Carneval of Venice

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Venetsian karnevaalit alkoivat viikko sitten lauantaina, ja jatkuvat aina tulevaan tiistaihin. Tänään päätimmekin sitten vihdoin käydä katsomassa, mistä siellä oikeasti on kyse.

 

Jotenkin olin muodostanut ennakkno päähäni ihmispaljouden, musiikin, naamioiden ja erilaisten katutaitelijoiden täyttämän kaupungin. Näin ei kuitenkaan ollut. Ihmisiä oli joo, mutta enemmänkin varmasti voisi olla. Katutaitelijoita ei juurikaan näkynyt, kasvomaalauksien tekijöitä sitäkin enemmän tosin. Ei paraateja, tai muutakaan näyttävää.

 

Joka toisella turistilla oli jonkinlainen naamio, hattu tai kasvomaalaus. Satunnaisia pariskuntia erittäin hienoissa asuissa tuli myös vastaan ja päädyimmekin lopulta tapahtuman "pääpaikalle". Piazza San Marco oli pullollaan turisteja ja toinen toistaan ihmeellisimpiin asuihin pukeutuneita ihmisiä. Oli myös isohko esiintymislava, jolla ei tosin juurikaan mitään tapahtunut. Eikä tosin ilman pääsylippua pääse lähellekkään lavaa.

 

Kiva päivä, todella hienoja asuja ja kasa kivoja kuvia. Ehkä päivä ei ollut paras ohjelmien kannalta, illalla olisi enemmän meininkiä, tai sitten se vaan ei ole niin ihmeellinen tapahtuma. Tässä muutamia kuvia päivän varrelta. Myöhemmin postailen kunnon kuvasarjan pukuloistosta!

Share

Kommentoi

Ladataan...