Voi apua, taas joutuu kuolee pakahdukseen

 Conrad Roset. www.conradroset.com

Kyllä maailmasta löytyy niin lahjakkaita ihmisiä.... 

Ihanaa että tääkin ihminen tekee ja menee eteenpäin eikä rustaile näitä piirrustuksiansa lehtiön kulmaan jossain muussa työssä kuunnellen samalla kun työkaverit sanoo että "sun pitäis pitää näyttely jossain"

Joskus tuntuu siltä että kaikki on jo keksitty, tai itsellä ei ole mitään annettavaa.Mut olisko Adelen pitäny pysyä kotona koska Amy Winehouse oli jo laulaja?  Tai olisko olisko Lady Gagan pitänyt kieltäytyä koska Madonna ehti shokeerata jo? Tai olisko mun pitänyt olla perustamatta blogia koska en osaa valokuvata tai kirjottaa niin hyvin kuin yks mun kaveri ja sit yks mun toinen kaveri?

JUST DO IT. 

 

www.bcreative.al

Kommentit

Anna Karhubear

Mahtava teksti lukea näin aamusta (ja siis nam mitä kuvia) ! Kiitos ja lähdenkin tästä valloittamaan maailmaa.

s.a.r.a (Ei varmistettu)

Tää on just hyvä blogi, mä seuraan päivittäin vain sua ja http://chezlarsson.com/myblog/ <3

piece of tease

Oh! Kiitos ihanan rohkaisevista kommenteista <3 ootte ihania. Ja mikä IHANA blogi toi chez larsson! Oikein hyvää maailman valloitus päivää (onks se yhdyssana?) kaikille!

piece of tease

Heeeee.... hee...Olen kuin Jutta Urpilainen mun kiitoksissa kommenteista. Olen näköjään nimittäin ennenkin kiittänyt  "ihanista ja rohkaisevista"  kommenteista.Totuushan ON se että ne on ihania, rohkaiseva, eteenpäin työntäviä ja voimaa antavia yllätyksiä ja liikutuksen aiheita mulle. Ihanaa että ihmiset  jaksaa kommentoida!

Vierailija (Ei varmistettu)

OMG noi kuvat on ihania!! ja tää sun blogi on supermega extraspecial hyvä ;) you go girl!

Ab imo pectore

IHANA!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.