Turvassa. Tyylillä.

Pelkkää valoa

Olen niitä ihmisiä, jotka eivät halua pyöräillä ilman kypärää tai kulkea pimeällä ilman heijastinta. Pyöräilykypärät ovat edelleen lähes aina aika urpon näköisiä, mutta heijastimet kaunistuvat vuosi vuodelta. Ilahduttaa, kun turvallisista tuotteista tehdään tyylikkäitä!

Sain Saara Renvallin ja Elina Aallon Sulka-heijastimen suunnittelijoilta lahjaksi. Heijastin on suloinen kuin koru ja sopii syystakkiini kuin nakutettu. Heijastimen saa kiinnitettyä nipsulukolla kätevästi laukkuun tai takkiin. Saara Renvall on pelastanut talveni aiemminkin, takissani on keikkunut hänen suunnittelemansa korumainen Kukka-heijastin.

Sulka-heijastinta on saatavilla myös pienempänä ja neulakiinnityksellä, jolloin sen voi kiinnittää vaikka saappaaseen. Tai sulka hattuun, miten olis? Sulkia on saatavilla täältä Heijastinkaupasta ja hinnat ovat 13-16,90 euroa.

Syksyn pimeys karkoitetaan viimeistään värikkäällä huivilla, vai mitä?

Kommentit

Whilen
Orastus

Aivan ihana, talvi pelastettu, kiitos!

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Ole hyvä Whilen, tää on kyllä nätti killutin!

Whilen
Orastus

Tilasin noita paaaaaljon, menee hyvinä (pikku)joululahjoinakin! :)

Anna myös (Ei varmistettu)

Huippu-sulat, mutta niin on toi huivikin. Saako kysyä mistä olet löydön tehnyt?

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Terve kaima! Huivi on A.Christensen -merkkinen. Se on ostettu viime vuonna Tukholman Pub-tavaratalon miesten osastolta. Löysin sieltä tänä syksynä myös kivan raitapipon, joten ehkä mulla on joku juttu ruotsalaisiin miesten asusteisiin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.