Bacarata

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Viikko sitten perjantaina teimme hieman erilaisen kierroksen Venetsiassa. Ventsian pääsee helposti Padovasta junalla, paikallisjunan lippu kustantaa alle 4€ ja matka taittuu alle tunnissa.

Bacarata tulee sansata "bacaro", joka tarkoittaa pientä baaria. Reissumme aikana kiersimme kävellen ympäri Venetsiaa ja pysähdyimme kolmelle eri piazzalle viettämään aikaa hyvässä seurassa. Ja tietenkin hyvien eväiden kera.

Esn on täällä suurin tapahtumien järjestäjä. Reissun hinta oli mielestäni hieman korkea tarjoiluihin nähden, mutta kivaa oli ja oli hienoa nähdä Venetsiaa myös illalla kun kaupunkia valaisee tunnelmalliset valot. Tässäpä hieman riessukuvia..

 

Tämä kuva on omistettu äidilleni. Tilasin kyseisen kellon kesällä jenkeistä ja paketin avauduttua kysyi äitini minulta " Miksi olet tilannut miestenkellon?"..noh, äiti rakas, katsoppas tämän naisen ranteessa sitä tilaamaani miestenkelloa..;)

Jokaisen osallistujan ranne sidottiin huomionauhalla..ja kaikki tämä viinin takia tietenkin!

Ensimmäisellä piazzalla alkutilanne näytti tältä, jonka jälkeen sprtiz, viinit, leivät ym. pääsivät nälkäisten ja janoisten osallistujien käsiin.

Kaikkien ikisuosikki Spritz..tätä pitää kyllä suomessa ruveta sitten tekemään, nam!

Pientä suolaista...

...ja vielä vähän lisää tietenkin.

 

Venetsiasta jos jostain löytyy mitä ihanimpia naamiota. Itse löysin kyseisestä liikkeestä mitä loistavimman hämähäkki naamion Halloweeniksi, mutta kun hinta on 45,00€ silmien peittävällä metallikehikolla, oli pakko jättää ihanuus kauppaan ja etsiä muualta. Lopulta katukojusta löysinkin kauniin mustan sulkakoristeisen maskin, joka pääsi sitten Halloween juhlien aika kaunistamaan naamaani ;)

Tämä ei ollut ensimmäinen kertani Venetsiassa, mutta ensimmäinen kerta kylläkin iltavalaistuksessa. Me like!! Kuvat eivät anna oikeutta todellisuudelle, suosittelen vierailemaan niin, että näkee kaupungin sekä päivä- että iltavaloissa.

Ja tietenkin oli myös syötävä vähän pizzaa..eihän sitä muuen pitkästä illasta selviä.

Share

Kommentoi

Ladataan...