lauantaisin

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Lauantaisin keskusta täyttyy ihmisistä ja erilaisista katutaitelijoista. Varsinkin lapsille on tarjolla paljon viihdykettä, ja tietenkin suuressa osassa on erilaiset torit/markkinat. Aamupäivä on vilkas, kahden aikaan on ihan tyhjää ja neljän jälkeen tuntuu ettei keskustassa pääse enää edes liikkumaan. Monet Italialaiset todellakin nauttivat pitkistä aamuista, ja lähtevät liikkeelle vasta myöhemmin päivällä.  Sunnuntaisin lähes kaikki on suljettu, ja keskustaan tullaan iltapäivä kävelylle. Tämän sunnuntai kävelyn perimmäinen tarkoitus tuntuu olevan omien lasten (eli useimmiten koirien) esittely. Italiassa todellakin on todella vähän lapsia, ja koiria sitten taas todella paljon.

 

Tämä Sisilialainen monitaituri viihdyttää varsinkin lapsia. Tänään ohjelmassa oli saippuakuplia, muutama viikko sitten näin uskomattomia tulitemppuja samalta mieheltä.

 

Ilmapallomies on kaupungin vakiokalustoa. Miehen tekemiä kukkia, miekkoja ja muita pallotaideteoksia näkee keskustassa lähes jokaisella lapsella.

Paolo Zanarella soittaa ulkona sekä Padovassa, että muualla Italiassa. Mies todellakin osaa soittaa, ja varsinkin iltaisin on kiva jäädä kuuntelemaan soittoa, kun kaupunki on muuten hiljainen.

Keskustaan oli tuotu paljon, paljon, paljon erilaisia kukkia ihmisten iloksi.

 

 

 

 

Koska lauantai on tori/markkina päivä, kävimme mekin vähän kurkkimassa mitä

on taas tarjolla.

Kukkia parvekkeelle, pihalle..

..ja leikkoja sisälle!

Jos haluaa tuoreita sitruunoita, voit ostaa oman sitruunapuun!

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...