Kiva vappu

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Vaikka eilen illasta kaipasinkin kovasti suomeen, juhlimaan vappua ystävieni kanssa, oli meidänkin vappumme aivan ihana. Söimme paljon, esittelimme suomalaisia vappu herkkuja ja nautimme toistemme seurasta nauraen. Lopullinen illallinen muodostui muutamista paikallisista herkuista, joiden lisäksi teimme perinteisiä vappuruokia suomesta. Kaikki maistui, ja simakin onnistui muutamasta epätoivon hetkestä huolimatta.

 

Aamulla veljeni hakivat laukkuihinsa kaiken mikä mahtui, ja ovat nyt jo matkalla takaisin suomeen. Toivon heidän nauttineen lomastaan, sillä ainakin minä olen hyvin iloinen heidän vierailustaan. Pakkailut jatkuvat tänään, ja nyt jopa tuntuu siltä, että suurin osa tavaroista saadaan suomeen asti. Talvitakit ja isot villapaidat jäävät kuitenkin vielä tänne, niitä tulen sitten noutamaan ennen syksyn viileitä iltoja.

 

 

Toivon, että sinulla oli ihana vappu! Me nautimme tänään suuren brunssin, katsomme kasan elokuvia ja nautimme toistemme seurasta. Kaksi yötä paluuseen, fiilikset on onnellisen surulliset...

 

 

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...