Ladataan...
Outta my heart

Knit- HM

Jeans- HM

Shoes- Vagabond

Tämän kevään ehdottomasti paras trendi on röyhelöt. Ties kuinka monta röyhelöpaitaa olisin jo ostanut jos lompakkoni antaisi myöden. Kun näin tämän röyhelöneuleen HM:n näyteikkunassa, tiesin kuitenkin tämän kuuluvan minulle. Paita suorastaan huusi nimeäni ensikohtaamisellamme. Sovitin paitaa ja noin viiden minuutin harkinnan jälkeen marssin kassalle. Huom viiden minuutin harkinta-aika on minulle hyvin lyhyt, koska yleensä pyörittelen ostopäätöksiä niin pitkään, että seuralaiseni alkavat jo hoputtaa minua...

Ostin siis ensimmäisen röyhelöihanuuteni täysin sydämeni ääntä kuunnellessa. Jälkeenpäin ajateltuna mukana oli myös järkeä, koska ostin yksilön mustana. Musta on ainakin itselleni lähes poikkeuksetta varma valinta, joten uuden trendin kokeilu mustassa paidassa olikin hyvin järkevä ratkaisu. Enkä kyllä ole pätkääkään katunut röyhelöpaitani ostamista. Voin myös luvata, että tämä ei tule olemaan ainoa yksilö, joka päälläni tänä keväänä nähdään. Ostoslistalla on jo monenlaista röyhelöä niin paidoissa, housuissa kuin kengissäkin. Kaikki mulle heti kiitos! <33

Onko siellä muita röyhelötrendiin ihastuneita? 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

 

Olen kaivannut kirjoittamista ja kuvailua. Olen kaivannut kameran kantoa ympäriinsä ja sitä fiilistä, kun voi julkaista postauksen, johon on tyytyväinen. Olen kaivannut sitä pientäkin kommenttien määrää ja tunnetta siitä, että joku todella odottaa postauksiani. On väärin sanoa, että minulla ei olisi ollut aikaa blogille. Tosiasiassa en ole vain järjestänyt sitä. Aikaa kyllä on, mutta itse valitsemme mihin sen käytämme. Nyt auringon paistaessa ja lintujen laulaessa pitkän talven jälkeen mulla oli vain sellainen fiilis, että voisin taas ruveta bloggailemaan. En tiedä kuinka pitkään tällä kertaa, mutta ainakin haluan yrittää ja katsoa miten homma etenee.

Rakastan syksyä ja omalla tavallaan myös talven pimeyttä, mutta keväässä on sitä jotain. Kevät on merkki kesän tulosta ja siitä, että kohta voi taas tuntea auringon lämmön iholla. Kevät merkitsee kuin uudestisyntymistä, kun voi vihdoin heittää paksut toppavarusteet kaapin pohjalle ja kulkea nahkatakilla. Muistan kuinka Sara kirjoitti viime vuonna, kuinka Helsingin oli vallannut "mangusti"-ilmiö. Tarkoittaen sitä, että ihmiset vain pysähtelivät paistattelemaan kevätaurinkoa keskelle katuja. Itsekin voisin mennä vain ulos seisomaan ja antaa auringon lämmittää kasvojani. Nauttia tuosta ihmeellisestä valoilmiöstä, joka saa meidät pohjoisen ihmiset aivan hulluiksi. 

Itselleni tämä kevät merkitsee muutosta. Lukio loppuu ja uusi elämä on edessä. Enää ei syksyllä ole tuttua ja turvallista ympäristöä, mihin palata. Olen itse vastuussa siitä, mitä saan elämälläni aikaan. Se tuntuu yhtäaikaa innostavalta ja pelottavalta. Tällä hetkellä tulevaisuuden suunnitelmani ovat hyvin avoinna, mutta sen tiedän, etten aio jäädä sohvalle makoilemaan. Haaveilen uusista kaupungeista ja ulkomaanreissuista. Saa nähä, mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan.

Ihanaa olla taas täällä ja toivottavasti silläkin puolella on vielä joku <3

Ps. Katsokaan nyt kuinka makeen hameen tuunasin ihan ite Millan ohjeella!! Tää on niin hieno, etten kestä! <33

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

Käväistiin tuossa viikonloppuna I love me -messuilla äitini kanssa. Olen jo useamman vuoden ajan halunnut päästä kyseisille messuille inspiroitumaan. Nyt aikataulut osuivat vihdoin kohdilleen ja me otettiin suunta kohti Pasilaa. Tykkäsin messuista kovasti ja pyörin vain ympäriinsä silmät kiiluen ihastuksesta. Oli superfoodeja, raakakakkuja, vihersmoothieita, terveysjuttuja, maistiaisia, hierontoja, luonnonkosmetiikkaa... Messuilla oli niin paljon kaikkea uutta ja kivaa, että aika kului kuin siivillä.

Yksi asia sai minut erityisen innostuneeksi (tietysti ruan lisäksi...) nimittäin luonnonkosmetiikka. Olen pitkään haaveillut luonnonkosmetiikan kokeilusta ja ihan päivittäisestä käytöstä. Välillä tuntuu vastenmieliseltä tuputtaa naamaan kaiken maailman mömmöjä, joiden alkuperästä ei ole harmainta aavistusta. Kaiken lisäksi lähestulkoon joka päivä. Luonnonkosmetiikka kuulostaa ainakin itseni mielestä houkuttelevalta ja varsinkin kun sitä en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt. Messuilla luonnonkosmetiikkapisteet suorastaan vetivät minua puoleensa kun taas "normi"meikki osastot eivät yhtään napanneet.

Ihastuin Everyday Mineralsin purkkien kauniiseen ulkoasuun ja myyjän esitellessä minulle kaipaamani highlighterin ja poskipunan olin ihan myyty. Kiikutin kassalle myös aivan taivaallisen pehmeältä tuntuvan siveltimen. Itselläni on ollut vähän petrattavaa siveltimien käytössä ja nyt tiedän, että ongelma korjaantuu. Odotan innoissani aamuisin sitä hetkeä, kun saan sutia tuolla siveltimellä kasvoilleni uusia juttuja.  Luin lisäksi, että Everyday Mineralsin tuotteet ovat kaikki vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Lisäksi heidän tuotteensa valmistetaan käsityönä ja pakkaukset ovat kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Everyday Minerals ei tue lapsivoimaa eikä osta raaka-aineita tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa. Täydet peukut tälle yritykselle!! Tutuistuin myös Boho nimiseen yritykseen ja ostin heiltä upean aurinkopuuterin! Olen tyytyväinen kaikkien ostamieni meikkien toimivuuteen ja laatuun ainakin vielä toistaiseksi, joten minun ja luonnonkosmetiikan yhteinen taival näyttää varsin lupaavalta. Onko teillä kokemuksia luonnonkosmetiikasta? Olisi kiva kuulla teidän mietteitä :))

Huom tämä ei siis ole mikään mainospostaus vaan ihan omista lähdökohdista kirjoitettu :)

Share
Ladataan...

Pages