Ladataan...

Jotkut ihmiset osallistuvat Flow-festivaaleille näyttäytyäkseen. Minulla on erilainen ongelma. Pari vuotta sitten siellä tuli vastaan niin monta epämääräistä säätöä, että minun suurimmaksi tehtäväksi koitui piiloutuminen.

Pomoni sanoin: Voisko historiallisten hahmoihin törmääminen olla matemaattisesti jokseenkin suorassa yhteydessä sinun entisten lukumäärän kanssa?

Pidän tätä teoriaa mahdollisena.

Share

Ladataan...

Kävin, tai no, päädyin lukemaan eilen maailman omituisimman monologin Tinderissä.

Delfiinimies kertoi, että hänellä ei ole ollut juurikaan suhteita elämänsä aikana. Naisten vika. Heidän kiinnostus häntä kohtaan on kuulemma loppunut aika nopeasti. Joku muu on korjannut potin. Hän ei kuitenkaan ala itseään kehumaan ja myymään. Hän on oma itsensä. Hän on ihan samanlainen kuin muutkin, mutta ei suostu siihen, että hänen pitää paketoida itsensä myyntikuntoon. 

Poistin matchin.

Share

Ladataan...

Välillä mieleen puhaltaa tervehenkinen, Simpsoneista tutun Nelsonin, HAAHAA-tuulahdus.

Tänään oon päätynyt pohtimaan esimerkiksi niitä vuosientakaisia pakkeja, joita olen jaellut mm. siksi että, toinen käytti epämuodikasta paitaa. 

 

Share

Ladataan...

Mun Tinder-profiilissa lukee suvakki, koska haluan minimoida tauhkan määrän. Oon laittanut merkille, että suvakkius kiinnostaa kuitenkin osaa heistä, jotka liittävät keskustelupalsta-arjessaan sanan perään yleensä lisämaininnan huora

Tekiskö mieli kokeilla onko ruoho vihreämpää suvaitsevan aidan toisella puolella?, hän kysyi. 

Niin eipä oikeastaan.

Share

Ladataan...

Mä oon kahdesti rakastuttanut itseni tyyppeihin, joiden rakkaus mua kohtaan on tullut yhtä todeksi kuin Y2K-maailmanloppu. 

Mä oon itkenyt, rakastanut, riutunut, vihannut, ollut epätoivoinen, aihyväluoja miten epätoivoinen, toiveikas, ääliö, ja kaikkea näitä uudestaan noin viisitoista vuotta elämästäni. Siis rakastanut tyyppejä, jotka eivät ole halunneet tavata mua, mutta ovat tykänneet pitää mut lähellä. Se ei tietenkään ole estänyt mun tunteita, vaan oikeastaan vaan vahvistanut niitä.

Toinen näistä toivotti ennen mun häitä: "Toivottavasti sä et ajattele mua alttarilla." Tuli ajateltua. 

Tänään hän lähetti mulle viestin muutaman vuoden tauon jälkeen. 

Eikä mun sydän tuhoutunut. 

Share

Ladataan...

Lontoo, 2016

Sain eilen Tinderissä viestin, jossa ei tiedusteltu kiiltokuvanvaihtohalua, vaan "Kiinnostasko vaik pikku kuvan vaihto...? ;) :)" Vastasin tietenkin myöntävästi. 

Oonkin nyt keräillyt kaikenlaisia lomakuvia valmiiksi hänelle lähetettäväksi. <3

Share

Pages