Ladataan...
Pappadaduda

Tahtoisin esittää otsikon mukaisen kysymyksen kaikille teille lukijoille: "Mikä sua kiinnostaisi?" Takana on nyt kolme kuukautta höpinää ja asioiden vatvomista, joten nyt kiinnostaisi tietää, että minkä tyyppiset postaukset sua siellä ruudun takana kaikista eniten kiinnostaa. Joulukuukin alkoi juuri sopivasti ja silloinhan on tapana toivoa aina kaikkea lumesta hyviin karkkeihin joulukalenterissa, joten niiden välissä voi sopivasti toivoa myös postausaiheita

Näin uteliaalle ihmiselle kuin minulle google analytics on ollut aivan huippu juttu. Se osaa paljastaa yllättävän monenlaisia juttuja. 

Suosituimmat postaukset tähän mennessä on olleet: 
 
Mitä jos lihon? 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/mita-jos-lihon
 
Treffailuvinkit ulkomaille 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/treffailuvinkit-ulkomaille
 
Töitä mä metsästän 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/toita-ma-metsastan
 
Vähiten luetuimpia postauksia taas on ollut:
 
Fraiser Island 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/fraiser-island
 

11pikkujuttua  http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/11-pikkujuttua

 

Teistä lukijoistakin google analytics osaa kertoa jonkin verran. Teitä löytyy kiitettävästi jokaisesta Suomen läänistä, mikä tuntuu todella hienolta, jos ajattelee, että alunperin tarkoitus oli kirjoittaa ihan vain omalle lähipiirille. Mielelläni kuitenkin kuulisin senkin, että miten olette tänne eksyneet ja millaisia tyyppejä asuinpaikkanne lisäksi olette. Oletteko mahdollisesti itse reissanneet vai haaveiletteko reissuun lähdöstä? 

Joten nyt vaan rohkeasti kommenttiboksiin viestiä, sinne pystyy ihan anonyymisti raapustelemaan. Tule ja kerro minulle kiinnostaisiko sua enemmän käytännön vinkit reissaukseen, minun arki täällä vai joku ihan muu aihe tai olisiko sulla joku ihan yksittäinen postaustoive. Ja jos tuntuu siltä, että sanallisesti et osaa mitään toivoa, niin muista, että jokaisesta postauksesta voi tykätä painamalla sydäntä tuolla postauksen yläpuolella. Sekin kertoo minulle jo vähän siitä, että nyt on jostain pidetty enemmän kuin jostain muusta. 

-Sara

 

Share

Ladataan...
Pappadaduda

 

Yhdeksänkymmentäyksi, yhekskytyks eli 91 päivää olen nyt reissannut tytön kanssa nimeltä Kata. Sen verran monesta asiasta ollaan yhdessä nyt selvitty, että Kata ansaitsee ihan oman postauksensa ja julkisen kiitoksen. Suureleistä ja imelää, mutta olkoon. Jos oikein tahdot virittäytyä tunnelmaan, suosittelen laittamaan taustalle jonkun JVG:n kappaleista, niitä ei nimittäin minun matkaseuran kanssa ole voinut välttyä kuulemasta

JVG: Tarkenee

https://m.youtube.com/watch?v=WPi7N42Opzo

Mutta niin sitten pikaisesti asiaan: 

Yhdeksänkymmenenyhden päivän aikana oppii toisesta paljon. Oppii, että toinen inhoaa aikaisia herätyksiä, eikä mielellään puhu aamuisin. Oppii myös siihen, että vastauslauseiden pituus on suoraan verrannollinen siihen, kuinka pitkällä toinen on päivän ensimmäisen kahvikupin tyhjennyksessä. 

Kahvin lisäksi Kata tykkää kuivasta raejuustosta, Ferrero rocher -suklaasta ja Adidaksen verkkahousuista eli väkkäreistä. Jos pitäisi erikseen jotain Katan tuleville kosijoille vinkata, kertoisin, että Kata rakastaa tähtien katselua.

Silloin kun minua on laiskottanut Kata on aina tiskannut minunkin astiat. Silloin kun minua on itkettänyt Kata on tarjoutunut ostamaan jäätelöä ja silloin kun Kataa on itkettänyt on hänet saanut parhaiten taas nauramaan huonoilla vitseillä.

Kun minulta kysyttiin, kenen kanssa oikein olin lähdössä reissuun, kerroin lähteväni yhden koulukaverini kanssa. Nyt voin kertoa, että reissasin kolme kuukautta yhdessä tytön kanssa, jolla on aivan valtava sydän, hirveän kriittinen kulmakarvamaku ja yhtä huono huumorintaju kuin minulla. Tuntuu siltä, että sain kaikki seitsemän oikein ja vielä lisänumeron siihen päälle, kun istahdin Katan viereen yhdellä historian tunnilla ja valmistumisen jälkeisistä suunnitelmista puhuessa ehdotin, että Kata lähtisi minun kanssani Australiaan. 

Ennen reissua oltiin jaettu Katan kanssa koulussa vain yhteinen kaveriporukka ja purkkapusseja ruokailun jälkeen. Nyt kolmen kuukauden ajan on jaettu yhteinen huone, valtava määrä porkkanapusseja ja rinkkojen sisältö. Meidän yhteinen matka tulee nyt tavallaan päätökseen, joten iso kiitos Kata, kun olen saanut jakaa tämän kokemuksen sun kanssa. On ollut parasta, että se oot ollut just sinä, joka on tehnyt mut hulluksi napsimalla raakoja pastoja kattilasta ja jonka kanssa jouduin murtautumaan hostelliin, kun unohdettiin avaimet. Jos tietää mun suunnistustaidot, tietää, että en yhtään liioittele, kun sanon, etten ois päässyt näin pitkälle tällä reissulla ilman sua. 

-Sara

Share

Pages