Tankkauspäivän laiskiaispulla

Ladataan...
Onnenpäivä

Tänään esittelen teille pullan, joka on vähän niin kuin laskiaispulla, mutta tämä pulla nautitaan auttamattomasti myöhässä, mieluiten tankkauspäivänä ja kaukana mäenlaskuun sopivista lämpötiloista. Kyseessä on tietenkin laiskiaispulla.

Laiskiaispullan valmistuksessa tärkeintä on laadukkaat raaka-aineet.

Ne kannattaa hankkia vaikka Suomesta asti.




 

Jotta laiskiaispullasta tulee nimensä veroinen,

tarvitsee laiska leipuri apuvoimia.






Siitähän me lähdetään, että meillä ei mitään pikkupullia leivota.





Ja sitten vähän hilloa! Enää ei jää siemeniä hampaankoloihin, sillä

tässä vadelmahillossa niitä ei ole. Parhautta!






Tadaa! Valmis laiskiaispulla mantelimassa-, kermavaahto- ja

vadelmahillotäytteellä. Kaloreita on, mutta onneksi

tänään ei lasketa.

 

 

Share

Kommentit

ninoh

tänne se pulla:D miks oon ite niin laiskiais pulla et en jaksa leipoo vaikka himoinnu jo kuukauden päivät tätä tuotetta..

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Meillä olisi vielä pellillinen aihioita. Pitänee pakastaa ne ennen vuorokaudenvaihtumista :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan huippu toi monitoimikone! mistä moisia saa, tänne heti kans tommonen! :)

Olen vasta viikko sitten löytänyt blogisi ja olen jo pahasti koukussa :) joka päivä luen näitä vanhoja tekstejä ja käyn tarkistamassa, onko uusia tullut. Jatka samaan malliin!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ihan on tavallinen kone kyseessä, mutta tuunattu tarrasarjalla :D Huh, nyt päivitystahti on loman vuoksi hieman hidas, mutta jahka pääsen kotiin niin sitten on taas vähän parempi ote kirjoitteluun :)

Kommentoi

Ladataan...