Maailman paras itseruskettava – mukana myös tuoksu!

Huomio kalpeanaamat ja kesän konttorirottana kökkivät!  Paras kasvojen itseruskettaja on tässä:

Chanelin kasvoille tarkoitettu voide on niin loistava, että voisin hihkua. Olen nimittäin testannut aika montaa voidetta. Ongelmaihoni on mielestäni siedettävä ainoastaan meikattuna tai päivettyneenä, mutta haluan välttää kesällä auringossa paahtumista sekä meikkejä, joten itseruskettajan metsästys oli enemmän kuin ehdotonta.  Läträsin keväällä Jennan suosittelun innoittamana Piz Buinin vaahtoa. Se oli aika lähellä täydellistä, mutta vaikka Jenna sanoi tuoksun olevan mieto, oli se minusta pistävästi itseruskettajamainen. Etsintä jatkui  ja viikonloppuna kosmetiikkakaupassa  haahuillessan tartuin kehuja keränneeseen Chanelin voiteeseen.

Tulos: Peilistä katsoi vielä viime viikolla vaalea, herkkä ja helposti punoittava sekaihoinen nassu. Nyt ihoni on tasaisemman värinen ja kevyesti päivettynyt. Hyvästi meikkivoide, nähdään syksyllä! Sattumalta samaan aikaan päivetystestini kanssa myös kasvovoiteeni pääsi loppumaan, joten olen käyttänyt ainoastaan tätä Chanelia. Se tuntuu myös kosteuttavalta, eli riittää voiteeksi.

Mikä parasta, voide tuoksuu kinuskilta! Aivan, minäkään en uskonut tuohon hajuun, ennen kuin taputtelin tahnan kasvoilleni ja hetken päästä teki mieli lipoa omia poskiaan.

Miinus tulee luonnollisestikin hinnasta. Ostin oman purkkini tax freestä, ja hintaa jäi jonkin verran alle 30 euroa. Mutta hinnan kestää, kun lopputulos on näin luonnollinen. Voidetta tekee mieli läträtä joka päivä, joten pliis huomauttakaa minulle sitten, kun alan muistuttaa kävelevää mandariinia

Share

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Mietin tässä, että olenko jo täysin mammautunut kotihiiri, kun näin helpolla päätin juosta Stockalle hakemaan omani (kai niitä sieltä saa?!). Tai sitten vaan olet hyvä kirjoittamaan ja (piilo)mainostamaan :)

Anna Karhubear

Heh, eiköhän sitä Stokkalta saa, sinne vaan. Taas tänään yksi työkaveri kehui minun ruskettuneen, vaikka olen vältellyt aurinkoa aika tehokkaasti!  Tästä linkistä löydät tuotteen tarkemmat tiedot ja nimen.

Kih, kotiutin (en voi uskoa et käytin tota sanaa) omani Helsinki-Vantaan tax freestä! Paree ois olla hyvää ;)

Anna Karhubear

Hyvä Ida! Olen vieläkin ihan vakuuttunut ton tuotteen olevan ykkönen :)

Marsublog

Ooh, pakko kokeilla. Näemmekö muuten lauantaina Slottskogenissa? Olen niin innoissani!

 

http://whenyouliveingothenburg.tumblr.com/post/47993154907/when-people-see-hakan-hellstrom-walking-on-the-street

Anna Karhubear

Hah, ihana gif! Toivon itselleni käyvän noin Turussa kuukauden päästä, kohtaan Håkanin siis tänä kesänä Ruisrockissa!

 

MiiaZiko.

Olen tuota purkkia ihastellut ja tuumaillut jonkun aikaa mutta varmaan voisin ostaa sen ;)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.