Keep Cup on kupposten ykkönen

Oho, tuli kiire.

Kuten olen  jo aiemmin kirjoittanut, en ole aamujen ystävä.  Kiireessä saatan jättää aamupalan syömättä, mutta kahvikupillista en jätä väliin koskaan.

Olen etsiskellyt kivaa take away -kahvikuppia jo jonkin aikaa. Sen pitäisi olla hauskan näköinen, kätevä, kestävä, helposti pestävä ja kevyt. Luin Hannan Chicling-blogista  Keep Cup -mukista ja innostuin heti tilaamaan sellaisen. Kupin ulkoasun saa suunnitella itse herkullisista väriyhdistelmistä ja koon voi valita kahvinhimonsa mukaan. Eikä kympin pintaan oleva hinta huimaa! En ehtinyt tilata omaani, kun sama muki sopivissa väreissä tuli vastaan kaupan hyllyllä Lontoossa viime viikolla. Kassan kautta kassiin. Tänä aamuna muki pääsi tositoimiin, kun säntäsin ovesta ulos kiireessä (koska torkutin yli tunnin… kröhm.)

Keep Cup on aivan loistava!

Se on kevyt ja kätevä. Suuaukon saa tukittua näppärästi, eli kahvi ei loisku kun juoksee metron portaita alas ja mukia voi säilyttää tyhjänä kassissa ilman pelkoa tahroista.

Tästä lähtien juon kahvini työmatkalla (ja voin torkuttaa ainakin yhden kerran liikaa). Tosi kiireessä haen Keep Cupiini Helsingin parhaat kahvit  lähikahvilastani Gran Delicatosta. Sen väki onneksi herää aikaisemmin kuin minä.

Share

Kommentit

NerdyBirdy

Take away -kahvi piristää aina aamua. Muistan, kuinka lukiolaisena samassa bussissa joka aamu kanssani istui nainen, joka hymyili termaristaan hörppien. Ai että olin hänelle kateellinen.

Anna Karhubear

Olkaamme esikuvana kaikille lukiolaisille! Mulla tulee take away -kahvista jotenkin sellainen mukavan huoleton olo, kuin olisi ulkomailla -> lomalla.

kylmä kuin kurkku (Ei varmistettu)

kahvi pysyy minullakin termarissa kuumana, mutta millä pitäisin aamubisset kylmänä koko työmatkan ajan?

Anna Karhubear

Hei janoinen kurkku, juomat saa kylmäksi  pikavauhtia ainakin yhdistelmällä: ämpäri/lavuaari + vettä + jäitä + suolaa. Sinne vaan lillumaan hetkeksi ja viileää tulee. Suosittelen kyllä huitasemaan huikan huuleen vasta työpäivän jälkeen!

Kävin heti suunnittelemassa oman kupin :)

Anna Karhubear

Hyvä Embo! Sillä kyllä kelpaa kuljetella työmatkasumpit :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin haluan! Mutta jotenkin en luota tuohon maksukohtaan.. Uskaltaako sitä. Varsinkin kohta "Delivery instructions", kai ne ny postiin vie.. Ja muutenkin, uskaltaako tuonne luottokorttitietojansa laittaa.

t. Pelkäävä kyynikko :)

Anna Karhubear

Uskoisin sivuston olevan täysin luotettava - mutta en ota mitään vastuuta, heh! Ilmeisesti kupposia saa Helsingissä myös ainakin Kaffecentralenista, päivitän tähän, jos bongaan niitä jostain muualtaki!

Vierailija (Ei varmistettu)

Enhän mä malttanu minnekään Lauttasaareen lähteä, tilaukseen meni kyynisen kupit :)

Whilen
Orastus

Jupiseeko muuten mikään pulju siitä, että sulla on oma (mahdollisesti erikokoinen) kuppi kuin heidän oma take-away-kuppinsa?

Anna Karhubear

En ole Whilen toistaiseksi käyttänyt kuppia kuin kotonakeitetylle kahville. Kiinnostava pointti! Robert's Coffee -tyyppisissä mestoissahan kahvilan väki saa itse mitattua oikean annoksen, mutta tosiaan siellä missä asiakas itse annostelee kahvinsa (esim. koiskit) voisin helposti lorottaa tuplat halutessani, kuppi on sen verran iso.

Anna Karhubear

...Ja siis ööö, enhän minä huijaisi ja ottaisi liikaa, joku raja minunkin kahvinhimollani! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.