Ladataan...
Outta my heart

Furr- HM/ Belt- Zara/ Pants- 2hand/ Bag- Mango

Korsettivyö, tuo hyvin paljon mielipiteitä jakava asuste. Korsettivyö on varmasti tämän kevään trendikkäin asuste ja siksi päätinkin tehdä postaussarjan sen ympärille! Itse en ole ihan varma, mitä mieltä olen nyöritetyistä korsettivöistä, mutta toki nekin varmasti näyttäisivät hyvältä löysän kauluspaidan päällä. Kuitenkin tämän nahkaisen yksilön nähdessäni se hurmasi minut hetkessä. Mielestäni nahka saa vyön näyttämään paljon ryhdikkäämmältä sekä nahka tuo kivasti kontrastia vaatetekstiilien ympärille. Ja ah rakastan tuota rusettia. Pure love <3 Tavallinen t-paita näytää hurjasti mielenkiintoisemmalta korsettivyön avulla. Suunnitelmissa olisi myös yhditää vyö jakun ja ainakin löysän kauluspaidan kanssa. Mahdollisesti vyö toimisi myös hupparin ja neuleiden kanssa, kunhan vain eivät ole liian paksuja... Saa nähdä mitä yhdistelmiä teille keksin, joten stay tuned ;)

En ollut suunnitellut näin pitkää postaustaukoa, mutta viime viikon kuumehourailut pakottivat hiljentymään hetkeksi. Makasin tosiaan koko viime viikon sängyn pohjalla korkean kuumeen kourissa ja samalla sain hankittua itselleni vielä silmätulehduksen ja angiinan. En kyllä ikinä aikaisemmin ole ollut niin kuumetokkurassa kuin viime viikolla. Muutama sarja tuli katsottua ja Strepsils syötyä, mutta nyt olen vihdoin elävien kirjoissa! Kuinka onnellinen olenkaan tällä hetkellä siitä, että pahamainen tauti on selätetty eivätkä silmänikään enää näytä mielipuolen silmiltä! Oli meinaan hieman kiusallista käydä lääkärissä kaupungilla kun silmät olivat ihan punaiset. Siinä keräsi hieman katseita ja lopulta vedin hupun päähän ihan muita ihmisiä ajatellen...

Mutta pääasia, että kaikki tuo on nyt ohi ja voin keskittyä uusiin inspiroiviin juttuihin täällä blogin parissa kuin ulkopuolellakin! Ihanaa viikonloppua teille <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

1. Usko itseesi ja siihen mitä teet

Mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että uskot itseesi! Kukaan muu ei voi kannustaa ja tsempata sinua samalla tavalla kuin sinä itse! Ihan sama vaikka kuka sanoisi sinulle mitä vain, niin se että uskot itseesi pelastaa tilanteen kuin tilanteen. Tiedosta omat vahvuutesi ja luota siihen että handlaat ne! Kaikesta selviää ihan varmasti, kun jaksaa vain todeta itselleen ”Mä pystyn tähän!” 

   2. Älä välitä muiden mielipiteistä

Tietenkin on syytä ottaa muilta neuvoja ja vinkkejä vastaan, mutta muiden mielipiteillä itseään rasittaminen on ihan turhaa. Negatiivisia kommentteja ei kannata ottaa itseensä, koska se vain syö omaa jaksamistasi ja pahimmillaan kannustaa ilkeilijää jatkamaan. Elämässä kuitenkin pääasia on kuunnella itseään ja elämme loppuen lopuksi vain itseämme varten, joten muiden mielipiteiden mukaan toimiminen saattaa vain pilata tavoitteitamme. Jos itselläsi on varma olo tekemisestäsi niin älä anna muiden kommenttien sitä itsevarmuutta latistaa! 

3. Fake it till you make it

Jos et tunne oloasi itsevarmaksi niin esitä itsevarmaa! Esimerkiksi laita arskat naamalle, punaa huuliin ja korot jalkaan niin yllätys yllätys yhtäkkiä onkin olo itsevarmempi. On uskomattoman helppoa esittää itsevarmaa, vaikkei todellisuudessa sitä olisi. Kun tarpeeksi pitkään jatkat tätä tapaa huomaat pian ettet aina tarvitse boostausta korkokenkistä vaan olet itsevarma ihan missä vaan ja miten vaan!

