Sisustusintoilua: Syötävän söpö valaisin

Lähitulevaisuudessani siintää kaksi tärkää tehtävää: parantaa murtunut jalka ja löytää ihana uusi kattovalaisin.

Varpaat liikkuvat jo kivutta ja lamppuetsinnöissä kajastaa valoa. Manio suunnittelijapariskunta Elina ja Klaus Aalto, eli muotoilutiimi AALTO+AALTO ovat yhdessä Tero Kuitusen kanssa suunnitelleen uusia valaisimia, joita katsoessa ajatuksen lipuvat karkkipäivään ja mummolaan, mukaviin asioihin. Yhteistyn hedelmät ovat nähtävillä ja myynnissä Hattara – Light Sweets -näyttelyssä Highlight valaistus Galleriassa (Mannerheimintie 37).

Inspiraationa näyttelyn valaisimille ovat toimineet vanhanaikaiset hapsuvalaisimet. Nii-in, ne mummoloista tutut lamput. Suunnittelutiimi on halunnut tuoda töihinsä niiden sympaattisuuden ja kepeyden nykyaikaistettuna.

Söpö ja samaan aikaan hienostunut Tassle-posliinivalaisin on muotoilijoiden sanojen mukaan lähimpänä esikuvaansa. Sinäkö se oot Tassle-kaunotar, minun uusi kattolamppuni?

Psst! Ihana Elina Aalto valloitti Lilyn viime vuodenvaihteessa ja antoi ammattilaisen neuvoja viikon ajan mm. säilytysratkaisuiksi, tuolivalinnoissa ja eettisen sisustuksen suhteen. Lue niitä täältä!

AALTO+AALTO+TERO: HATTARA-Light Sweets

12.4.-20.5.2012

Highlight valaistus Galleria

Mannerheimintie 37

Avoinna la-su 12.00-16.00

www.highlightgalleria.fi

Kuvat: Klaus Aalto

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.