Lyon Turin Ferroviaire

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Näin kotikadullani tänään hetki sitten..

 

Kyseessä on tukiprotesti joita on järjestetty pitkin Italiaa ja ilmeisesti myös Ranskaa tänään. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, tätä taistelua on käyty jo pitkään eikä taida ihan heti loppua.

Mistä tässä sitten taistellaan? Torinon ja Lyonin välille halutaan rakentaa tunneli, jotta nopeat junat pääsisivät kulkemaan kaupunkien/maiden välillä. Tunnelin rakennus on aloitettu ja monesti keskeytetty. Arvioitu rakennusaika on kuulemma n. 15 vuotta.

En ole puolesta enkä vastaa, kun en tunne kaikkia faktoja. Mutta ei se niin hyvältä idealta kyllä kuullosta, varsinkaan kun kyseessä eivät ole mitkään Italian ja Ranskan suurimmat kaupungit. Nyt särkee päätä, tiedän että savupommit räjähtää kovaäänisesti ja kilpahuuto meluisien ihmisten ja ruuhkautuneiden auton välillä ei myöskään ole mitään hiljaisinta. Ehkä tämä tästä!

Share

Kommentit

Riikka_Piemonte (Ei varmistettu)

Ajatus junaradasta ei varmaan ole yhtä ihana, jos asuu Piemonten (toistaiseksi) luonnonkauniissa ja idyllisessä pikku kylässä. Torino-Lyon -junareitti on ympäristön kannalta kestämätön ja paikallisten ihmisten kannalta sietämätön projekti.

Kommentoi

Ladataan...