4. Pukeudu vaatteisiin, joissa on hyvä olla

Edellistä kohtaa sivuten pukeutumisen merkitystä ei voi unohtaa! Itselläni ainakin vaatteet ovat isossa osassa sitä onko minulla itsevarma olo vai ei. Jos housut tuntuvat epämukavilta ja paidan kaulus kiristää oloni on epämukava. Tällöin en todellakaan ole itsevarmimmillanni. Kun taas silloin kun valitsen asun, josta pidän ja joka on mukava päällä, olen selkeästi itsevarmempi! Ei tietenkään kaikille pukeutuminen ole niin isossa roolissa, mutta sillä ainakin on helppo boostata tarvittaesa itsevarmuuttaan! Väitän kyllä, että kaikilla on itsevarmempi olo silloin kun on puhdas paita päällä verrattuna tilanteeseen, jossa joutuu pukemaan päälleen tahraisen paidan... Joten uskokaa tai älkää pukeutuminen vaikuttaa itsevarmuuteemme!

5. Palauta mieleen onnistumisen kokemuksiasi

Silloin kun tuntuu siltä ettei mikään oikein luista, palauta mieleesi ne kerrat kun olet onnistunut, saanut kehuja tai positiivista palautetta! Kun muistaa, että on aikaisemmin pärjännyt hienosti on helppo jatkaa rohkeasti eteenpäin. Pieni kannustus itselle ei ole koskaan pahitteeksi! Esimerkiksi ennen koetta voit muistuttaa itsellesi, että olethan selvinnyt aikaisemmistakin ja niin tästäkin tullaan selviämään! Niin ainakin itse tein lukiossa, kun itsevarmuus ei ollut ihan huipussaan juuri ennen fysiikan koetta!

6. Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seurassa voit olla oma itsesi

Ei ole turhaan sanottu että ihmiset ympärillämme vaikuttavat vaikuttavat hyvinvointiimme ja sitä kautta itsevarmuuteemme! Jos ympärillämme on kannustavia ja itsevarmoja ihmisiä niin ihan varmasti saamme heiltä boostia omaan elämäämme! On ehdottoman tärkeää, että vietää aikaa ihmisten kanssa, joiden seurassa voi olla täysin oma itsensä. Itsevarmuushan on juuri sitä, että uskoo itseensä juuri sellaisena kuin on ja niin läheisten pitäisi myös. Positiiviset vibat lisäävätkin positiivisia viboja ja näin läheiset voivat vaikutttaa meidän hyvinvointiimme positiivisesti. Kannattaa myös muistaa, että sama vaikutus tapahtuu toiseenkin suuntaan. Elämää ei kannata tuhlata ihmisten ympärillä, jotka vain lyttäävät itsevarmuuttamme.

7. Aika

Ehkä tylsältä kuulostava vinkki, mutta aika todella saa itsevarmemmaksi. Kun ikää kertyy, oppii tuntemaan ja hyväksymään itsensä yhä paremmin. Oman identiteetin hahmottuessa on huomattavasti helpompaa olla itsevarmempi kuin nuorena omaa itseään vielä etsiessä! Eli jos olet vielä vaikka yläasteella etkä tunne oloasi itsevarmaksi niin ihan varmasti muutama vuoden kuluttua olet jo huimasti itsevarmempi kuin tänään!

8. Kuuntele voimaannuttavaa musiikkia

Kun korvissa pauhaa jotain kunnon tsemppi musaa, niin silloin ei kyllä voi välttyä itsevarmuus boostauksesta! Itse kuuntelen aina salilla musiikkia ja se jos jokin saa jaksamaan vielä viimeisenkin sarjan! Itse myös tein esimerkiksi Pirkan hölkkään osallistuessani erillisen loppukirilistan. Täytin sen kaikilla super boosti biiseillä ja kyllä meinaan juoksu kulki ja fiilis oli korkealla. Musiikin vaikutusta mielialaamme ei pidä siis vähätellä!

Päivän asusta sen verran, että comebackin tekevä Vichy-ruutu pääsi itselläni vihdoin testaukseen! Löysin kirpparilta 2€ kauluspaidan ja olin ihan fiiliksissä, kun pääsen trendiä testaamaan ja vielä näinkin kevyellä budjetilla! Tykkäsin paidasta kyllä kovasti ja luulen että ruutukuosia tulee vaatekaappiini kotoutumaan kevään aikana enemmänkin. Itseäni houkuttelisi hieman isommalla ruudulla varustetut hameet ja housut. Kaapistani löytyy niin paljon kokomustia alaosia, että edes pienet mustavalkoiset ruudut toisivat kaappiini monipuolisuutta! Värimaailmaltaankaan nämä mustavalkoiset ruudut eivät ole kovin villi veto, joka kyllä itseäni vetää puoleensa. Jos et pelkää piknik-liina efektiä niin punaiset ruudut ainakin olisivat omaperäiset ja varmasti huomiota herättävät ;) Onko siellä muita Vichy-trendiä testanneita vai onko trendin paluu teidän mielestänne liikaa? Kommentteja olisi kiva kuulla! :D

