"Tällä kertaa en kyllä sitten laita kovin paljoa..."

Onnenpäivä

Ajattelin, kun päätimme miehen kanssa pitää tulevana lauantaina yhdistetyt (ja myöhäiset) 30- ja 40-vuotissyntymäpäivämme. Tulin melko pian toisiin aatoksiin ja päätin sitten kuitenkin panostaa bileisiin "vähän" enemmän.

Kello on nyt puoli kaksi yöllä. Olen juuri leiponut kaksi pellillistä pikkupiiraita, tehnyt kakun lakritsitäytteen valmiiksi ja pyöräyttänyt vielä tupla-annoksen lisää piirakkataikinaa huomiseksi. Samaan aikaan mies pystytti takapihalle gazeboa ja asetteli uima-altaan vierustalle valaisimia, jotka hieman aikaisemmin kävimme pikapikaa ostamassa Ikeasta. Enää olisi kaksi erilaista suolaista piirakkaa tekemättä, samoin täytekakku, kaksi makeaa piirasta, käsintehdyt suklaakarkit sekä pizzat, lihat marinoimatta, ruisnapit täyttämättä, juomat ostamatta ja takapiha viimeistelemättä ja kukkaset istuttamatta. Aikaa on jäljellä 1,5 vuorokautta. Tästä meidän juhlien järjestämiskonseptista saisi varmaan hyvän tosi-TV-sarjan: "Bileet pystyyn 48 tunnissa".

Milloinhan sitä oppisi olemaan ylisuorittamatta? Haudassa? No, ensi yön yöunet ainakin siirtyy viimeiselle leposijalle.

 

Onneksi löysin kaupasta tällaista kahvia.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin tuttu tunne ;-) hei, relaa vähän, muuten et jaksa nauttia juhlista. Onhan se aivan mahtavaa kun voi sanoa, että itse olen tehnyt, mutta... ;-)
Anne; seuraavalla kerralla catering services peliin ja vain pari-kolme sinun specialiteettia heidän laittamiensa lisäksi. Jaksat ja ehdit nauttia juhlista paljon paremmin!

Hauskoja juhlia! Harmi ettei päästä mukaan ;-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.