Ladataan...
Pieni Seikkailu

Hei seikkailijat, minulla on teille uutisia! Viime viikkoina kulisseissa on tapahtunut, ja seikkailut jatkuvat nyt uudessa osoitteessa. Vanhat jutut löytyvät täältä lilystä, mutta uusia seikkailuja pääset lukemaan osoitteessa asmalladventure.eu. Toivottavasti nähdään jatkossakin, kiitos lily! 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Eräs lukija toivoi jo hyvän aikaa sitten vinkkejä tyllihameen stailaukseen. Oma hameeni on musta, mutta varsinkin kuvissa vilahteleva harmaa on houkutellut alusta asti. Vaaleanpunainen on kieltämättä ihana sekin, ja hurjan hyvältä näyttää myös punainen tyllihame harmaan neuleen kanssa.Ah, voisiko sitä vain ostaa kaikki värit? 

Mutta kuinka sitten stailata tyllihame? Mielestäni hame on itsessään niin näyttävä, että sen rinnalle riittää yksinkertainen yläösa. Klassinen valkoinen t-paita toimii aina, ja nyt syksyn tullessa hameen seuraksi sopii oivasti pehemä neule. Arjessa hame meneekin mielestäni yksinkertaisen yläosan ja esimerkiksi city lenkkareiden kanssa, kun juhliin sitten voi vaihtaa hameen kaveriksi esimerkiksi silkkipaidan ja korot. Molemmat toimii, ja hame onkin ihanan moneen eri tilanteeseen. Löytyykö sieltä muita tyllihameisiin hurahtaneita? 

// Few ideas how to style a tulle skirt. 

Share

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Ihana elokuu on takana, miten se liukuikaan niin huomaamatta ohi. Ensimmäiset kaksi viikkoa lomailin Sisiliassa, jossa pääsin näkemään sellaisia paikkoja, joista en ollut osannut edes haaveilla. Syksyn pimenevinä iltoina palaan noihin paikkoihin yksi kerrallaan takaisin, sillä loma piti sisällään koko vuoden kauneimmat maisemat. 

Lomalta palasinkin suoraan arkeen uusien opintojeni merkeissä. Takana on kaksi viikkoa uudessa koulussa opiskelua, ja tulen ihan varmasti syksyllä kertomaan kokemuksiani toisen tutkinnon suorittamisesta ja yliopistosta ammattikorkeakouluun siirtymisestä.

Viime päivät olen koulun lisäksi pakannut jälleen tavaroitani muuttolaatikoihin, sillä huomenna pääsen vihdoin muuttamaan uuteen kotiin. Jatkossa seikkailen pk-seudulla, ja syksyn mittaan on ihan varmasti luvassa sisustus juttu jos toinenkin.

 

Kiitos elokuu, nyt on aika aloittaa ihana syksy! 

Share
Ladataan...

Pages