DIY treeni

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Minulla on jo vuosia ollut erilaisia salijäsenyyksiä, joista viimeisimpänä Padovassa ollut muutaman kuukauden jäsenyys. Koska elämäntaparemonttini yksi tavoitteista on löytää tasapainoa ja säännöllisyyttä liikkumiseen, kävin heti palattuani kyselemässä kesäkaupungin kuntosalilta tarjousta. Tylyn sopimusesittelyn jälkeen totesin, että ehkä on parempi kokeilla ensin omin avuin, ja vasta sitten miettiä kuntosalijäsenyyttä uudestaan. Miksi muuten suomessa lähes aina pitäisi tehdä se kallis vuoden sopimus, ellei halua maksaa hulluja kerta tai kuukausikortti hintoja? On mahdotonta tehdä vuoden sopimus jos asuu tällä paikkakunnalla 4 kuukautta, seuraavalla ehkä 8 ja sitten on taas jo jossain muualla. Tyhmää!

Koska urheilla kuitenkin haluan, kaivoin viime kesänä ostamani jumppa filmit esille ja kasasin varakodin antimista pienen kasan välineitä kotjumppailulle. Jillian Michaelsin jumpat on hullun rankkoja, tehokkaita ja pienessä tilassa toimivia. Näillä ihan varmasti lihaksia särkee monta päivää treenin jälkeen ja jumpata voi juuri silloin kun itselle on sopiva aika. Suosittelen, sillä nämä on myös helpot kuljettaa mukana eivätkä muistaakseni edes maksaneet hirveän paljon!

 

 

Jumppien lisäksi olen kasannut Pinterestin ihmeelliseen maailmaan itselleni feel good=look good kansiota. Sinne olen kerännyt erilaisten motivaatio kuvien ja mietelauseiden lisäksi myös helposti kotona tehtäviä harjoituksia. Näitäkin on helppo tehdä oman aikataulun mukaan, ei maksa oikeastaan mitään ja tulokset on omasta aktiivisuudesta kiinni. Tässä muutama treeni pinterest kansiostani, jota meinaan tänään vielä kokeilla.

 

 

 

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...