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

Sweatshirt- Other Stories/ Panst- Bikbok/ Bag- Mango/

Viikonloppuna takatalvi yllätti toden teolla, mutta ainakaan mun kevät fiilistä se ei pilannut! Näistä kuvistakin tuli mielestäni kauniita lumen leijaillessa taustalla. Kuivaa asvalttia toki tuli ikävä, mutta kaunis lumipeite puiden oksilla ei ole ikinä pahitteeksi. Varsinkin kun tietää seuraavalla viikolla lumen sulavan plus-asteiden ja kevät auringon myötä ;)

Haluisin ehdottomasti kuvata tämän asun, koska a) tämä kuvastaa hyvin mun tän hetkistä fiilistä ja b) rakastuin täysin Other Storiesista ostamaani täydelliseen college-paitaan pikkulaukkua unohtamatta. Tämä asu on juuri sellainen, jonka puen ylleni, kun haluan tuntea ihollani jotakin pehmoista ja turvallista. Asu on hyvin hyvin mukava ja rento päällä, mutta siinä kuitenkin on pientä twistiä kultaisten yksityiskohtien myötä. Sellainen olonikin on nyt. Mulla on tosi rento ja hyvä fiilis, mutta kuitenkin sellaiset vibat että paikalleen en halua jäädä makoilemaan. Niin kuin viime postaukseen kirjoitin oloni on luottavainen ja mieleni levollinen tulevasta. Nyt tuntuu siltä, että yo-urakasta olisi ikuisuus, vaikka viimeisen kokeen raapustin vasta reilu viikko sitten. Tämä taitaakin hyvin kertoa siitä, että olen saanut hyvin stressitasot laskemaan ja elämä on lähtenyt hyvin rullaamaan uusilla raiteillaan!

Ihanaa maanantaita! Palaillaan lisää tällä viikolla uusien aiheiden ja postausten parissa ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Outta my heart

Faux furr- HM/ Body- HM/ Pants- 2hand/ Bag- Massimodutti/ Shoes- Vagabond/

Tiedättekö sen kutkuttavan tunteen, kun jotain uutta ja erilaista on edessä? Pienet perhoset mahanpohjassa siitä, mitä tuleman pitää. Samaan aikaan kuitenkin hymy huulilla ja vahva tunne siitä, että mitä ikinä tapahtuukin niin se on jotain hyvää. Mulla on just nyt sellanen fiilis. Luotan siihen, että elämä vie mua eteenpäin. Luotan siihen, että löydän paikan, johon tunnun kuuluvani. Löydän kutsumukseni ja työn, josta nautin.

Oon vihdoin, pitkän odotuksen jälkeen, saanut lukion pakettiin ja tästä eteenpäin on elämä avoinna! Suorastaan kivi putosi sydämeltä, kun tajusin kuukausien stressailun olevan ohi. Voin hetkeksi keskittyä ihan mihin vain mä haluan. Mä aoin todella ottaa kaiken irti mun parin viikon lomasta ennen kuin aloitan työt kotipaikkakunnallani. Mulla on jo pitkä lista kaikkea, mitä kivaa haluan ruveta tekemään, kun kerrankin on aikaa. Siihen kuuluu ehdottomasti myös blogi. Haluan yrittää tosissani ja katsoa mihin se riittää.

Mä tunnen sen, että tämä kevät tulee olemaan erilainen. Tiedän sen, että asiat tulevat muuttumaan ja jotkut hyvin paljonkin. Mua ei kuitenkaan yhtään pelota vaan olen pikemminkin innoissani. Olen innoissani siitä, että mahdollisuuksia on edessä enemmän kuin osaan ikinä kuvitellakaan. En ole sidottu mihinkään vaan minulla on vapaat kädet tehdä mitä vain. Lähteä aukomaan uusia ovia ja reittäjä. Tutkiskelemaan, mitä elämä tuo tullessaan. Ja mä luotan siihen, että se on jotakin hyvää. Uutta ja erilaista, mutta hyvää. 

Haluan toivottaa teille ihanaa maanantaita! Saty tuned, koska uutta postausta on luvassa! <33

Share
Ladataan...

Pages