Huiskiva häntä

Joskus päivän ajan hukuksissa ollut ilo voi tarttua jostain toisesta. Yksikin hymyilevä ihminen voi saada itsensäkin hymyilemään.

Erityisen hyviä aidon riemun ja ilon tarttuttajia ovat nuo höpsöt lemmikkimme, koirat. Kuinka monesti olenkaan laahustanut väsyneenä kotiin ja ovella on ollut vastassa häntäänsä iloisesti huiskuttava karvaturri. Voisiko siitä olla piristymättä?

Kun muutin pois vanhempieni luota, yksi siellä vierailuiden iloisimmista hetkistä oli aina ensinäkeminen; rasavilli kultainen noutajamme juoksi toisinaan kuin seonneena ympäri pihaa ja minä tartunnan saaneena perässä. Vasta koiran jälkeen halivuoronsa saivat muut perheenjäsenet.

Enää tuo otus ei päällystä housujani karvoilla ja kuolalla ja pompi päälleni, mutta hyville muistoille jaksan edelleen hymyillä.:)

Siinä teille pienistä asoista nauttimisen mallia:

Kommentit

Ruotsin sisko (Ei varmistettu)

Mäkin kirjoittelin juuri kuulumisia!

Koiruutemme oli kyllä ihastuttavan (ja välillä rasittavankin) pöhkö :)

Mulle meinasi iskeä yksi päivä koirakuume, kun näin pienenpienen labradorin kävelyllä. Se vaan oli niin suloisen pöhkö. Toi mieheke tosin sanoi, että koiralla pitää olla joku tarkoitus - mä ehdotin metsästyskoiraa tai pelastuskoiraa, se mietti sienestyskoiraa. Ei taida kuitenkaan tuo pääkaupunki olla paras koti koiralle, ainakaan siinä koossa kun minä niistä pidän.

P.K (Ei varmistettu)

Minua myös tänä aamuna nauratti, kun olin koirankuonolaisen kanssa aamulenkillä ja pyörähdimme pikku metsän kautta, jossa koiraa voi pitää vapaana. Metsän pikku eläimet ilmeisesti ovat kovasti lumen alla pyörineet, kun koiruus teki sellaisia kaivauksia lumeen. Välillä vaan takapuoli ja heiluva häntä näkyivät lumen keskeltä, kun lumessa oli niin syviä käytäviä. Aina tulee koiran touhuja ja vilpitöntä riemua katsellessa hyvä mieli. :oD)

sinisiipi
Seikkailu Aasiassa

Oli kyllä vähän orpo olo tänään lenkillä, kun ei ollut sitä koiraa vapaana poukkoilemassa paikasta toiseen, sen touhujen katselusta lenkillä tulee kyllä hyvä mieli! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.