25 anni con Elle

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Kävin eilen hakemassa lehtikioskista suosikkieni uusia numeroita. Ja mitäs sieltä löytyikään?!? Elle 25 vuotta juhlapainos.. Siitä sai maksaa 3,50€, se oli pakattu Diorin ripsarin kanssa kivaan laatikkoon, niin ja lehtiä oli yhteensä 4!!!

 

Tarjolla on matkakokoinen pikkuboksi ja normaalikokoinen, molemmat 3,50€

Diorin ripsiväri <3

Uusin numero..

..neljässä osassa!

Share
Ladataan...

Kommentit

Kaikuja Kanjonissa

No huh, Italiassa kyllä osataan :D Suomessa tuo varmaan maksaa reilusti enemmän.

don`t you let me go

Tosiaan, Suomessa sama maksaisi varmaankin lähemmäs 20 euroa :S Kiukuttaa kyllä Suomen hinnat lehdissä, varsinkin kun itse tulee niitä ostettua irtonumeroina joka kuukausi.

amoretto
Pieni Seikkailu

Niin olen tästä aikaisemminkin täällä kirjoitellut, ja kyllä harmittaa miten paljon lehdet Suomessa maksavat. Ostin tuon uusimman Ellen, joka sisälti 4 lehteä ja Marie Clairen uusimman numeron, joka sekin oli kahden lehden paketti ja hintaa tuli 7,00€ yhteensä. Suomessa maksan ulkomaisista lehdistä kappaleelta tuon tai enemmän ja Suomalaiset lehdet on lähes poikkeuksetta tuon hintaisia. Eikä lukumääriä voi verrata millään Suomalaisissa lehdissä ja ulkolaisissa. Harmi!

U (Ei varmistettu)

Oi!! Ulkomailla yksi parhaista asioista on kyllä halvat muotilehdet, harmi että ne myös on painavia jottei niitä kauheasti voi kotiin raahata:)

Kommentoi

Ladataan...