Hukassa

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Lomalta paluu ei ole sujunut suunnitelmieni mukaan. On ollut äärimmäisen vaikeaa saada kerättyä itsensä taas kasaan ja palata normaaliin arkeen. Ja ehkä se on myös siksi niin kovin vaikeaa, että en enää tiedä mikä on minun normaali arkeni. Italian elämä lähenee tältä osin loppuaan, ja sen tiimoilta päässäni pyörii tuhat ja yksi asiaa, jotka saavat huokailemaan. Ja itkemään. Niin, itkuja on jo itketty, eikä loppua näy.

 

kuva pinterestin kätköistä, linkki klikkaamalla

 

Olisi koulujuttuja, viimeisiä aikoja nauttia Italian keväästä, päätösten tekemistä tulevasta..tuntuu että olen sadan ajatuksen vanki, enkä saa mitään aikaiseksi. En tiedä mitä haluan, missä olla ja miten. Olen hukassa. Askel kerrallaan, niin se on pakko edetä. Paikalleen on turha jäädä, en halua enää olla tämä tässä sohvalla kolmatta päivää istuva henkilö. Haluan olla taas se, josta pidän.

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Askel kerrallaan, näinhän se menee. Asiat tuntuvat aina järjestyvän jotenkin, se pitäisi yrittää pitää mielessä silloinkin kun kaikki tuntuu stressaavalta. Nauti Italian keväästä ja iloitse tästä hetkestä niin asiat varmasti selkeytyvät! =)

Kommentoi

Ladataan...