Festarihihkumista

Tänään on julkistettu taas kesän festarikiinnityksiä. Bat for Lashes ja Ewert and the Two Dragons tulevat Provinssiin. Ihan kiva, mutta ei räjäytä pankkia kuin uutinen, että

Pulp tulee Ruisrockiin!

Jarvis Cocker, Pulpin nokkamies on yksi ykkösidoleistani. Hän vahtii työpöydälläni, yöpöydälläni ja vähän myös tyyliäni.

Näin suosikkibändini, kun olin elämäni ekoilla festareilla, juurikin Ruisrockissa vuonna 1996. Tapitin teini-ikäisen innolla päälavan edessä koko päivän, jotta olin eturivissä, kun keikka alkoi. Ja mikä keikka se olikaan! Räiskin filmirullallisen kuvia ja kiljuin kovaan ääneen, kun Jarvis osoitteli yleisöön (minua minua!!) luisevalla sormellaan. Illalla ajoimme junalla takaisin Helsinkiin (äiti ei antanut jäädä yöksi festareille, koska olin vasta viisitoista) ja mietin onnesta hehkuen, että miten voisin ikinä mennä enää festareille, koska mikään ei ylittäisi tuota päivää. Paitsi ehkä kahdeksas heinäkuuta 2012?

Kuva Ruisrockin sivuilta

Kai se on pakko talsia taas ensi kesänä Ruissalon loputon via dolorosa festarialueelle, jotta näkee suosikkibändinsä.

Kuka tulee kans?

Kommentit

LinaS
iivents

Hep! o/

Mukana!

Mutta jotkut toiset popot kuin viime kesänä, että jaksaa talsia sitä Via Dolorosaa.. ;)

Anna Karhubear

Jes Lina S! Mietin ihan tosissaan lenkkikenkien pakkaamista reppuun talsimista varten...

LinaS
iivents

Good point!

Always / Never

Minäminäminä! Onneks voin via dolorosan sijaan mukavasti vaan pyöräillä portille asti! Jotain hyötyä tästä turkulaisuudestakin! :D Vaik Jarviksen vuoksi vetäisin kyllä minkälaisen via dolorosan tahansa.. ;)

Anna Karhubear

helina, senkin onnekas turkulainen! Nyt alkakoon armoton keikanhehkutuskevät. Pitääkin kaivaa jostain ne vanhat valokuvat Ruissista 1996 ja skannata tänne...

Always / Never

Joo, is hauska nähdä niitä vanhoja kuvia! :) Mä en ole nähnyt Pulpia koskaan livenä, joten tuon keikan julkistus oli enemmän kuin vuoden paras uutinen!

Emma

Myös mä otan fillarin alle ja hilpaisen Ruisrock-perjantaihin! Oon aivan hysteerinen tästä jutusta.

Anna Karhubear

Hyvä Emma!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.