Kuvia seinällä

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Kun muutin Padovaan, heti ensimmäisenä päivänä suuntasin hakemaan Ikeasta kaikkea pientä ja suurta huoneeseeni. Koska huoneeni seinät ovat jo aikansa nähneet, halusin jotain pientä piristettä. Löysinkin Ikean alenurkasta sisustusidea/inspiraatio kirjan, joka kustansi vain 4,50€. Kirja kainalossa kotia kohti ja toteuttamaan kuvista kollaasia.

 

 

Kotona valitsn kirjasta kivoimmat kuvat, nappasin ne irti kirjasta ja asettelin sitten seinälle suureksi kokoelmaksi. Lopputuloks aika tekele ja repale, mutta silti niin paljon ihanmpi kuin se alla oleva likainen seinä. Mutta mitä nyt, kun koittaa muuton aika..otanko kuvat mukaan, vai jätänkö seuraavalle? Idea toimii hyvin huoneessani täällä, ja ensi syksynä on todennäköisesti taas solu tiedossa, joten olisiko nämä hyvä napata mukaan? Kuvat ovat kuitenkin kovin mieleeni ja voisihan ne joskus vaikka ihan kehystääkkin kai..

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Jii (Ei varmistettu)

Ota ihmeessä mukaan, ne eivät kuitenkaan paljoa paina ja mikäli et keksi niille enää käyttöä niin voihan ne sitten heittää vaikka paperinkeräykseen.

Kommentoi

Ladataan...