Ladataan...
Outta my heart

Nyt se sitten on virallista! Tästä kellonlyömästä eteenpäin blogini löytyy osoitteesta sarasusannas.com !! Toivottavasti mahdollisimman moni teistä jatkaa blogini lueskelua myös uudessa osoitteessa. Käykäähän kurkkaamassa uusi blogini ja ensimmäinen postaukseni ;)

Suuret kiitokset vielä kaikille, jotka ovat minua täällä Lilyssä seuranneet ja kommentoineet mukavia kommentteja postauksiini! Harmi sinänsä, että joudun luopumaan Lilyn yhteisöstä. Mutta välillä pitää luopua, että on mahdollista saada jotain uutta!

Tervettuloa kaikki siis uuteen blogiini sarasusannas.com <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

Minua yleensä häiritsee bloggaajien selittely blogihiljaisuudestaan, koska mielestäni on aivan ymmärrettävää välillä rauhoittua somessa vaikka se enemmän ammatti kuin harrastus olisi. Tällä kertaa haluan kuitenkin selittää omaa hiljaisuuttani, koska siihen on painava syy! 

Aloitetaanpa ihan alkumetreiltä. Kirjoitin tammikuun alussa itselleni tavoitteita tälle vuodelle. Listan otsikoksi kirjoitin ”Muutoksen vuosi”, koska minulle oli tunne, että tänä vuonna tulee tapahtumaan paljon uusia asioita. Minulla oli vahva tunne siitä, että tänä vuonna otan askeleen eteenpäin kohti tuntematonta. Olin samalla hieman jännittynyt, mutta ennemminkin hyvin innoissani. Tuskin maltoin odottaa maaliskuun ja kirjoitusten loppua, jonka jälkeen todella saisin vapaat kädet lähteä suunnittelemaan tulevaa!

Tammikuusta on nyt melkein puoli vuotta ja nyt todella tunnen uusien tuulien puhaltavan. Olo on nytkin hieman jännittynyt, mutta enimmäkseen olen super fiiliksissä tulevista muutoksista! Olen niin iloinen päätöksestäni välivuoden suhteen, koska nyt voin rauhassa toteuttaa pitkään mielessäni pyörineitä suunnitelmia! Opiskella kyllä ehdin, kunhan keksin itselleni sopivan alan ja koulun. 

Ensimmäiseksi haluan teille paljastaa mielettömän uudistuksen, joka tapahtuu täällä blogirintamalla! Blogini siirtyy osoitteeseen www.sarasusannas.com Tarkan päivämäärän kerron mahdollisimman pian, mutta montaa postausta ei tule enää tähän blogiin ilmestymään. 

 

Olen pitkään haaveillut ihka oman blogin perustamisesta ja nyt päätin sen tehdä! Tätä muutosta olen siis viime aikoina valmistellut! En malta odottaa uusien postauksien tekemistä uuteen blogiin. Suorastaan häiritsee kirjoitella tänne vanhaan, kun upouusi oma blogi olisi pian valmiina...

 

Muistutan teitä kyllä osoitteen muutoksesta vielä, koska haluaisin niin kovasti, että mahdollisimman moni teistä seuraisi minua uuteen blogiosoitteeseen! Ei blogi ole mitään ilman lukijoita <3

 

Eli uusi osoitteeni tulee siis olemaan www.sarasusannas.com 

 

Ihanaa viikonloppua kaikille <3 Nauttikaa upeista ilmoista nyt kun niitä on!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

Oli juhannus ja yötön yö. Lähdin kahden vuoden tauon jälkeen mökkeilemään. Sitä kun ei viime vuonna muka ehtinyt ja edellisvuonna ei vain huvittanut. Vaikka sää oli mitä oli, mökkeily oli sopiva hyppy arjesta muualle!

Tuijotellessa aaltoilevaa järven selkää sielu lepää ja mieli rentoutuu. Silloin ehtii ennen kaikkea ajatella. Pysähtyä hetkeksi miettimään maailman menoa ja oman elämän juoksua. Ehtii vastailemaan mielessä myllertäviin kysymyksiin ja etsimään uusia kysymyksiä. Pystyy tarkastelemaan nykyhetkeä ja tulevaisuutta aivan eri tavalla. Kuin uudelta pohjalta, uusista näkökulmista ja entistä selkeämmin. 

