostaa kyllä järkevältä. En ole koskaan ajatellutkaan, että nuo valtavalla tahdilla kasvavat piilolihakset on se naisten kauhistuksen kohde. Olisihan se hirveää tietää, että jossain siellä nahan ja rasvakerroksen alla sykkii hillitön hauis.

_tui: Itselläni ovat olkapäät ottaneet treeniä vastaan yllättävän hyvin. Tuo lihaksen kehitys sillä alueella onkin varsin yksilöllistä ja paljon kiinni treenaajan vartalonmallista. Mutta hmm. Mikähän minulla olisi toiminut parhaiten... no ensinnäkin, minulla on yksi treenipäivä pyhitetty olka- ja rintalihaksille. Eli niitä erilaisia olkaliikkeitä mahtuu päivään yleensä kolmisen kappaletta. Mutta tässä omat lempparit, vipunostot!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.