10 hauskaa tapaa sitoa huivi

Hyvästi huonot hiuspäivät ja tylsät asut, tartu huiviin.

Uusin blogi-ihastukseni on A Beautiful Mess. Se on ihana tee-se-itse-blogi, joka tihkuu suloisuutta. Elsie Larson jakaa kivoja ja söpöjä askarteluvinkkejä sisustukseen ja pukeutumiseen havainnollisine kuvineen. Pinterest-kamaa? Kyllä vaan!

Olen melkoinen rähmäkäpälä, joten jaan kanssanne tuunausohjeista ehdottomasti helpoimman, nopeimman,mutta myös hauskimman. Katso täältä kymmenen tapaa sitoa silkkihuivi. Mikä kuvan tyyleistä on mielestäsi kivoin?

Tuleeko mieleesi muita huivivinkkejä?

Lisää ideoita: aiemmin jakamani video, jossa näytetään 25 tapaa kietoa kaulahuivi ja asustesuunnittelija Kirsi Nisosen Toimituksen palstalla jakamat hyvät video-ohjeet.

Kuva ja lähde: Elsie Larson/A Beautiful Mess blog

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)
sitruuna (Ei varmistettu)

päähän pinneillä kii ja edestä osaksi hiuksia näkyville ja loput pyöritellään "letiksi" ja vaik ponnarilla kiinni. ymmärsikö joku?=D varsinkin jos huivi on ohutta ja vastaa omantukan väriä niin näyttää jopa läheltä kuin olisi pidempi tukka vaikka oma olisikin lyhyempi ;)

Anna Karhubear

Kiitos vinkeistä Vierailija ja sitruuna! Mä taisin ainakin ymmärtää, mitä tarkoitit ohjeillasi sitruuna :) Hauska tapa tehdä hetkellinen hiustenpidennys!

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi kakkonen on ihana ! Pitääkin varmaan kokeilla :)

Anna Karhubear

Hyvä tyyli sulla Vierailija,  kakkonen on minunkin suosikkini! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.