Ladataan...

Mä en yleensä harrasta eksiä kavereina, mutta tämä edellinen on semmoinen. Parasta on se, että aina kun me törmätään toisiimme jossain deittipalveluissa, niin laitetaan toisillemme supermatchit ja kirjoitellaan toisillemme kuin mitkäkin seuranhakijat. 

Älä sitten oo täällä mikään munannylkyttäjäpervo!

Share

Ladataan...

Selailtiin ystävän kanssa Tinderiä eilen, ja se keskustelu meni näin:

- Siis mikä tämä juttu on näiden polyamoriaa harjoittavien kanssa? Nämä tyypit ovat järjestäen ei-niin-valloittavan näköisiä.

- Nimenomaan! Miten ne saa edes YHDEN? 

Se jää minulle ikuiseksi mysteeriksi.

Share

Ladataan...

On muuten todella hyvä ilmaista omaa ylemmyyttään täällä blogissa sen suhteen, kuinka ihmiset lähettelevät perjantai-iltaisiin seksiinkutsuja. Voi oikein närkästyneesti opettaa, kuinka mut pitäisi vietellä epäarkisesti.

Samaan aikaan kuitenkin painaa vihreää sydäntä henkilölle, joka ilmoittaa meisselin pituutensa profiilissaan.

Share

Ladataan...

Mulla piti olla tänään treffit, mutta minut haamutettiin aiemmin viikolla. Ei haittaa, menin kampaajalle. Ystäväni oli tästä deittijuonenkäänteestä pahoillaan. Mä en suhtautunut asiaan ollenkaan noin epätoivoisesti, joten vastasin hänelle:

Hän kuolee joskus, se lohduttaa <3

Share

Ladataan...

Oon joutunut miettimään vaihtoehtoisia ehkäisytapoja nyt, kun oon saanut pidettyä asuntoni siistinä jo pidemmän aikaa.

Et saata arvata sitä aiemmin menetetyn seksin määrää. Etkä niitä selityksiä, joiden varjolla sisäänpääsy on evätty. 

Sotkuinen aikuisuus - ja talous kiittää!

Share

Ladataan...

Tämä juttu on niin kiusallinen, että tämä on pakko raportoida. Kaikki muistavat raamikkaan sähkömiehen, jolla oli taipumus soitella mulle kännissä öisin, jes?

Se mitä tarina ei kertonut, on että tuputin itseäni hänen luokseen seuraavana päivänä senkin jälkeen, kun olin kuunnellut puoli viideltä aamuyöstä hänen itkuaan siitä, kuinka hän haluaisi tapella ja saada oikein kunnolla turpaansa. Tuntisi elävänsä.

Aijaij, täällä mä mainaan sinkkuelämän kultaa!

Ps. Hän soitti mulle lisäksi Popedaa, jota mä kuuntelin ihan sujuvasti puhelimen välityksellä. Hyväluoja. Tilaa säälille kommenttiosiossa.

Share

Ladataan...

Kuva: Designed by Freepik + minä (lisätieto: oon nähnyt joskus peniksen)

Törmäsin Tinderissä profiilikuvaukseen, joka sisälsi sekä kirjoitusvirheitä että peniksen mitan, joka oli 21 senttiä. Ilmeisesti ihminen ei voi kuitenkaan saada ihan kaikkea maailmassa, kuten riittävästi verta aivotoiminnan ja ison peniksen ylläpitämiseen.

Jos ei tämä ole julma osoitus siitä, että evoluutiolla on vielä petraamista, niin mikä on? 

Share

Pages