Rauhoittumisen jälkeen arkeen palaaminen tuntuu erityisen mukavalta. On mukava päästä takaisin arjen pyörteisiin ja to do-listojen pariin. Rakastan omalla tavallaan sitä pientä kiireen tuntua ja tekemisen meininkiä, minkä arki tuo tullessaan. On mukava saada asioita tehtyä pienen loman jälkeen ja se taitaakin olla loman tarkoitus. Se, että jaksaa taas entistä suuremmalla tarmolla tarttua tekemättömiin tehtäviin ja uusiin päämääriin. Mökkeillessä sitä aina oppii myös arvostamaan oman kodin mukavuuksia kuten tiskikonetta, suihkua, omaa peittoa ja pehmeää sänkyä! 

Voinkin sanoa, että oli oikein sopiva mökkiloma ja nyt on mukava aloittaa uusi viikko uusien haasteiden kanssa! Inspiroivaa, energistä ja tehokasta maanantaita ja uutta viikkoa kaikille!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

 

 

 

 

Minussa heräsi jo 10-vuotiaani selkeitä feminismin piirteitä, kun katsoin Dr. Quinn, Medicine Woman nimistä televisiosarjaa naislääkäristä 1800-luvun Amerikassa. Pikku Sara vannoi itselleen, että jos olisi tuolloin elänyt, ei olisi alistunut noin karuun ja alistavaan kohteluun! Silmäni näkivät suorastaan punaista, kun naislääkärin kykyihin ei uskottu eikä mielipiteitä huomioitu. En voinut käsittää, miten joskus naisilla on ollut noin kamalaa ja olin niin iloinen siitä, että olen saanut syntyä nykyaikaiseen Suomeen!

 

Valloillaan oleva girlboss-meininki on herättänyt minussa taas tuon vuosia sitten syntyneen feministin. Eilen huomasin puhuvani kiihkeästi niin mies- ja naisvaltaisten alojen palkkaeroista sekä siitä miksi naisia kutsutaan bitch-nimellä, mutta miessukupuoleen viittaavaa samaa tarkoittavaa sanaa ei heti juolahtanut mieleen. Ehkä sisäisen feministini herääminen johtui päälle kiskaisemastani power suit- asukokonaisuudesta. Bleiseri päällä ja siistit housut jalassa en voinut näköjään jäättää huomioimatta muutamaa tasa-arvokysymystä… Asennetta ja itsevarmuutta tämä asu kyllä toi, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos on pientä nostatusta vailla tai ihan muuten vaan lisää driveä tuomaan!

 

Mielestäni on hassua, että varsinaisille feministeillä yleisemmin naureskellaan kuin nostetaan hattua. On aivan oikeutettua puolustaa naisten oikeuksia, koska vieläkään tasa-arvo ei ole täydellistä. Ei se ehkä tule koskaan olemaan, mutta on ainakin tärkeää huolehtia, että tasa-arvo pysyy tällä tasolla kuin se nyt on! Uskon, että kehitystä parempaan suuntaan on kuitenkin luvassa! 

 

 

Kaikille naisille siellä, on ihan ok herättää välillä se sisäinen feministi ja puolustaa omia oikeuksiaan! Itse haaveilen valkoisesta t-paidasta tekstillä The Future is female. Se jos jokin toisi rokkaavaa asennetta ja hitusen lisää rohkeutta. Ja haluan vielä muistuttaa, että pidetään naiset yhtä, koska silloin ollaan entistä vahvempia. Toisen menestys ja onnistuminen ei ole toiselta pois! Loppuun vielä löytämiäni girlboss henkisiä quoteja tuomaan päiväänne hitusen lisää boostia! My ladies, we rock the wordl! <3

The energy you’ll expend focusing on someone else’s life is better spent working on your own. Just be your own idol.

You create the world, blink by blink. It is entirely yours to discover and yours to create.

You can’t act like you’ve arrived when you’re only just receiving the invitation.

No matter where you are in life, you'll save a lot of time by not worrying too much about what other people think about you. The earlier in your life that you can learn that, the easier the rest of it will be

"I'm tough, I'm ambitious, and I know exactly what I want. If that makes me a bitch, okay." ―Madonna

 

Share
Ladataan...

Pages