Ladataan...
Onnenpäivä

Kanssabloggaaja Sanumaria kyseli blogissaan lukijoiden treenivaatetottumuksista sen jälkeen, kun Iltasanomat uutisoi kuntosaleilla kukoistavasta treenivaate-kilpavarustelusta. Kaliforniassa vallitsevasta kilpavarustelusta en tiedä, mutta itse hankin uusia, yleensä melko laadukkaita treenivaatteita kaappiini tämän tästä. Eikä ihme. Kun liikuntakertoja kertyy viikossa aina kymmenestä kahteentoista, on treenivaatteiden käyttöaste melkoisen korkea. Siinä ei heikkolaatuiset treenivaatteet kauan pidä muotoaan ja juuri tästä syystä, muutaman pettymyksen jälkeen, kierrän ruotsalaisketjujen urheiluvaateosastot suosiolla kaukaa.

Uusin hankinta treenivaate-rintamalla on tämä Niken motivaatio-paitaTreenivaatteet ovatkin itselleni se heikko kohta. Kun kaikki muut vaatteet pyrin ostamaan superpoistoalennuksella outlet-myymälöistä, niin treenivaatteet hankin röyhkeästi ihan oikeista kaupoista, täyteen hintaan. Laadun lisäksi treenivaatteissani tulee olla näköä ja mielellään myös asennetta. Olenkin heikkona erilaisiin motivaatio-teksteihin, jollainen löytyi myös muinoin blogissani arvotusta motivaatiopyyhkeestä.

Olen selittänyt itselleni treenivaate-shoppailua sillä, että vietän niiden sisällä niin paljon aikaa hikoillen ja tuskasta irvistellen, että olen ikään kuin oikeutettu tekemään siitä olosuhteisiin nähden mahdollisimman miellyttävää. Vaikka toisaalta, nousisi kai se puntti yhtä hyvin niissä Adidaksen nappiverkkareissakin. Mutta kun.

"I earn my chocolate" by Lorna Jane

 

Jos jotakuta kiinnostaa, niin näissä paikoissa treenivaate-shoppailen:

Lorna Jane

Fit Gear (Better Bodies & Gasp)Näiden lisäksi kaivelen milloin mitäkin Amazonista ja eBaysta. Myös Kohl's on toisinaan yllättänyt mittavalla treenivaatevalikoimallaan. Jos taas haluan haahuilla tunteja valtavassa urheiluvaatetaivaassa, menen Sports Authorityyn ja otan eväät mukaan.

Mistäs te ostatte/tilaatte urheiluvaatteenne?

 

 

 

Ladataan...
Onnenpäivä

Kun viime viikolla pääsimme estottomasti kertomaan mikä on parasta ulkonäössämme, päätin juttua kommentoineen Hessun vinkistä kysäistä tänään mikä on parasta kumppanisi ulkonäössä? Ja jälleen kerran, unohdetaan se sisäinen kauneus ja keskitytään puhtaasti ulkoisiin seikkoihin!

Miehessäni on kaksi parasta asiaa.

Toinen niistä on kalju.

 

Se, että tunnen käsittämätöntä vetoa kaljuihin miehiin, alkaa olla tuttavapiirissämme jo yleinen naurunaihe. Ei siis ole ihme, että päädyin naimisiin juuri nahkatukkaisen miehen kanssa. Tukattomuuden lisäksi miehessäni on kuitenkin toinenkin, lähes yhtä vetoava ulkoinen piirre. Koska en itse ole erityisen hentorakenteinen, pidän siitä, että mieheni on pitkä. Vaikka kulkisin hänen rinnallaan 15 sentin jatkopalat jaloissani, on hänen 190 senttinen runko edelleen itseäni pidempi. Hän saa minut tuntemaan itseni siksi, mitä en ikinä oikeasti voisi olla - pieneksi ja siroksi.

Ja nyt, annetaanpa kumppaneiden ja puolisoiden kuulla kunniansa!

 

 

 

Ladataan...
Onnenpäivä

kop, kop, kop

Omatunto tässä hei. Et sitten varoittanut yhtään, vaikka et päivittänyt blogiasi puoleen viikkoon, saati vastannut saamiisi kommentteihin.

 

Pudotaanpas takaisin maanpinnalle. Oikeasti en usko kenenkään edes huomanneen puolen viikon mittaista poissaoloani, mutta pieni omantunnon kolkutus pääni sisällä silti kaikuu. Niin kai se on, kun teitä lukijoita on kertynyt amatööri-bloggaajalle jo varsin mukava määrä, että haluaisin naputella teille uutta lukemista edes jokseenkin säännöllisesti. Eli aidot pahoitteluni siitä, jos jollakulla oli loppuviikon aikana minuutin parin mittainen tylsä hetki blogini vaivuttua koomaan.

Mutta minulla oli kyllä ihan hyvä syy mediahiljaisuudelle. Olimme nimittäin viettämässä äkkilähtö-parisuhdeviikonloppua Las Vegasissa. Silloin ei ehdi blogata, kun pitää pussailla.

 

 

Pages