Huhuu

Perholla on asiaa

Onko täällä ketään? 

Bloggasin viimeksi ehkä vuonna 2003. Sitten internet meni konkurssiin, tai ainakin silloisella työpaikallani lakattiin "bilettämästä" työaikana. 

Niinpä poistin blogin (lapset: tämä ei ole enää mahdollista. KAIKKI mitä laitat internetiin pysyy siellä ikuisesti. Yksikin siideriselfie, etkä saa töitä enää ikinä mistään. Ja jos kysyt miksi sinua 15-25 vuotta vanhemmat ihmiset voivat postata itsestään noloja skumppaselfieitä ja kännitwiittailla, et saa jatkaa koeajan jälkeen) ja kyseisen työpaikan CV:stäni, ja se romahdus oli osaltani käsitelty. 

Blogien piti muuttaa maailmaa. Ehkä ne muuttivatkin. mene ja tiedä. 70-luvulla syntyneenä luen edelleen pääsääntöisesti kivitauluihin hakattuja medioita kuten printattuja aikakauslehtiä. (Miten niissä näkyykään elämän monimuotoisuus! Lehtien kaunein puoli on se, että ne pakottavat sinut kiinnostumaan asioista joita et tiennyt olevan olemassakaan. Luin lomalla brittien ehkä yläluokkaisimmasta lehdestä Tatlerista artikkelin pieremisen etiketistä. Pieremisen! Tatlerista! Olen vaikuttunut.)

Oma kokemukseni blogeista on se, että niissä

...seistään varpaat omituisesti supussa (muoti)

...pidetään itsestään selvänä, että kaikki - kuten maailmanpankki, Apollo 13 ja Harry Potter - johtuu salaliitoista (poliittiset blogit) 

...pidetään normaalina sitä, että "keväällä salmiakkiruutu yhdistetään munakoisoon ja kohokuviopastakauhaan" (sisustusblogit)

...perustellaan miksi Morrisey on tärkeämpi kuin penisilliini (musablogit)

Tämän blogin tarkoitus on: 

-En tiedä vielä. Olen kuitenkin iloinen että pystyin heti käyttämään pierua ja Tatleria samassa lauseessa. Lupaavaa, vai mitä!

Kuullaan. <3 <3

 

Kommentit

Perholla on asiaa

lallalaa

Perholla on asiaa

en tajuu viel ihan kaikkee

 

Perholla on asiaa

lillillii

Marianna_i (Ei varmistettu)

Ihanaa! Juuri äitini (kohta 68v.) kanssa tänään puhuttiin, kuinka ihanaa sua on kuunnella radiossa ja lukea sun artikkeleja/päivityksiä ja nyt tämä, kun sä oot semmonen järki-ihminen! Täytyy vinkata äidille! Ehdottomasti tuun seuraamaan!

Perholla on asiaa

Ihanaa! Tässä taas osoitus siitä että äidit ovat aina oikeassa. 

Lintunen A-R (Ei varmistettu)

Sä oot vallannut mun aamuni ja tehnyt niistä parhaita! ♥

Perholla on asiaa

Ite oot! <3

Ulla-Maija (Ei varmistettu)

Jee!!

Ulla-Maija (Ei varmistettu)

Jee!!

Perholla on asiaa

Vasta-jeeeee!!!

Romuu (Ei varmistettu)

Heti alkuun tunnustus. Aloin pitää sinusta (tai oikeastaan aluksi vain vaivoin sietää sinua) Vehviläisen ja Valteen siedätyshoidossa. Saadakseen kuunnella Vehviläisen tajunnanvirtaa, joutui hetkittääin kuuntelemaan Valteen Jarkkoa ja sinua. Siinä ikään kuin sivutuotteena aloin siis pitää sinustakin, siis totuin napakkaan tyyliisi ja kuivaan huumoriisi. Kuuntelin teitä aamuisin työmatkallani. Mutta sitten puhelimessani meni rikki se osa, johon kuulokepiuha tökätään ja nyt en ole voinut kuunnella teitä pariin kuukauteen. Ja ikävä on.
Niinpä ilahduin kun bongasin tämän blogin! Mutta hei, tämähän vaikuttaa enemmänkin yhdeltä monista kolumneistasi. Teksti on kolumnimaisen hiottua, kuin harjoiteltua. Ehkä blogi = kolumni, vain sillä poikkeuksella että voit kirjoittaa aikatauluttomasti. Ehkä ammattilaisella ei olekaan muuta tapaa kirjoittaa? Itsekin pohdit tämän tarkoitusta. Ehkä tälle pikku hiljaa löytyy oma muotonsa. Kiva seurata!

Instassa olet rento. :)

Perholla on asiaa

Kiva kun seuraat! Itse ajattelen, että jokaiselle välineelle on vähän oma tyylinsä - eikä tämän blogin tyylistä oikein voi vielä tietää. Voi olla että tämä muuttuu Shakespeare-vaikutteiseksi runoelmablogiksi. Tai videomusikaaliksi. Let´s see.

AnnikaKeep (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Vielä kun tämän blogin saisi Bloglovinin listalle, niin olisi helpompaa seurata :)

Perholla on asiaa

Ööööööööööööö Bloglovin? Tiedän etäisesti mikä se on, mutta jos pitää rekisteröityä tai jotain > uuvuttaa. Mut kiva kun seuraat kuiteski!

monvoyage (Ei varmistettu) http://monvoyage.fi/

Tykkään tavasta sanoa asiat suoraan, toivottavasti tämä näkyy myös täällä blogeissa. Kirjat on tosi hyviä, ja moneen kertaan läpi kahlattuja. Super arkea, niin pakastekala /downshiftaus virtausta en varmaan unohda ikinä :D Itse toivoisin omassa blogissani enemmän uskallusta. Tällähetkellä se on liikaa liibalaabaa, onneksi edes poikani osaa myös suoraansanomisen taidon blogissaan. Mieluusti hyppää seuraamaan tätä.

Perholla on asiaa

<3 Hienoa. Kokeile rohkeampaa otetta pienin askelin - tai ajattele niin, ettei kaikkien tarvitse olla "rohkeita". Millä ne erottuvat, jos ei ole maltillisia ja harkitsevaisia ihmisiä? 

Hertta
Lilou's Crush

No mutta tervetuloa! Miten hienoa että saavuit tänne!

Perholla on asiaa

<3 Hiphei, miten ihana vastaanotto!

Toimitus
Toimitus

Vallan mahtavaa, erittäin paljon tervetuloa Lilyyn Anna! Ilo löytää sinut täältä, toivottavasti viihdyt!

Mahtava analyysi blogeista. Ja tietysti vielä mahtavampaa: pierun ja Tatlerin saaminen samaan lauseeseen. <3

Perholla on asiaa

<3 Kiitos. Näillä teemoilla on hyvä jatkaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.