Ladataan...
Parisuhteetonta

Luin Facebookista kuinka tuttavani on eroamassa. Siitä tuli empaattisten ihmisten kannustusketju. Arvostin.

Maailma on niin täynnä sanontoja, jotka ovat aivan pöljiä. Tässä ote:

Yksi ovi kun sulkeutuu, niin toinen avautuu.
- Anteeksi, mutta MISSÄ rinnakkaisuniversumissa? Onko sulle käynyt joskus noin? Ellei kyseessä ole pyöröovi, tai vitunmoinen läpiveto, niin mielestäni kyseessä on melko epäpätevä väite.

Joskus muutosten tuulissa löytyy se oikea suunta.
- No nyt on aika monta ehkää. Toisinaan näin on käynyt. Saatat ehkä löytää sen oikean suunnan. Ei muuten kannusta ketään!

Elämä on joskus muutoksen aikaa.
- Hei älä viitti! Menee vähän saman kategoriaan kuin edellinen. Kieliopillisestikin melko mäntti toivotus. Parempi: Elämä on laiffii.

Eteenpäin, sano mummo lumessa!
- No tähän en voi sanoa muuta kuin että onpa hyvä, kun on tuommoinen ystävä tukena!

Share

Ladataan...
Parisuhteetonta

Miten sä voit saada noin paljon peniskuvia? Mitä sä oikein teet, että niitä lähetetään sulle!

Haluaisin ensinnäkin kiittää Akatemiaa uhrin syyllistämisestä ja vastuun jakamisesta. En tiedä voisiko se johtua siitä, että oon koko ajan näin:

Kisskisskiss! Lähetä nyt mulle kuva sun peniksestä, jossa sykkii suoni kyljessä! Lähetä pliiiis mulle se kuva sun liki siniseksi muuttuneesta peniksestä, joookoooo! Lähetä, lähetä, lähetä nyyyyy! Lähetä mulle se kuva, missä härnäävästi peität peniksen kädellä! Eikun se yläviistosta otettu kuva kylppärissä! Eikun peilikuva! Peilikuva! Eipä! Lähetä se, jonka taustalta näkyy selkeä hätähuuto siitä, että tarvitset kipeästi sisustusapua!

Niin en tiedä sitten. Ehkä mä oon itse syyllinen.

Share

Ladataan...

Jottei menisi ihan Team Lällyksi, niin tiedätkö sä sen tunteen, kun oot jutellut jonkun kanssa monta tuntia deittipalstalla ja homma tuntuu kivalta? Kun se kuvaton 3d-mallintajan profiili tunnustaa tykkäävänsä siitä miltä sä näytät. Kun se kuvaton tyyppi pyytää rohkaisua sille, että hänkin uskaltaisi lähettää itsestään kuvan. Kun se kuvaton tyyppi lähettää kuvan, jossa hän seisoo muna ojossa katsomassa sun deittiprofiilin kuvaa.

Tiedätkö?

Kun se ei riitä, saat vielä perään videomateriaalia, kun hän laukeaa katsellessaan kuviasi. Tiedätkö miltä kuulostaa, kun spermaa roiskuu lattialle?

Minä tiedän. Silloin voi perustellusti esittää henkilölle tällaisia kysymyksiä uuden yhteydenoton jälkeen:

Ei ihme, että olen alkanut ottaa henkistä etäisyyttä nettideittailuun.

Share

Ladataan...

Elokuvaretki oli ihana. Elokuva oli ihana. Seura oli ihana. Kun erottiin, hän hyppäsi raitiovaunun kyytiin ja kääntyi katsomaan mua ja vilkutti iloisesti. Emmä tiedä tuleeko tästä mitään, mutta siihen asti mä nautin siitä, että joku käyttäytyy mua kohtaan nätisti.

Mistä muuten tietää, että toinen on kiinnostunut itsestä? Ihan helvetin vaikea arvioida.

Ps. Törmäsin häneen taas sattumoisin perjantaina. Hän oli taas ihana. <3

Pps. Hän kirjoitti mulle viestin, että on aina iloinen nähtyään mut ja poistuvansa paikalta hymyssä suin.

Ppps. Sanoiko ihana? Sovittiin, että nähdään kun hän palaa takaisin retkiltään.

Pppps. Hän lähettelee mulle linkkejä teemoista, joista hän haluaa keskustella kanssani.

Share

Ladataan...

Mä tapasin yhden tyypin sattumalta muutama kuukausi sitten. Loimme elämän mittaisen ystävyyssuhteen Facebookissa heti kättelyssä. Mä olen törmännyt häneen sattumalta pariin otteeseen. Ekalla kerralla lähdettiin kaljalle, leffaan ja kaljalle. Se oli kivaa.

Törmäsin häneen sattumoisin baarissa keikalla viime lauantaina ja hän oli IHANA. Ajattele sitä tyyppiä, joka lähtee ylittämään tanssilattiaa mutta kääntyykin heti takaisin. Hän hakee katseesi ihmisvilinän keskeltä samalla väläyttäen maailman ihanimman hymyn ja sanomalla, että voitaisiinko tanssia vielä tää yksi biisi ennen kuin lähden mun kavereiden kanssa pois.

Vähensin sattuman osuutta universumissa, mutta lisäsin vastaavasti todennäköisyyttä tavata hänet, kutsumalla hänet mun kanssa huomenna leffaan. Ja sinne me nyt mennään. 

Ps. Hän on yksi niistä, joka on reagoinut kaltoinkohtelupaskaan niin kuin pitää.

Share

Ladataan...

Törmäsin eilen deittipalstalla yhden yön pyyntöön. Not judging.

Mutta miten todennäköisenä pidät sitä, että olisit saanut kasapäin tarjouksia? Se realisoitui myöhemmin illalla eräänlaisena kolmen kysymysmerkin purkauksena.

Pidetäänkö yhdessä pieni hiljainen hetki tälle ajatusten Lapuanjoelle?

Share

Ladataan...

Mulle deiteistäni kertominen on vähän kuin joku toinen luettelisi minkä värisiä autoja heidän kotinsa ohitse on tänään kulkenut. Mun täytyy pinnistää, että muistan deittailtavan etunimen kaikkien simojen, jaskojen, anttien, markojen, mikkojen ja laurien aikakaudella.

Ps. Jos joku miettii "Ai mikä Vantaalainen", niin tämä.

Share

Pages