Päivän punapääpoppari: Alex Clare

Punatukkaisissa mieslaulajissa on sitä jotakin. Ajatellaan nyt vaikka James Blakea, Rick Astleya tai New Kids On the Blockin Joyeyta. No, ainakin tuota listani ensimmäistä.

Kun kuulin ensimmäisen kerran Alex Claren dubstep-soulbiisin Too Close, ajattelin laulajan olevan ulkoisesti jostain Tinie Tempahin ja Justin Timberlaken väliltä. Kun näin biisin videon, paljastui, että laulaja onkin 26-vuotias vaari. Alexilla on villatakki, pappalakki ja punainen ukkoparta. Kiinnostava ristiriita! James Blake, ykköspunatukkapopparin tittelilläsi on haastaja.

Too Close on julkaistu jo vuosi sitten, mutta se on saanut uutta pontta mitenkä muutenkaan, kuin siksi, että sitä käytettiin ison yrityksen mainoksessa. Kappale on noussut lähiaikoina listoille Briteissä, Saksassa ja USA:ssa. Ja soinut meikäläisen soittolistoilla taukoamatta. Mitä tykkäät? (Joko kappaleesta tai punatukkaisista miehistä.)

Kuvat täältä

Kommentit

Jemina
No Sex and the City

Biisi itsessään ei hirveästi säväyttänyt, vaikka olikin silleen joo-ihan-kiva. Sen sijaan punatukkaiset miehet OUJEA! Eikä tarvitse olla edes laulaja! Olen fanittanut punapääpoikia teinivuosistani asti, ja olen yhä vakaasti sitä mieltä että tuossa ihmisjoukossa on prosentuaalisesti valtava määrä viehättäviä ihmisiä. Mielipiteeni on, luonnollisesti, täysin vailla minkäänlaista (tilasto)tieteellistä pohjaa. Mutta vakuuttunut olen silti!

Ja kaikille samaa mieltä oleville vinkiksi, mikäli tahdotte kuluttaa tuntikausia työpäivästänne kauniiden kuvien kuolaamiseen: Fuck Yeah Ginger Men -tumblr.

Anna Karhubear

Gingeriii! Hitsi vie, mikä kuvakavalkadi, tuollahan menee tunteja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.