Kolmen tunnin kuntosalitreeni

Orastus

Outi Broux kertoi Sport-lehden Rakas päiväkirja -osiossa tekevänsä 2,5-3 tunnin kuntosalitreenejä muutaman kerran viikossa. KOLMEN TUNNIN?!

a) En mitenkään jaksaisi kyllästymättä viettää salilla noin pitkää aikaa. Painojen kanssa pumppaaminen on tylsää, joten yritän selviytyä siitä mahdollisimman nopeasti.

b) Luulisi tuossa jo kropankin väsähtävän ja tarvitsevan ainakin lisäenergiaa välissä. Onko tuollaisesta uurastamisesta edes hyötyä?

No, Broux ei ilmeisesti ole mikään eilisen teeren tyttö, vaan treenannut aktiivisestikin lajia joskus aiemmin, joten ehkä hän tietää mitä tekee.

Minä vedän pakolliset kuntosalitreenini aina kierto-/patteriharjoitteluna ilman taukoja, mikä on nopeaa, tehokasta, motivoivaa ja sanoinko jo nopeaa - olen ulkona salilta viimeistään 50 minuutissa, usein jo puolessa tunnissa. Teen siis salilla lähinnä yläkroppaa, mutta juuri koskaan en treenaa koko vartaloa kerralla, vaan jaan itseni vähintään kahteen. Ehkä Broux vetää sitten läpi kaikki lihakset varpaista päälakeen?

Kommentit

nitroglycerine (Ei varmistettu)

Kuulostaa kyllä ihan vitun typerältä touhulta. Mua on ohjeistettu et treeni ei sais paljoo yli 1,5h mennä, riippuen tietenki et miten suuren osan tosta ajasta pumppaa rautaa.

Whilen
Orastus

Me pähkäiltiin tätä työkavereiden kanssa aamupalallakin, on sen verran kiinnostava aihe ;) Päädyttiin siihen, että tuohon kolmeen tuntiin on varmaan pakko sisältyä myös alkulämmittelyt, välicardiot ja loppujäähdyttelyt, eihän se nainen voi vetää painoja ylös-alas tuntitolkulla??!

Silti se on toki pitkä aika ja itsellänikin on sellainen käsitys, ettei liian pitkäksi vanuvista treeneistä ole ainakaan peruskuntoilijalle muuta kuin haittaa.

annili

Mitä pirua. Älytöntä. 

Lotta Katariina
Pumpui

Käsittämätöntä. Jos mieli on malttamaton tai on kiire, otan reilun kymmenen minuutin spurtin juoksumatolla ja sen jälkeen yhden tangon, jolla teen grappling circuitina tunnetun sarjan, jonka saa tehtyä reiluun varttiin. Ikinä ei mene paljoa tuntia enempää, vaikka kuinka jäisi sinne munimaan :)

Youtubesta muuten löytyy ohjevideo tuohon mma-ottelijoiden käyttämään grappling circuitiin:

Whilen
Orastus

Jaksan kyllä aina ihmetellä salilla niitä tyyppejä, jotka pitää tauon jokaisen sarjan välissä, lukaisee siinä puoli Iltasanomaa ja jatkaa sitte seuraavaan sarjaan. Hyvää elämää menee ihan hukkaan. Itse oon ehdottomasti enemmän grappling circuit -tyyppiä, vaikka termi onkin mulle ihan uusi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.